Τετάρτη, Ιουνίου 22, 2011

Τα έβαλε και με τον Χατζηνικολάου ο Πάγκαλος



Με τις φράσεις "Σας χαιρετίζω" και "Να πάτε στο καλό" , Θ. Πάγκαλος και Ν. Χατζηνικολάου έληξαν τη συνομιλία τους στον Real Fm. Αιτία οι "κομματικές απόψεις" του δημοσιογράφου που εξόργισαν τον αντιπρόεδρο. Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα (Vid)



Κατά τη διάρκεια της εκπομπής και ενώ οι δύο άντρες ήταν "στον αέρα", ο κ. Χατζηνικολάου σχολίασε τα λόγια του αντιπροέδρου στη Βουλή, λέγοντας ότι η κυβέρνηση Ανδρέα Παπανδρέου το 1981 - 89 διεύρυνε κατά πολύ το δημόσιο χρέος που είχε παραλάβει.
Εμφανώς εκνευρισμένος ο κ. Πάγκαλος δεν δίστασε να ισχυριστεί στον αέρα ότι ο κ. Χατζηνικολάου εκφράζει κατά γράμμα τις απόψεις της ΝΔ.
Τα αίματα άναψαν όταν ήρθε λίγα λεπτά αργότερα η απάντηση του δημοσιογράφου, ότι δεν του επιτρέπει έναν τέτοιο ισχυρισμό και ότι στην 30χρονη καριέρα του δεν έχει δώσει τέτοιο δικαίωμα.
"Να είστε προσεκτικός μαζί μου", συμπλήρωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου.
"Θα είμαι πολύ προσεκτικός και επειδή δεν δέχομαι συμβουλές και επιταγές σας χαιρετίζω!", αποκρίθηκε με τη σειρά του ο κ. Πάγκαλος, τερματίζοντας πρόωρα τη μεταξύ τους συνομιλία, ενώ και ο κ. Χατζηνικολάου του απάντησε με την ίδια ένταση "Να πάτε στο καλό".
Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα της ραδιοφωνικής εκπομπής

To ηχητικό του καυγά Πάγκαλου Χατζηνικολάου by fon1972

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons