Σάββατο, Ιουνίου 18, 2011

Πάγκαλος κατά ΣΥΡΙΖΑ και «απείθαρχων» οργανισμών του Δημοσίου


«Κόμμα τραμπούκων» χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ο α' αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος, σε διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης.
Μιλώντας στην εκπομπή "Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ", ο Θ. Πάγκαλος έκανε αναφορά στα περιστατικά αποδοκιμασιών που έχουν διαδραματιστεί τον τελευταίο καιρό εναντίον πολιτικών προσώπων, τα οποία απέδωσε σε τραμπούκους και υπστήριξε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να τους είχε αποδοκιμάσει.
"Δεν μου έχει ξανατύχει ένα πολιτικό κόμμα να υποστηρίζει από πίσω τακτικές τραμπουκισμού. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα των τραμπούκων. Ο Τσίπρας και η εφημερίδα του εμπνέουν τους τραμπούκους. Ο ΣΥΡΙΖΑ αγκάλιασε αυτούς που επιτέθηκαν στον Χατζηδάκη. Δεν τους κατήγγειλε. Βρίσκομαι σε τερατώδη θέση όταν πρέπει να διασχίσω την πλατεία Συντάγματος. Θίγει την αξιοπρέπεια μου", τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Πάγκαλος.
Ο Θ. Πάγκαλος εκτίμησε ότι το κίνημα των "αγανακτισμένων" πολιτών φυλλορροεί, ενώ όσον αφορά τις άκαρπες συζητήσεις για το σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας με τη συμμετοχή και της Ν.Δ., επέρριψε ευθύνες στην ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.  Από την πλευρά του ο Θ. Πάγκαλος τάχθηκε υπέρ μιας συνεργασίας, ενώ υποστήριξε πως η πρόταση Σαμαρά περί επαναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου δεν μπορεί να έχει αποτέλεσμα.
Απειλεί με "λουκέτο"
Παράλληλα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έδωσε τελεσίγρφο στους φορείς του Δημοσίου που δεν έχουν αποστείλει στοιχεία για τις δαπάνες τους. Οπως δήλωσε, όσοι οργανισμοί  δεν υποβάλουν στοιχεία μέχρι και το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα οδηγηθούν προς διάλυση. Οσον αφορά τις αποκρατικοοπιήσεις τις χαρακτήρισε δεδομένες, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο πίο ελαστικών αποφάσεων από τα τέλη του 2012 και εφόσον έχει επιτευχθεί ο στόχος της μείωσης του ελλείμματος στο 3% του ΑΕΠ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons