Πέμπτη, Μαρτίου 10, 2011

CALCIOPOLIS ΕΓΕΝΕΤΩ!


ΚΟΥΓΙΑΣ VS ΜΠΕΟΣ
Κούγιας: Αν έχεις παντελόνια δώσε την συναίνεσή σου να ακουστούν οι κασέτες.
Μπέος:
Να μας πεις εσύ ποιος σου έδωσε τις κασέτες.
Κούγιας:
Συναινείς ρε λαμόγιο;
Μπέος:
Εσύ είσαι λαμόγιο. Απο που πήρες τις κασέτες;
(ΕΙΠΕ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑ)

Κούγιας:
Αν ακουστούν οι κασέτες θα φύγεις από την Ελλάδα.
Μπέος:
Ε, ας ακουστούν. Πείτε τα δύο φιλαράκια, εσύ και ο Βοργιάς ποιός σας έδωσε τις κασέτες. Μαζί τις ακούσατε, στο ίδιο γραφείο. Εγώ δεν έχω απειλήσει ποτέ κανέναν.
(ΡΕ ΤΟΝ ΜΠΕΟ ΤΟ ΑΡΝΑΚΙ ΡΕ...)

Κούγιας: Εγω ρε, δεν λέω ούτε καλημέρα με τον Βοργιά. Ντροπή σου είσαι και δυο μέτρα άντρας.
Μπέος: Ναι, είμαι δυο μέτρα, δεν είμαι 1,60. Θα καθόμαστε τώρα να ακούμε έναν μυθομανή...
(ΚΑΤΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ... ΤΕΛΙΚΑ 1.60 ΕΙΝΑΙ Ή 1.78;)

Κούγιας: Εσύ λες στην κασέτα ότι εγώ του είπα του Δαλούκα πως θα στείλω Ρώσους και Τσετσένους σε αυτόν και την γυναίκα του.
(ΝΑ ΞΕΣ ΚΙ ΟΙ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΦΤΗΝΟΙ...)

Μπέος: Φέρε μου επίσημο χαρτί από το εργαστήριο που αποδεικνύει πως είναι δική μου η φωνή στις κασέτες
Κούγιας: Κάνε μου αγωγή και θα στο δώσω
(ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΤΑ ΚΟΖΙΑ..ΚΑΠΟΤΕ ΕΣΥ ΜΟΙΡΑΖΕΣ ΑΓΩΓΕΣ...)

Θωμαΐδης: Προτείνατε στον Δαλούκα να πάρει δικηγόρο τον Κούγια;
(ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΕΣΥ ΡΕ ΓΚΜΟΧ; ΣΕ ΠΕΘΥΜΗΣΑΜΕ. ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΞΕΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ...)

Κούγιας: Τον Δαλούκα γιατί τον είπες απατεώνα;
Μπέος: Του έχω κάνει μήνυση και στο δικαστήριο θα πω γιατί τον θεωρώ απατεώνα κι εκείνος θα αποδείξει ότι δεν είναι.
(ΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...)
http://www.youtube.com/watch?v=-zcTau9Obf4&feature=related


ΚΑΣΕΤΑ 1 (ΜΠΕΟΣ)
"Toυ λέω αν είναι να βγει ο Κάκος εκει πάνω βάλε μου τον Δαλούκα, ο οποίος Δαλούκας θα παίξει 52-48 Άρη (εναντίον του Παναθηναικού). Τα σπόρια θα τα δώσει στον Άρη.

Τον παίρνω τηλέφωνο εγώ. Του λέω πρόσεξε. Σε παίρνω τηλέφωνο για ένα συγκεκριμένο πράγμα. Εάν θα μπεις εκεί, θα βοηθήσεις; Πρόσεξε δεν θέλω να κάνεις έγκλημα. Να βοηθήσεις. Θα βοηθήσεις;
Μου λέει ότι μου πεις. Του λέω πρόσεχε γιατί θα γίνει της πουτάνας. Και δεν θέλω να είμαι εγώ στην μέση. Να μην εκτεθώ. Μου λέει προχώρα. Μου λέει για τα... Θα το κανονίσω αυτό αν όλα πάνε καλά.
Μπροστά στην γυναίκα του του λέω φεύγεις για την Θεσσαλονίκη. Πρόσεξε καλά. Και πάει πάνω. Βλέπω το πέναλτι στην τηλεόραση. Τον παίρνω στο ημίχρονο. Το έχει κλειστό. Τον ξαναπαίρνω, το έχει ανοιχτό δεν απαντά. Και τον πήρα μετά το βράδυ. Τότε του είπα ότι γαμιέται του Δαλούκα.
Ότι είσαι μουνόπανο! Άρα λοιπόν είσαι διπρόσωπος. Όταν τον πήρα στην Πολωνία και του είπα πρόσεχε, θα βγεις να βοηθήσεις;
Μην με εκθέσεις, γιατί τότε θα έρθουν Ρώσοι, Βούλγαροι, Ρουμάνοι και δεν θα μπορώ να τους ελέγξω.
Τον ρώτησα αν θέλεις να παίξεις. Του είπα πρόσεχε θα έρθει κόσμος που δεν μπορώ να ελέγξω. Και μην μου λες μετά να μπω ή να μην μπω μπροστά".
http://www.youtube.com/watch?v=1OJmy2mGc3k



ΜΠΕΟΣ ΓΙΑ ΚΟΥΓΙΑ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
"Σχετικά με τις εμετικές, ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές του κ. Κούγια προς το πρόσωπό μου, έχω να δηλώσω τα εξής:
Ο κ. Κούγιας είναι γνωστό στο πανελλήνιο ότι μυθοποιεί γεγονότα και καταστάσεις με σκοπό το προσωπικό του όφελος. Αυτή τη φορά όμως ξέφυγε τελείως και οφείλει να αποδείξει στη δικαιοσύνη πλέον τους ψευδείς ισχυρισμούς του, που είχαν ως μοναδικό σκοπό να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο, ρίχνοντας λάσπη στο πρόσωπό μου, αφού για άλλη μία χρονιά, ως αποτυχημένος παράγοντας προσπαθεί να αποποιηθεί τις ευθύνες του για την αποτυχία της ιστορικής Παναχαϊκής, ευελπιστώντας να δημιουργήσει θόρυβο και εντυπώσεις, με απώτερο σκοπό την εύνοια των διαιτητών στα τελευταία εναπομείναντα παιχνίδια της Γ’ Εθνικής".
(ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΥΝΟΙΚΟΤΕΡΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ; ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΟΥ...)



ΚΟΥΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΑ-ΣΠΟΡ
"Μου είπαν ότι ο Δαλούκας έκανε μια βρομερή πράξη. Από την κασέτα που άκουσα κατάλαβε ότι του προτάθηκε να κάνει μια βρόμικη πράξη. Προσέξτε τι λέω. Και αυτοί που του το πρότειναν δεν έχουν καμία εμπλοκή. Η υπόθεση αυτή είναι βρωμερή. Αφορά ανθρώπους που δεν αγαπούν το ποδόσφαιρο, αλλά αγαπούν το χρήμα και τη δόξα".
(ΑΦΟΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΞΑ; ΡΕ ΣΥ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΜΙΛΑΣ;)
"Έχω πια αποκρυσταλλωμένη άποψη για την υπόθεση...Να ξεβρομίσει ο τόπος.Αυτός που πρέπει να μιλήσει και να πει την αλήθεια είναι ο Δαλούκας και θα τον υπερασπιστώ εγώ δωρεάν.Και η πολιτεία να αναλάβει την προστασία του"..
(ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΛΕΞΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΕ..)



ΒΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΘΩΜΑΙΔΗ
Για Καλόπουλο: "Να μας πει τι του είπαν τις δύο φορές που τον έδειραν και του έκαψαν το μαγαζί και τι είπαν στον Βασάρα όταν βρέθηκε στην ίδια θέση"
Για Δαλούκα και Μακάμπι Ολυμπιακός
: "Να έρθουν σε μια εκπομπή Μαρινάκης, Δαλούκας και Μπέος και να μας πουν γιατί μάλωσαν, τι λεφτά χάθηκαν και για ποιον ευρωπαϊκό αγώνα. Εννοώ το Μακάμπι-ΟΣΦΠ το οποίο διηύθυνε Ιταλός διαιτητής"
(Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ: ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΒΡΩΜΙΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΚΙ ΕΝΑΣ ΙΤΑΛΟΣ. UNA ΦΑΡΑ UNA RAZZA...)
Για τη σχέση Μπέου-Δαλούκα: "Η εκδίκηση είναι πιάτο που τρώγεται κρύο. Ο Δαλούκας είναι κουμπάρος του Βασάρα. Με τον Μπέο κάθε μέρα πήγαιναν βόλτα στον Βόλο. Μετά όμως ο Μπέος είπε ότι ο Δαλούκας είναι ο χειρότερος άνθρωπος του κόσμου και τον έδιωξαν...".
Για Γκαγκάτση: "Ο προηγούμενος πρόεδρος της ΕΠΟ έκανε βίλες, έπαιρνε αυτοκίνητα και κέρδιζε εκατομμύρια στο στοίχημα. Κανένας δεν αφήνει την δουλειά του για μια θέση που δεν έχει λεφτά. Εγώ τον Γκαγκάτση τον χτυπούσα όταν ήταν ισχυρός, δεν αισθάνομαι καλά που μιλάω τώρα γι’ αυτόν".
(ΝΑ ΚΙ ΟΙ ΤΥΨΕΙΣ!!!)



ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΖΟΥΜΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ...

ΥΓ1: ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΣΕΤΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ; ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΘΑΦΤΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΟΛΩΝ;

ΥΓ2: ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΙΔΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΣΕΤΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΟΡΙΖΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ (ΓΙΟΥΒΕ, ΜΙΛΑΝ, ΛΑΤΣΙΟ, ΡΕΤΖΙΝΑ Κ.Α.) ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΥΝΟΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ. ΕΚΕΙ ΙΣΧΥΣΑΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ. ΥΠΗΡΞΑΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΙ, ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ ΒΑΘΜΩΝ, ΜΗ ΕΞΟΔΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ... ΕΔΩ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ; ΜΠΑ...

YΓ3: ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΚΑΜΠΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ. ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟ ΕΣΤΗΣΑΝ (Ή ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΣΟΥΝ); ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΣΕ, Ή ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΦΑΞΕΙ, ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΑΠ' ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ;

ΥΓ4: ΣΤΗ ΣΙΚΕΛΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ: ΟΠΟΙΟΣ
ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ, ΖΕΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΥΠΕΡΑΙΩΝΟΒΙΟΙ...

YΓ5: OΛΟΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ;




1 comments:

Ανώνυμος είπε...

ΗΤΟΙ ΜΕΝ ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΧΑΟΣ ΓΕΝΕΤΟ

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons