Πέμπτη, Μαρτίου 24, 2011

ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ...


Έκρηξη, στην καφετέρια που διατηρεί ο γιος του αρχιδιαιτητή της Eυρωλίγκα Κώστας Ρήγας, σημειώθηκε χτες αργά τα μεσάνυκτα. Οι κάμερες κατέγραψαν το περιστατικό και σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, ο δράστης ήξερε αρκετά καλά τα κατατόπια. Ο άγνωστος, έβαλε φωτιά το χαλάκι που βρισκόταν στον προθάλαμο της καφετέριας, η πυρκαγιά επεκτάθηκε στην τζαμαρία, όμως χάρη στην επέμβαση της πυροσβεστικής δεν προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές. Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η ΓΑΔΑ.

Η δεύτερη έκρηξη σημειώθηκε πάλι λίγο μετά τα μεσάνυκτα, έξω από το σπίτι του Νάτσο Σκόκο, αυτή τη φορά. Οι δράστες τοποθέτησαν γκαζάκια έξω από την πόρτα του σπιτιού, τα οποία εξερράγησαν ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα. Οι γείτονες πρόλαβαν να σβήσουν τη φωτιά, πριν αυτή λάβει μεγάλες διαστάσεις, ενώ μετά από λίγη ώρα κατέφτασε κι η αστυνομία. Να πούμε ότι εκείνη την ώρα ο Σκόκο βρισκόταν μέσα στο σπίτι μαζί με τη γυναίκα του και το 2 μηνών μωρό τους. Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ η οποία καταδικάζει το περιστατικό.

ΥΓ1: Για να δούμε πως θα παίξει η διαιτησία σήμερα τον Παναθηναικό...
ΥΓ2: Να μια καλή αφορμή για να σπάσει το συμβόλαιό του ο Νάτσο Σκόκο...

1 comments:

Ανώνυμος είπε...

O Kosmos tou panathinaikou exei ginei alitirios eksogipedika meta apo ta aisxi tou karaiskaki kati pou prepei na katakrithei apo olous mas kai na parei mia thesi i koinonia

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons