Τετάρτη, Ιουνίου 15, 2011

Φωτογραφίες-ντοκουμέντο: Οι προβοκάτορες που διέλυσαν τη συγκέντρωση των Αγανακτισμένων


















Φωτογραφίες-ντοκουμέντο: Οι προβοκάτορες που διέλυσαν τη συγκέντρωση των Αγανακτισμένων
Τετάρτη, 15 Ιούνιος 2011 14:39

Οι φωτογραφίες είναι αδιάψευτος μάρτυρας της αιτίας που διέλυσε την μέχρι τώρα ειρηνική κινητοποίηση των Αγανακτισμένων. Διακρίνεται ένα άτομο να μεταφέρει κοντάρια σε καροτσάκι σούπερ-μάρκετ υπό την "συνοδία" της αστυνομίας. Ο νεαρός τσουλάει το καροτσάκι με τα πολεμοφόδια ενώ οι αστυνομικοί που βρίσκονται δίπλα μάλλον δείχνουν ότι το προφυλάσσουν. Τα κοντάρια αυτά χρησιμοποιήθηκαν εκτενώς στις "μάχες" που ξέσπασαν μεταξύ Αγανακτισμένων, κουκουλοφόρων και ΜΑΤ.

Η αστυνομία λέει ότι "κατάσχεσε απο αλλοδαπό" τα κοντάρια.
ΑΛΛΑ Η ΠΡΩΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ,ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΕΠEΙΣΟΔΙΑ, ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η "ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ".

ΟΙ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 20 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ,ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΛΕΟΝ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΒΙΑΙΑ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ αλλά η αστυνομία χτυπούσε αδιάκριτα και πετούσε συνεχώς ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ και ΧΗΜΙΚΑ και έκανε τους πολίτες να αγανακτήσουν πραγματικά και να απαντήσουν κι αυτοί στα ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΜΑΤ ΟΤΙ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.Η αστυνομία θα μπορούσε να είχε σταματήσει τις βιαιότητες των 100-150 νεαρών ,αλλα απο οτι φαίνεται την συγκέντρωση του κόσμου ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 500.000 ,είχαν ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ και ΟΧΙ να ΑΠΟΦΕΥΧΘΟΥΝ ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ.ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ , ΔΙΟΤΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ.




http://dimoslokron.blogspot.com/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons