Τετάρτη, Ιουνίου 15, 2011

ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ ΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ!!!

Η κατάσταση κρέμεται από μία κλωστή παρ όλες τις προσπάθειες που έχει κάνει το παρακράτος να απωθήσει τους διαδηλωτές (ασφαλίτες, κωλόπαιδα του ιντυμίντια, ψευτοαντιξεσουαστές) απέτυχε προς το παρόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ Ο Πρωθυπουργός έχει αποφασίσει να ζητήσει και επίσημα συναίνεση (οι πληροφορίες λένε οτι δεν θα την λάβει) από τον Αντώνη Σαμαρά ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για εκλογές. Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση ζει τις τελευταίες τις μέρες, εξού και οι μυστικές συναντήσεις με Σαμαρά, Γερουλάνος και λοιπούς συνεργάτες στο καστρί. Αξιοσημείωτο είναι ότι το πλήθος το διαδηλωτών παρά τις απελπισμένες προσπάθειες του ΓΑΠ να διώξει το πλήθος με παρακρατικά κόλπα δεν έχει υποχωρήσει.

anti-ntp.blogspot.com/

Πήγα κι εγώ στη συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη, είχε πολύ κόσμο, παλμό, αλλά η βροχή τα ψιλοχάλασε. Όσο για τους παρακρατικούς-κουκουλοφόρους φάγαν πολύ γιούχα από τον απλό κόσμο, έπεσε κυνηγητό πάλι απ' τον απλό κόσμο, ενώ πιάσαν κι έναν Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Άκουσα ότι το ίδιο έγινε στην Αθήνα. Αν αληθεύουν (που μαλλον αληθεύουν), εγώ τι άλλο να πω. Απ' ότι διαβάζω και στα άλλα μπλογκ, μάλλον οδηγούμαστε σε πρόωρες εκλογές...

1 comments:

Δίχως είπε...

να κάνουμε τί τις πρόωρες εκλογές???
το πρόβλημα δεν διωρθώνεται έτσι ,αλλά με την κατάρευση όλων των κομμάτων...

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons