Σάββατο, Ιουνίου 11, 2011

«Ήρεμη» οργή για 18η μέρα στο Σύνταγμα


Χτυπώντας κατσαρολικά, σφυρίζοντας και γιουχάροντας οι «αγανακτισμένοι» του Συντάγματος δίνουν και σήμερα το απίστευτα δυναμικό παρόν τους για 18η μέρα. Μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, το κλίμα είναι ιδιαίτερα φορτισμένο και όλοι υπόσχονται πως η αυριανή πανευρωπαϊκή συγκέντρωση θα είναι πιο δυναμική από ποτέ.
"Αγανακτισμένος" κόσμος συνεχίζει να συρέει στην πλατεία Συντάγματος εκδηλώνοντας με όποιον τρόπο μπορεί την αντίθεσή του στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης. Οι σκηνές στην πλατεία έχουν αυξηθεί, δείχνοντας πως όλο και περισσότεροι δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν τον αγώνα τους στη μέση.
Οι συνελεύσεις που έκαναν λίγο νωρίτερα οι "αγανακτισμένοι" αποφάσισαν νέα κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους για την Τετάρτη 15 Ιουνίου, ημέρα πανεργατικής απεργίας.  
Δυναμικό παρόν σχεδιάζουν να δώσουν οι "αγανακτισμένοι" και την ημέρα ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος.
Αύριο, Κυριακή 12 Ιουνίου, οι "αγανακτισμένοι" έχουν καλέσει για τρίτη συνεχόμενη φορά όλη την Ελλάδα να κατέβει στο Σύνταγμα, γιατί "το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα δεν πρέπει να περάσει!"
Οι συγκεντρώσεις των "αγανακτισμένων" συνεχίστηκαν και στη Θεσσαλονίκη, όπου νωρίτερα γύρω από τον Λευκό Πυργο πραγματοποιήθηκε και θεατρική παράσταση διαμαρτυρίας. Την Κυριακή 12 Ιουνίου, όλοι οι Θεσσαλονικείς έχουν δώσει για άλλη μια φορά ραντεβού διαμαρτυρίας στην παραλία. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons