Δευτέρα, Μαρτίου 21, 2011

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ


Διαβάζω σε διάφορα sites, εφημερίδες ,τίτλους ειδήσεων και διάφορα αλλα έντυπα πως η χώρα μας και γενικά ο πλανήτης περνάει μια κρίση οι οποία δεν είναι απλά οικονομίκη είναι παράλληλα πολιτική , πολιτισμίκη καθώς και αλλαγής στην ανθρώπινη φύση . Μέχρι σήμερα ηταν γνωστό πως έχουμε δημοκράτια , ελευθερία λόγου καθώς και μια δήθεν ελέυθερη απόφαση για το τι θα κάνει ο καθένας μας στην ζωή του .Αυτά πλεόν είναι παρελθόν καθώς όπως βλέπουμε γύρω μας ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ . Για το καλό μας ? Δεν νομίζω . Οι φιλελεύθερες απόψεις οδηγούν τις κοινωνίες του σήμερα σε μια λανθασμένη αίσθηση ελευθερίας . Είμαστε ελεύθεροι οταν εδώ και χρόνια μας επιβάλουν το τη θα τρώμε, τη θα πίνουμε και τη θα καπνίζουμε ,μέσω των διαφημίσεων ?Όταν μας αφήνουν να νομίζουμε πως ζούμε ελεύθεροι και μας κλείνουν κάθε μέρα περισότερο στα σπίτια μας ? Που οι τιμές του Ιnternet έχουν φτάσει στα χαμηλότερα επίπεδα απο ποτέ ? Αυτό γίνεται για να μας κλείσουν στα σπίτια μας . Να ασχολούμαστε με διάφορα παίγνια στο facebook και σε άλλες λοιπές παρόμοιες σελίδες του διαδυκτίου . Θέλουν να μας κάνουν θύματα στον βωμό του χρήματος ,να κλειστούμε στα σπίτια μας και να ακούμε απο τις τηλεόρασης για δολοφονίες ,εκβιασμούς και αλλα λοιπά και να λέμε απλα μακρυά απο εμάς ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ , Απλά δεν πρέπει να επιτρέπουμε εμείς να γίνοντε . Πρέπει να βγούμε απο τα σπίτια μας να δώσουμε ενα χέρι βοηθείας σε αυτούς τους ανθρώπους . Να ξεσηκωθούμε ,δεν με νοιάζει τη πρέπει να κάνουμε με την κρίση , με τους μετανάστες και την βία στα γήπεδα με νοιάζει να ξεσηκωθούμε .Να μπορώ να βγώ απο το σπίτι μου και να ξέρω πως θα είμαι ελεύθερος να ανασάνω (σε λίγο θα μας κόψουν και αυτό ) να μπορώ να καπνίσω οπου θέλω και να μην σκέφτομαι τα μεγάλα πρόστιμα (μου μιλάνε για την υγεία των γύρω μου αλλα ένα φίλτρo στην ΔΕΗ δεν είδα να καθαρίζουν ποτε ). Πρέπει λοιπόν να γίνουμε αυτοί που δεν μας θέλουν να είμαστε .

3 comments:

Ανώνυμος είπε...

Apla mas theloun provata gia na mas perasoun, xoris tin adidrasi mas, oti theloun autoi. As velaksoume loipon oloi mazi...Mpeeeee!!!

Siciliano είπε...

Αδερφέ μου απλά να θυμίσω στον κόσμο πως την ημέρα του derby ΟΣΦΠ-ΠΑΟ περάσαν απο την βούλη 3 καινούρια νομοσχέδια !

Ανώνυμος είπε...

Φιλε ποσο δικιο εχεις..
Αλλά με χαλαει να μιλάς για διαφημήσεις και αριστερα την ώρα που διαβαζω το κειμενο σου να βλεπω διαφημησεις ιντερνετικες.. Μπορει απλα να μαι παραξενος αλλα πιστευω να καταλαβαινεις την αντιφαση.
Αυτα! Ωραιο μπλογκ και ώραιο κείμενο!

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons