Κυριακή, Ιουνίου 19, 2011

«Ακυρώσατε τη σωτηρία της χώρας για ένα κους-κους»

Η δευτερολογία του Αντώνη Σαμαρά

«Ακυρώσατε τη σωτηρία της χώρας για ένα κους-κους»«Πρύτανη της συκοφαντίας» χαρακτήρισε ο Αντώνης Σαμαράς τον Γιώργο Παπανδρέου στη δευτερολογία του στη Βουλή, διαψεύδοντας ότι οι Ευρωπαίοι έχουν απορρίψει το Ζάππειο 2. 

Ο Α. Σαμαράς επικαλέστηκε σημερινό δημοσίευμα του Τύπου, σύμφωνα με το οποίο η Τρόικα συμφωνεί με το πρόγραμμα της ΝΔ και επιτέθηκε εναντίον του πρωθυπουργού λέγοντας: «πού είναι η διαφωνία που έχουν οι ξένοι εφόσον συμφωνεί η τρόικα; Μην προσπαθείτε να φτιάχνετε από μόνος σας δήθεν διαφορές στα πάντα. Μιλάτε για λιβέλους, γράψατε και είπατε λιβέλους για την Ελλάδα ολόκληρη».

Όσον αφορά το ναυάγιο της προσπάθειας για κυβέρνηση εθνικής ενότητας, ο πρόεδρος της ΝΔ επερρίψε ευθύνες στον Γ.Παπανδρέου λέγοντας: «Ακυρώσατε τη σωτηρία της χώρας για ένα πολιτικό κους κους κ.Παπανδρέου». 

Ο Σαμαράς εξαπέλυσε πυρά εναντίον του Γ. Καρατζαφέρη, χαρακτηρίζοντάς τον «σύμβουλο» και «κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο» του πρωθυπουργού. 

Τέλος ο πρόεδρος της ΝΔ εξέφρασε την αντίθεσή του προς τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, επαναλαμβάνοντας το αίτημά του για εκλογές.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons