Τρίτη, Ιουνίου 07, 2011

Από επικοινωνιακή πολιτική... κορμάρα, κ. Παπανδρέου!



Τα νέα μέτρα που ζητούν οι τροϊκανοί και οι ευρωπαίοι εταίροι για να μην μας αφήσουν να πτωχεύσουμε, ξεπερνούν σε σκληρότητα και την πιο απαισιόδοξη φαντασία. Οι αντιδράσεις πλέον δεν περιορίζονται στις πλατείες όλης της χώρας, αλλά δημιουργούν έντονους τριγμούς στο εσωτερικό της κυβέρνησης.
Ενα από τα βασικά ζητήματα των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, είναι οι περίφημοι «ξένοι επιτηρητές» που θα τοποθετηθούν στα υπουργεία για να ελέγχουν και να εφαρμόζουν πιστά το πρόγραμμα «διάσωσης της χώρας».
Ο ίδιος ο κ. Σκανδαλίδης - υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης - στην εκπομπή των Αναγνωστάκη- Χασαπόπουλου στο Mega, δήλωσε: «Δε νομίζω ότι θα υπάρξει ένας ξένος που θα έρθει στο υπουργείο και θα μου πει αν θα δώσω ή όχι λεφτά στους αγρότες. Ναι, να δεχτώ και να εφαρμόσω μεταφορά τεχνογνωσίας από την τρόικα. Αλλά αν έρθει ένας μπάστακας από το εξωτερικό να μου λέει αν θα δώσω χρήματα στους αγρότες ή στις συντάξεις και που θα πάνε τα χρήματα που διαχειρίζομαι, ε όχι, δεν θα το δεχτώ. Θα παραιτηθώ».
Κι όμως! Το φοβερό επικοινωνιακό επιτελείο του πρωθυπουργού, θεωρεί ότι για το θέμα των "ξένων επιτρόπων" φταίνε και πάλι τα ΜΜΕ που παραπληροφορούν και "δηλητηριάζουν" τον λαό! Σε μία ανευ προηγουμένου ηλίθια ανακοίνωση, η κυβέρνηση όχι μόνο επιτίθεται, αλλά απειλεί κιόλας τα ΜΜΕ με τις παρακάτω φράσεις:
«Με τη συμβολή, με τις θυσίες του Ελληνικού λαού, δίνουμε εδώ και πολλούς μήνες έναν τιτάνιο αγώνα για να σώσουμε την Ελλάδα από την χρεοκοπία, για να διαφυλάξουμε την εθνική μας αξιοπρέπεια.
Αγώνα στον οποίο οφείλουν εν πολλοίς την επιβίωσή τους και τα Μέσα Ενημέρωσης, καθώς η κατάρρευση της χώρας θα σήμαινε και τη δική τους κατάρρευση».
Το τι ακριβώς «θέλει να πει ο ποιητής», θα το συζητήσουμε αναλυτικότατα τις επόμενες ημέρες...
Αυτό που αυτήν τη στιγμή με έχει αφήσει άφωνο είναι ότι την ώρα της μεγαλύτερης δοκιμασίας, με χιλιάδες Αγανακτισμένων στους δρόμους, με την αντιπολίτευση να αποδοκιμάζει με αποτροπιασμό το Μνημόνιο 2, τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να μην ξέρουν πού να κρυφτούν και τη χώρα να βρίσκεται ένα βήμα πριν την απόλυτη και οριστική χρεοκοπία... υπάρχουν στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου "εγκέφαλοι" που κρίνουν ότι είναι ώρα να εκτοξεύσουν και απειλές εναντίον όσων ΜΜΕ διαφωνούν μαζί τους!
Και από επικοινωνιακή πολιτική... κορμάρα κ. Παπανδρέου!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons