Δευτέρα, Ιουνίου 20, 2011

Αναρτήθηκαν οι βαθμολογίες στα σχολεία



Οι υποψήφιοι  των Γενικών Λυκείων μπορούν να βρίσκουν την βαθμολογία τους τόσο στα σχολεία, όσο και στην ιστοσελίδα http://results.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8ψήφιο κωδικό τους

Τέλος στην αγωνία των υποψηφίων για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση μπαίνει σήμερα, Δευτέρα, καθώς αναρτήθηκαν οι βαθμολογίες στα λύκεια όλης της χώρας.
Αν και το υπουργείο Παιδείας έχει ανακοινώσει ότι οι πίνακες θα αναρτηθούν μετά το μεσημέρι, σε ορισμένα σχολικά συγκροτήματα η διαδικασία έχει ήδη αρχίσει.
Τα βαθμολογικά στοιχεία των υποψηφίων αναμένεται να δείξουν αισθητή πτώση των βάσεων σε περιζήτητες σχολές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, έως και εντυπωσιακή πτώση στα περιφερειακά τμήματα της χώρας.
Η ανακοίνωση του αρμόδιου υπουργείου διατυπώνει τα εξής:
"Από το Υπουργείο  Παιδείας Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων γνωστοποιείται ότι οι γραπτοί βαθμοί των μαθημάτων της τελευταίας τάξης των Γενικών Λυκείων και των ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Β΄ (στα κοινά μαθήματα με τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων), τα οποία εξετάστηκαν σε πανελλαδικό επίπεδο, αναρτώνται σήμερα σε όλα τα Λύκεια της χώρας.
Οι υποψήφιοι  των Γενικών Λυκείων μπορούν να βρίσκουν την βαθμολογία τους και στην ιστοσελίδα http://results.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8 - ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες, σήμερα μετά το μεσημέρι"
Για τις βεβαιώσεις πρόσβασης
"Ολοκληρώνονται  σύντομα, από την μηχανογραφική  υπηρεσία του ΥΠΔΒΜΘ, οι διαδικασίες  επεξεργασίας των προφορικών και  των γραπτών βαθμών  για τον υπολογισμό του γενικού βαθμού πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση όλων όσων έλαβαν μέρος στις φετινές εξετάσεις και οι σχετικές καταστάσεις θα αποσταλούν στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για να προωθηθούν στα Γενικά Λύκεια αρμοδιότητάς τους, προκειμένου να εκδοθούν οι σχετικές ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ.
Επίσης αναμένεται να εκδοθούν τα αποτελέσματα απόλυσης σε όλα τα Γενικά Λύκεια.
Οι αντίστοιχες καταστάσεις στα ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Β', αναμένεται να αποσταλούν τις αμέσως προσεχείς ημέρες, προκειμένου να εκδοθούν οι σχετικές ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ".
Σήμερα επίσης θα δοθούν στη δημοσιότητα στατιστικά στοιχεία με την κλιμάκωση των γραπτών επιδόσεων κατά μάθημα για τους 85.587 υποψηφίους, που πήραν μέρος στις εξετάσεις
Τέλος, σήμερα ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων και η βαθμολόγηση των γραπτών έχει προγραμματιστεί να τελειώσει το ταχύτερο δυνατό.

Από την ομάδα του e-diseis.com μια καλή επιτυχία σε όλους!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons