Πέμπτη, Ιουνίου 23, 2011

ΣΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΨΩΜΙΑΔΗ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ "ΦΑΡΜΑΚΟ"!!!


Διαλόγο-φωτιά, μεταξύ του εν ενεργεία διεθνούς μπασκετμπολίστα Γιάννη Μπουρούση, και του Μάκη Ψωμιάδη έχει καταγράψει σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν ήδη δημοσιευθεί και σε πολλούς ιστότοπους η ΕΛ.ΑΣ στο πλαίσιο της έρευνάς της για τα στημένα!

Στο διάλογο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και δημοσιεύματα, γίνεται ξεκάθαρα λόγος για «φάρμακο» που εξασφάλισε στον Μπουρούση εκπληκτική απόδοση σε συγκεκριμένο παιχνίδι και το οποίο έχει ως συνηθισμένη παρενέργεια ότι ο αθλητής δεν μπορεί να κοιμηθεί!

Αν όσα έχουν διαρρεύσει και δημοσιεύονται ήδη στο ίντερνετ αληθεύουν, αφού ο Ψωμιάδης καθησυχάζει εμμέσως τον Μπουρούση λέγοντάς του ότι… και κάποιοι άλλοι «δικοί του» (δεν διευκρινίζεται αν μιλά για παίκτες ή άλλους «δικούς» του) έχουν το ίδιο σύμπτωμα, συγχαίρει τον παίκτη και του αναφέρει γελώντας ότι η απόδοσή του προκάλεσε ενθουσιασμό σε όσους δεν ήξεραν από τι προήλθε, όπως και στους αδελφούς Αγγελόπουλους, ιδιοκτήτες της ομάδας του, που εκδηλώθηκε μάλιστα και με τρόπο που έδειξε η τηλεόραση.

Ο Μπουρούσης , που νωρίτερα φέρεται να έχει παραδεχθεί ότι κανείς δεν ήξερε για το «φάρμακο» απαξιώνει (έως και λοιδωρεί) την προσπάθεια των Αγγελόπουλων, που έσπευσαν να τον συγχαρούν και τονίζει ότι το «φάρμακο» του τελείωσε.

Ο Ψωμιάδης τον διαβεβαιώνει ότι εγκαίρως (ως τα μέσα Μαΐου) θα φροντίσει να του έχει βρει και νέα ποσότητα και ο διάλογος, καθώς αναφέρουν οι πληροφορίες, τελειώνει με νέα συγχαρίκια…

Είναι τα μόνα που έλειπαν, άλλωστε, για να συμπληρώσουν την ωραία ατμόσφαιρα…


Αναλυτικά ο διάλογος, όπως έχει δημοσιευθεί σε διάφορους ιστότοπους είναι ο ακόλουθος:

Γ: Κύριε Μάκη, καλημέρα, τι κάνετε;

Μ: Καλημέρα, Συγχαρητήρια αγόρι μου να πούμε.

Γ.: Ευχαριστώ πάρα πολύ.

Μ: Αυτό το ίδιο έχουν και οι δικοί μου, το ίδιο πράγμα, δεν μπορούν να κοιμηθούμε.

Γ. Ναι, κύριε Μάκη, καλά, δεν έχω κοιμηθεί.

Μ.: Το ίδιο παθαίνουν κι οι άλλοι, οι δικοί μου, δεν μπορούν να κοιμηθούνε.

Γ. Τόσο πολύ κύριε Μάκη;

Μ: Κι όσο περισσότερο παίξουνε τόσο γίνεται. Κατ' αρχάς έλα να σου πω, εχθές κοιτάγανε, το βλέπαμε με τον Μαντζουράκη και τον γενικό αρχηγό στο ξενοδοχείο το Sofitel. Ξέρεις τι είπαν όλοι; «Ο μόνος που παίζει με ψυχή και είναι έτοιμος να τους φάει όλους είναι ο Μπουρούσης», χωρίς να ξέρουνε τίποτε.... (γέλια).

Γ: Α δεν ξέρουν, έχουν (ακατάληπτο)... (γέλια)

Μ: Ολοι οι άλλοι παίζανε σε δεύτερο βαθμό από εσένα να πούμε. Και από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.Δηλαδή, εσύ έπαιζες μία, μη σου πω δύο πιο δυνατά. Αφού κάποια στιγμή που βάρεσες αυτό το κάρφωμα στο τελευταίο δίλεπτο, σηκωθήκανε οι Αγγελόπουλοι και χοροπηδάγανε, τους έδειχνε η τηλεόραση.

Γ.: Ηρθαν και οι βλάκες από κάτω, ήρθαν αν μου μιλήσουνε, αλλά εγώ έκανα τον μ..., έφυγα. Κύριε Μάκη μόνο ότι τελείωσε το φάρμακο, να ξέρετε!

Μ: Εντάξει, αγορίνα μου, θα σου φέρω εγώ. Πότε θέλεις εσύ άλλο;

Γ: Ε, τώρα θέλω για τους τελικούς.

Μ: Πότε θέλεις αγόρι μου;

Γ.: Μέσα Μαϊου

Μ: Ε καλά ρε παιδάκι μου, έχεις τρελαθεί; Θα σου έχω ετοιμάσει να πούμε, εντάξει. Θα σου έχω φτιάξει αγόρι μου.

Γ.: Εντάξει κύριε Μάκη, Φεύγετε για Καβάλα ή θα σας δούμε;

Μ: Όχι, το απόγευμα, θα έρθω, να δω το ματς σε σας, δεν πάω στο γήπεδο, να τους δώσω και την τιμή να πάω στο γήπεδο στους μπινέδες αυτούς! Μάλλον μεθαύριο θα φύγω για Καβάλα για 1-2 μέρες για να πάω να τους πληρώσω να πούμε.

Γ.: Εγινε, θα τα πούμε.

Μ: Εγινε αγόρι μου, συγχαρητήρια λεβέντη μου.

posted by: onsports.gr

Με λίγα λόγια ο Ψωμιάδης διοχέτευε αναβολικά στον Μπουρούση, ο μπασκετμπολίστας είχε παρενέργειες καθώς δε μπορούσε να κοιμηθεί, ο Μάκαρος τον καθησύχασε ότι αυτές οι παρενέργειες δεν είναι τίποτα, (αφού τις είχαν κι άλλοι αθλητές που έπαιρναν το ίδιο φάρμακο), ο Μπουρούσης αποκαλεί βλάκες τους Αγγελοπουλέους (αφού χειροκροτούσαν την καλή εμφάνιση ενός ντοπέ παίχτη), ενώ του ζητάει κι άλλα χάπια για τους τελικούς καθώς η ποσότητα που είχε στην κατοχή του είχε τελειώσει!!! Ασύλληπτος διάλογος...

Το θέμα είναι ότι ο Ψωμιάδης (βάση διαλόγου με Μπουρούση), διοχέτευε αναβολικά και σ' άλλους αθλητές. Κανονικό κύκλωμα δηλαδή...

Ο Μπουρούσης θεωρείται παρελθόν απ' τον Ολυμπιακό, ίσως κι απ' τον χώρο του μπάσκετ, αλλά αυτό είναι το τελευταίο τη δεδομένη στιγμή...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons