Τετάρτη, Μαρτίου 02, 2011

ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΣΚ...Α!


Σήμερα διεξήχθησαν οι πρώτοι ημιτελικοί για το κύπελλο Ελλάδος. Στο πιο εμπορικό παιχνίδι της ημέρας ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ όλα ήταν ήσυχα, οι συγκινήσεις ελάχιστες, ώσπου ανέλαβε δράση ο Σιδηρόπουλος... Οι 2 ομάδες μπήκαν πολύ προσεκτικά στον αγωνιστικό χώρο με την ΑΕΚ να έχει την ελαφριά υπεροχή. Έπρεπε να φτάσουμε στο 36' για να γίνει η πρώτη μεγάλη ευκαιρία. Ο Σκόκο εκτέλεσε το κόρνερ, πετάχτηκε ο Ντιόπ και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κρέσιτς. Η πρώτη καλή φάση για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 41' 'οταν ο Σαλπιγγίδης σούταρε από πλάγια θέση, όμως απέκρουσε ο Σάχα. Στο 50' ο Mουσλίμοβιτς έπιασε δυνατό σουτ από την μεγάλη περιοχή, ο Σάχα έδιωξε με εντυπωσιακή απόκρουση τη μπάλα σε κορνερ. Αυτή ήταν κι η μεγαλύτερη στιγμή για τον Δικέφαλο του Βορρά. Στο 65' μετά από φάση διαρκείας, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Ντιόπ, το πλασέ του όμως ήταν αδύναμο, με αποτέλεσμα η μπάλα να φτάσει με ευκολία στα χέρια του Κρέσιτς. Σ' ένα δίλεπτο ο ΠΑΟΚ έμεινε με 10 παίχτες όταν αποβλήθηκαν διαδοχικά με 2η κίτρινη, ο Λίνο για φάουλ κι ο Ίβιτς για διαμαρτυρία. Η ΑΕΚ από εκείνο το σημείο πίεσε χωρίς όμως να δημιουργήσει την μεγάλη φάση, εκτός από μια κεφαλιά του Ντιόπ στο δοκάρι του Κρέσιτς. Έτσι το παιχνίδι έλειξε ισόπαλο δίχως τέρματα. Στον άλλο ημιτελικό μπορεί ο Ατρόμητος να προηγήθηκε με 2-0 με τέρματα των Σαγκανόφσκι και Νεμπεγλέρα, όμως το γκολ του Σαγκαρέ στο 78' για τους Βολιώτες άλλάξε τελείως τα δεδομένα εν' όψει του επαναληπτικού.

Νομίζω ότι στο ΟΑΚΑ βλέπαμε ένα κουραστικό παιχνίδι με ελάχιστες ευκαιρίες από τις 2 ομάδες, πολύ αργό τέμπο μέχρι που ξύπνησε ο Σιδηρόπουλος. Η δεύτερη κίτρινη του Λίνο από τη ζωντανή μετάδοση φάνηκε κανονική, όμως το ριπλέι έδειξε να μας διαψεύδει. Τέλος πάντων ήταν μια δύσκολη φάση κι η απόφαση 50-50. Για την αποβολή του Ίβιτς όμως τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: Αφενός, πριν από την διαμαρτυρία υπήρξε φάουλ πάνω στον Σέρβο, καθώς ο Μάκος μπορεί να βρήκε τη μπάλα, όμως σήκωσε ψηλά το πόδι κι ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος. Αφ' ετέρου δεν μπορείς να δώσεις 2η κόκκινη στο 80' για διαμαρτυρία. Ο μέσος ποδοσφαιριστής ανεβάζει 170 σφυγμούς το λεπτό με αποτέλεσμα να μη μπορεί να ελέγξει τα νεύρα του. Ο διαιτητής πρέπει να μπει στη ψυχολογία του παίχτη και να είναι πιο ελαστικός όσο αναφορά τη χρήση της κίτρινης. Κάρτα βγάζεις όταν μετά από παρατήρηση ο παίχτης δε συμμορφώνεται με τίποτα και συνεχίζει, σε αντίθετη περίπτωση η κάθε ομάδα θα τελείωνε το ματς με 7 και 8 παίχτες.Μετά έχασε τον έλεγχο του αγώνα, σφύριζε πραγματικά ότι του κατέβαινε με αποκορύφωμα την μη ένδειξη κίτρινης στον Κοντρέρας, όταν σταμάτησε επέλαση του Σκόκο με δυνατή προβολή στο γόνατο του αντιπάλου του...

ΥΓ: 3 πράγματα δε μπορώ να χωνέψω
1: Πως ο Καράμπελας παίρνει 300 χιλιάρικα ενώ όλες μα όλες οι σέντρες του βγαίνουν είτε άουτ είτε πλάγιο...
2: Πως γίνεται να σφάζονταν οι 3 μεγάλοι της Αθήνας πριν από 2 καλοκαίρια για ν' αποκτήσουν αυτό το πράγμα, τον Μάκο...
3: Αριστερό μπακ Λίνο δεν υπάρχει, ο άνθρωπος δεν μπορεί να μαρκάρει ούτε με τα μάτια...

1 comments:

Ανώνυμος είπε...

xaxaxa simfono apolita me ola auta pou eipes.

Den eimai oute me AEK oute me PAOK kai etsi eida ton agona entelos antikeimenika. Etsi mporo na po oti auto pou egine me ton Ivits pano apo ola eitane ena tragiko lathos tou diaititi kai oson afora ta (panta ) gamata YG sou simfono apolita kai me ta tria :) eisai tromeros!

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons