Τετάρτη, Ιουνίου 01, 2011

ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΕΙΣΑΙ, 'Η ΚΑΝΑΣ ΣΟΒΑΤΖΗΣ;;;

Ο Φράνσις Μουσαρά, μάνατζερ της FIFA, ανέλυσε την οικονομική κρίση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όντας άριστος γνώστης του αθλήματος στην χώρα μας.

«Η οικονομική κρίση δεν έχει επηρεάσει τους μεγάλους συλλόγους, όπως ο Παναθηναικός, ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ. Κατά την γνώμη ένα μεγάλο μέρος έχει επηρεαστεί κάτι που άλλαξε και το σύστημα παραγωγής παικτών από τις ακαδημίες οι οποίοι αυξήθηκαν από το 20% στο 40%. Η ελληνική Λίγκα είναι σε καλό επίπεδο και υπάρχουν καλοί νεαροί παίκτες», δήλωσε στην ιστοσελίδα Goal.com ο Μουσαρά.

«Ο Σωτήρης Νίνης είναι ένα από τα πολλά νέα ταλέντα που υπάρχουν στην Ελλάδα. Αγωνίζεται αρκετό καιρό αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως είναι γεννημένος το 1990», σχολίασε ο γνωστός μάνατζερ.

«Έφερα τον Παπασταθόπουλο στην Ιταλία αλλά πλέον δεν συνεργαζόμαστε. Δεν ξέρω την κατάσταση και δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο», τόνισε για την περίπτωση του Σωκράτη Παπασταθόπουλο για το γεγονός πως δεν «έπιασε» στην Μίλαν.

Όσο για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη: «Μιλάμε για ένα παίκτη ο οποίος είναι γεννημένος το 1991 και έχει εξαιρετική τεχνική. Στην Τσεζένα δεν πήρε χρόνο συμμετοχής ενώ στην Γκροσέτο αγωνίστηκε ελάχιστα. Η Τζένοα τον παρακολουθεί. Είχα συνάντηση με την διοίκηση της ομάδα για να συζητήσουμε το μέλλον του».

Αυτές ήταν οι δηλώσεις του μάναζερ της FIFA Μουσαρά στο goal.com. Tι μας είπε αυτός ο κύριος δηλαδή; Ότι η οικονομική κρίση δεν έχει χτυπήσει την πόρτα των μεγάλων ελληνικών ομάδων. Έχει επηρεάσει όλα τα κλαμπ του πλανήτη, πλην των ελληνικών. Ο Παναθηναικός π.χ. δεν ανακοίνωσε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου για να καλύψει χρέη ύψους 20 εκ. ευρώ, δεν έχει βγάλει στο σφυρί πρωτοκλασσάτα ονόματα και δεν θα έχει μειωμένο μπάτζετ για τη νέα σεζόν.

Η ΑΕΚ δε χρωστάει μόνο 140 εκ. ευρώ, δεν πρότεινε μείωση συμβολαίων στους ποδοσφαιριστές της, δεν ψάχνει ομάδα να μοσχοπουλήσει τον Σκόκο και δεν κινείται μεταγγραφικά σε παίχτες όπως ο Κοντοές, o Mπουγαίδης κι ο Σιαλμάς...

Λέει ότι η ελληνική λίγκα είναι σε καλό επίπεδο. Δηλαδή τότε ποιο είναι το χαμηλό επίπεδο;; Το πρωτάθλημα Βοζνίας και Σιγκαπούρης;; Επίσης λέει ότι οι ελληνικές ομάδες παράγουν πολλούς καλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Πλην του Μανωλά και του Βετφατζίδη (τον οποίο βλέπω να τον "τρώνε" στο λιμάνι), ποιοι είναι οι υπόλοιποι αξιόλογοι;;

Δεν κάνει σχόλιο για τον Παπασταθόπουλο. Δε πειράζει, θα το κάνω εγώ γι' αυτόν: Ο Παπασταθόπουλος πήρε ευκαιρίες στη Μίλαν, τον πιστέψαν, αλλά μας απέδειξε ότι δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός τόσο μεγάλου συλλόγου. Είναι "λίγος" για να κατέχει τον τίτλο "ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΙΛΑΝ". Πολλά λάθη, ευθυνοφοβία και κόμπλεξ κατωτερότητας χαρακτήρισαν το πέρασμά του απ΄ τους Ροσσονέρι. Μη ξεχνάμε ότι ψηφίστηκε η 6η χειρότερη μεταγγραφή του φετινού Καμπιονάτο..

«Ο Σωτήρης Νίνης είναι ένα από τα πολλά νέα ταλέντα που υπάρχουν στην Ελλάδα. Αγωνίζεται αρκετό καιρό αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως είναι γεννημένος το 1990» είπε. Τι είναι ο Νίνης, ταλέντο;; Ήταν ταλ έντο. Τώρα πιο πολύ μοιάζει με παλαίμαχο. Φαντάζομαι δεν τον έχεις δει ν' αγωνίζεται εδώ και 2 χρόνια. Κάθε μέρα γίνεται και χειρότερος. Και δεν είναι 16 χρονών, είναι 21-22. Στο εξωτερικό, καριέρα κάνουν σε τέτοιες ηλικίες... Για τον Ταχτσίδη δε θα σχολιάσω, τι να πω για την αλλαγή του Γκροσέτο;;;


ΥΓ: Πρώτη φορά βλέπω άνθρωπο να δίνει συνέντευξη και να κάνει 5/5 άστοχα σχόλια...


ΥΓ2: Εκτός αν τα είπε όλα αυτά λόγω των επικείμενων εκλογών της FIFA. "Ας γλείψω λίγο" σκέφτηκε... Άλλη λογική εξήγηση δεν υπάρχει...

2 comments:

Ανώνυμος είπε...

malon exei na asxolh8ei me to ellhniko paraprwta8lima poli kairo den eipe oute ena swsto sxolio malon se allo planhth 8a zei h 8elei na poulisei ellhnes paiktes sto ekswteriko

Ανώνυμος είπε...

Πως και δεν αναφέρθηκε και σε άλλα ταλέντα τύπου Γιάννη Παπαδόπουλου, Δημούτσου, Χριστδουλόπουλου; Ξέχασε και το άλλο μεγάλο ταλέντο, τον Μενδρινό. Τώρα θα μου πεις τι ταλέντο ετών 26;; Κι όμως μέχρι να φύγει από τον Ολυμπιακό ταλέντο θεωρούταν.

Exiled

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons