Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2011

Ένας "Τούρκος" στο Παρίσι! Δείτε το βίντεο με τον Πάγκαλο να δέχετε Επίθεση απο Έλληνες Φοιτητές!


Φραστική επίθεση από Έλληνες φοιτητές δέχθηκε ο Θόδωρος Πάγκαλος σε εκδήλωση στο Παρίσι.
Μετά το θερμό επεισόδιο του Γιώργο Παπανδρέου με φοιτητές σε Πανεπιστήμιο στο Βερολίνο, σειρά είχε ο Θόδωρος Πάγκαλος με νεαρούς από το Παρίσι.
Ήταν Σάββατο βράδυ όταν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης παρίστατο σε εκδήλωση που φιλοξενούνταν στο «Ελληνικό Σπίτι» στην Γαλλική πρωτεύουσα, που έχει ιδρύσει ο σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς. Στην εκδήλωση θα προβαλόταν η ταινία του κ. Γαβρά «Ζ».
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μια ομάδα Ελλήνων φοιτητών ανήρτησε πανό συμπαράστασης στους 300 μετανάστες απεργούς πείνας, ενώ δεν έλειψαν και οι αποδοκιμασίες συνολικά για το κυβερνητικό έργο. Οι εκφράσεις των νεαρών ήταν ιδιαίτερα καυστικές ενώ δεν δίστασαν να τον καλέσουν να βγει έξω!
Μια χαρακτηριστική έκφραση που ακούστηκε δια στόματος φοιτήτριας ήταν: «ο λαός σας έχει πάρει με τα γιαούρτια. Να φύγετε, να τελειώνει η ιστορία" και το ερώτημα από άλλον φοιτητή "μαζί τα φάγαμε;"». Όπως έπραξε και ο πρωθυπουργός, έτσι και ο Θ. Πάγκαλος, κάλεσε τους φοιτητές σε διάλογο την επόμενη ημέρα, ραντεβού που ωστόσο αρνήθηκαν. Τελικά ο αντιπρόεδρος αποχώρησε από την εκδήλωση.

Δείτε το βίντεο:


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons