Κυριακή, Ιουνίου 26, 2011

Εεεε! Ωωωω! Άσσος το Ημίχρονο-Δύο τελικό!!!



Ένα από τα ματς που βρίσκονται προς διερεύνηση είναι και αυτό στην Ηλιούπολη ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Λεβαδειακό που βρήκε νικητές τους Βοιωτούς με 4-2! Ας θυμηθούμε την… απίστευτη εξέλιξη του!

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν σχετικά νωρίς με 2-0 έστω κι αν οι Βοιωτοί ήταν αυτοί που ήθελαν περισσότερο το ματς! Τελικά λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο καταζητούμενος πλέον αμυντικός της Ηλιούπολης, Νικολόπουλος… έφαγε την ντρίπλα από τον Ναπολεόνι και το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Μπάρκογλου (2-1).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «πράσινοι» μπήκαν πιο δυνατά στο ματς αφού «καίγονταν» για το 3ποντο ώστε να διατηρήσουν ακέραιες τις ελπίδες για απευθείας άνοδο! Τελικά ο Νικολόπουλος βρέθηκε σε κακή μέρα μιας και άθελα του μπέρδεψε τα πόδια και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του ισοφαρίζοντας για τον Λεβαδειακό!

Με την ψυχολογία στα ύψη η ομάδα του Γιάννη Παπακώστα, επίσης καταζητούμενου πλέον από την δικαιοσύνη για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων, τα… έπαιξε όλα για όλα!

Βγήκε στην επίθεση έκλεισε την Ηλιούπολη στα καρέ της και πέτυχε ακόμη δύο γκολ! Έτσι με μια "συγκλονιστική" ανατροπή οι «πράσινοι» κέρδισαν με 4-2 και έφυγαν με τους βαθμούς της νίκης από μια δύσκολη έδρα!

posted by: gazzetta.gr

ΥΓ1: Εμάς πάντως δεν μας προξένησε καμία απολύτως εντύπωση ότι ο συγκεκριμένος αγώνας θεωρείται ύποπτος για ανάμειξη των ομάδων σε παράνομο στοιχηματισμό. Άλλωστε το είχαμε αναφέρει στις 22/03 στο υστερόγραφο του άρθρου www.e-diseis.com/2011/03/blog-post_3668.html. Δεν κάναμε καμιά σημαντική ανακάλυψη, ακόμα κι ένα δίχρονο παιδάκι θα καταλάβαινε ότι ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν "ψιλομυστήριος"...

ΥΓ2: ΝΙ-ΚΟ-ΛΟ-ΠΟΥ-ΛΟΣ

2 comments:

Ανώνυμος είπε...

θεικο αυτογκολ.χαχαχαχαχαχα.

baron_samedi είπε...

Ούτε να στήνει ένα ματς ξέρει το βόδι, κάντο με τρόπο ρε φίλε, μην εκτίθεσαι έτσι... Όντως θεεικό!!!

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons