Πέμπτη, Απριλίου 07, 2011

Η συζήτηση Παπακωνσταντίνου-Τρόικας ολοκληρώθηκε..Η συνάντηση μεταξύ του Υπουργού Οικονομίας με το κλιμάκιο της Τρόικας για το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Προσαρμογής 2012- 2015, ολοκληρώθηκε. Σύμφωνα με στελέχη του υπουργείου, οι επαφές με...


την τρόικα για το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο, θα συνεχιστούν σε τεχνικό επίπεδο αύριο και ίσως και την επόμενη εβδομάδα, προκειμένου να καθοριστούν οι παρεμβάσεις, ύψους 22 δις. ευρώ, οι οποίες περιλαμβάνονται στο Πλαίσιο. Σύμφωνα με τα ίδια στελέχη, έως τις 15 Απριλίου, οπότε το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο θα παρουσιαστεί στο υπουργικό συμβούλιο (και στη συνέχεια θα κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή), θα υπάρχει συνεχής επικοινωνία με την τρόικα σε τεχνικό επίπεδο, όπως συνέβαινε και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του Πλαισίου. 

Οι παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών ανέφεραν ότι «δεν προέκυψε κάποιο μείζον ζήτημα» και γενικότερα τα υψηλόβαθμα στελέχη της τρόικας έμειναν ικανοποιημένοι από όσα τους παρουσίασε ο κ. Παπακωνσταντίνου και το οικονομικό επιτελείο. Οι ίδιοι διευκρίνισαν, επίσης, ότι μεταξύ του υπουργού και των επικεφαλής της τρόικας δεν συζητήθηκε κάποιο άλλο ζήτημα πέραν του Πλαισίου.


2 comments:

Ανώνυμος είπε...

Ε τώρα τι μας λέτε ότι οι δήμιοι έμειναν κι ευχαριστηνένοι με τον Παπακωνσταντίνου? Δε μας νοιάζει. Για τα μέτρα που θα μας σφυρίξει μετά, ποιος θα είναι ευχαριστημένος? Μας λέτε?

baron_samedi είπε...

Φίλε όπως θα καταλαβαίνεις κι εσύ, δε μπόρεσα να περάσω το σχόλιο ακριβώς όπως το 'στειλες. Δε διαφωνώ πάντως με τους χαρακτηρισμούς...

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons