Τρίτη, Φεβρουαρίου 15, 2011

Ψεύτες!


Ψεύτες!

Δημοσίευση 15/02/2011 07:57 Ανανέωση 15/02/2011 08:14
Από την πρώτη στιγμή το e-δήσεις σας είχε ενημερώσει ότι τα στελέχη της τρόικας, αιφνιδιάστηκαν με την αντίδραση της κυβέρνησης στην συνέντευξη τύπου της Παρασκευής, αφού όπως διέρρεαν παρασκηνιακά "είχαν συμφωνήσει σε όλα"!
Χθες το βράδυ ο πρόεδρος του Εurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης του Eurogroup στις Βρυξέλλες, έδωσε ένα ηχηρό χαστούκι στους ΨΕΥΤΕΣ της κυβέρνησης που επιμένουν να μιλούν τάχα για "αξιοποίηση" κρατικής περιουσίας ενώ στην πραγαμτικότητα έχουν συμφωνήσει "ξεπούλημα"!
"Εχουμε επισημάνει την πρόθεση της Ελληνικής κυβέρνησης να αποδείξει την ύπαρξη του δημόσιου χρέους, βάζοντας προτεραιότητα σε προγράμματακαι με την πώληση στην επόμενη πενταετία περιουσιακών στοιχείων αξίας περίπου 50 δις"
Και για αν το αντιληφθούν και οι... αμερικανόφωνοι, ο κ.Γιούνκερ -που δεν είναι υπάλληλος του ΔΝΤ, αλλά πολιτικός- χρησιμοποίησε ακριβώς την παρακάτω φράση:
"...by selling about fifty billion worth of assets of next five years and beyond"
Αναμένουμε με ενδιαφέρον την απάντηση του κ. Παπακωνσταντίνου που μέχρι και χθες μας διαβεβαίωνε ότι "θα αξιοποιήσει την κρατική περιουσία και δεν θα την πουλήσει"!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons