Κυριακή, Μαρτίου 13, 2011

«King of the Ring» ο Μιχάλης Ζαμπίδης


«King of the Ring» ο Μιχάλης Ζαμπίδης

«Δεν έχω λόγια απλά σιωπώ και αισθάνομαι το μεγαλείο»Ο Μιχάλης Ζαμπίδης είναι ο νέος «King of the Ring» ο οποίος κατέχει συνολικά 145 τίτλους. Οι φίλοι του Ζαμπίδη αποθέωσαν τον «Iron Mike» στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά τη σκληρή αναμέτρηση με τον Τούρκο Παγκόσμιο Πρωταθλητή Ali Gunyar.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης ευχαρίστησε όσους πήγαν στο στάδιο αλλά και όσους παρακολούθησαν την σκληρή αναμέτρηση από το σπίτι τους. 

Ο «King of the Ring» δήλωσε ότι ήταν τεράστια η τιμή προς το πρόσωπο του και ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί στο Στάδιο για το γεγονός ότι το άγχος δεν του επέτρεψε να εκτονώσει το 100% των δυνατοτήτων του.

4 comments:

Ανώνυμος είπε...

teras MPOURI THIRIO THEOS!!!! GAMISE TOUS TOURKALADES AGORI MOUUUU!

Lakhesis είπε...

Ena megalo bravo ston mixalara!

baron_samedi είπε...

ME APOGOITEUSE TO OLO EGXEIRIMA. ITAN KATHARA ENA TILEOPTIKO SHOW PARA MIA MAXI METAKSI 2 GIGANTON. PROTI FORA EIDA AGONA KICK BOX, KAI NOMIZO OTI TO ATHLIMA EXASE PARA KERDISE OPADOUS XTES

Ανώνυμος είπε...

Έτοιμος για τις μεγάλες μάχες στη Μόσχα είναι ο Μιχάλης Ζαμπίδης, για τη διοργάνωση Grand Prix K.O., διεκδικώντας τον Παγκόσμιο Τίτλο W5 !
Τετάρτη 6/4, ο Iron Mike και η ομάδα του αναχωρούν με προορισμό την πρωτεύσουσα της Ρωσίας. Ο Ζαμπίδης θα συμμετάσχει σε τουρνουά 4 μαχητών και στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον πολύ δυνατό Ουκρανό Πρωταθλητή Enriko Gogokhia και εφόσον κερδίσει θα αναμετρηθεί την ίδια ημέρα στο μεγάλο τελικό με το νικητή του άλλου αγώνα μεταξύ του Ολλανδού Πρωταθλητή Willian Diender και ενός άλλου παλιού γνώριμου, του σκληροτράχηλου Dzabar Askerov (έχασε το 2009 από το Ζαμπίδη σε αγώνα στην Αυστραλία μετά από μία πολύ σκληρή μάχη και αναζητά τη ρεβανς), ο οποίος και πήρε τη θέση του Ρώσου Armen Israelyn που τραυματίστηκε και δε θα μπορέσει να συμμετάσχει.

Μαζί με το Μιχάλη Ζαμπίδη θα ταξιδέψουν οι Μπάμπης Παπαδόπουλος (βοηθός προπονητή του Γ. Μάλλιου), ο γυμναστής Αλέξανδρος Παπαδιονυσίου, ο γιατρός Βαγγέλης Στάμου, η manager του Τόνια Φουσέκη και ο υποστηρικτής και φίλος Σωτήρης Τσαφούλιας, με την πεποίθηση πως ένας ακόμα Παγκόσμιος Τίτλος θα προστεθεί στη συλλογή του Έλληνα Πρωταθλητή!

Την Πέμπτη 7/4 θα πραγματοποιηθεί η Συνέντευξη Τύπου, την Παρασκευή 8/4 η ζύγιση των μαχητών και η διοργάνωση θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Απριλίου, στις 15.30 ώρα Ελλάδος. Ο πρώτος αγώνας του Iron Mike είναι προγραμματισμένος για τις 18.05 (ημιτελικός με τον Gogokhia) και ο μεγάλος τελικός για τις 20.20.

To "Cultural and Sports Center of Arbat" που θα φιλοξενήσει τους αγώνες αναμένεται να είναι κατάμεστο μιας και τα ελάχιστα εισιτήρια που είχαν μείνει αδιάθετα έχουν πλεόν εξαντληθεί, ενώ στις κερκίδες το παρόν θα δώσουν και αρκετοί Έλληνες ομογενείς που μένουν μόνιμα στη ρωσική πρωτεύουσα!

Λίγο πριν την αναχώρησή του ο Μιχάλης Ζαμπίδης δήλωσε: «Έχω προετοιμαστεί πολύ καλά και είμαι σε εξαιρετική φόρμα. Με την ομάδα μου έχω κάνει ό,τι έπρεπε στην προετοιμασία ώστε την ημέρα του αγώνα να επιτύχω στόχο μου που δεν είναι άλλος από τη νίκη και στις δύο μάχες και την κατάκτηση του Παγκόσμιου Τίτλου W5»

Η διοργάνωση και οι αγώνες του Ζαμπίδη θα μεταδωθούν live από το ρωσικό κανάλι FIGHTER

Συγκλονιστικός σε ακόμα μία μάχη ο Iron Mike, κέρδισε τον πολύ δυνατό αντίπαλό του Dzhabar Askeron σε μία εντυπωσιακή μάχη και κατέκτησε τον Παγκόσμιο Τίτλο των 5 ηπείρων W5 !!!

http://www.youtube.com/watch?v=rLn2SHXpTsU

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons