Παρασκευή, Ιουνίου 24, 2011

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ "ΕΦΑΓΑΝ" ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ...

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι τηλεφωνικές συνομιλίες που έχουν να κάνουν με τη διατήρηση του Αστέρα Τρίπολης στη Σούπερ Λίγκα.

Στις 16/2/2011 ο Αχιλλέας Μπέος καλεί τον Γιώργο Μποροβήλο πρόεδρο του Αστέρα Τρίπολης.

Όπως αναφέρετια στο πόρισμα, ο Mποροβήλος θέλει να σωθεί η ομάδα του στις αγωνιστικές που ακολουθούν (με Κέρκυρα, Σέρρες, Πανιώνιο) και φαίνεται να έχει ζητήσει την βοήθεια του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος -όπως φαίνεται από τα λεγόμενα του Μποροβήλου- θέλει να σώσει πρώτα τον Πανιώνιο και να πέσει ο Ηρακλής, πράγμα που μπορεί, όπως φαίνεται, να το διευθετήσει.

Ο Μπέος συμφωνεί ότι ο Ηρακλής είναι καλή λύση να πέσει. Ο Μποροβήλος λέει στον Μπέο ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης (όπως του είπε ο ίδιος σε συνομιλία τους), έχει την λύση να κερδίσει ο Αστέρας Τρίπολης την Κέρκυρα, με το «να μιληθεί κάποιος παίκτης», ενώ αναμένουν και τον διαιτητή που θα σφυρίξει τον αγώνα.

Ακολούθως ο Αχιλλέας Μπέος, δέχεται τηλεφώνημα από τον Δημήτρη Μπάκο, μέλος του Δ.Σ. και μεγαλομέτοχο της ομάδας του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος ζητάει από τον Αχιλλέα να «βοηθήσει» την ομάδα του να παραμείνει στην κατηγορία, αρχής γενομένης από τον αγώνα με την Κέρκυρα το Σάββατο, 19-2-2011.

Όμως το παιχνίδι έληξε 2-0 υπέρ της Κέρκυρας!

Στη στυνέχεια του πορίσματος αναφέρεται ότι «ο Αχιλλέας του εξηγεί ότι έχει δύσκολο πρόγραμμα ο Αστέρας Τρίπολης και βασική προτεραιότητά του είναι ο Πανιώνιος, ωστόσο θα προσπαθήσει να κάνει ό,τι μπορεί για να τον βοηθήσει. Στο πλαίσιο αυτό του αναφέρει ότι και «ο Βαγγέλης (εννοεί τον Μαρινάκη) δεν μπορεί να τον βοηθήσει μέσω Λίπαντζη (ενν. τον πρόεδρο της ομάδας της Κέρκυρας) ή μέσω Μπάντοβιτς (ενν. τον Μπόζινταρ ΜΠΑΝΤΟΒΙΤΣ, τεχνικό της ομάδας της Κέρκυρας) και να το ξεχάσει. Μπορεί να τον βοηθήσει με κανά 2-3 παιδιά, μόνο έτσι».

Την 17-2-2011, ο Αχιλλέας Μπέος συνομιλεί με τον Γιώργο Μπορόβηλο πρόεδρο της ομάδας του Αστέρα Τρίπολης και του εξηγεί ότι τα πράγματα είναι δύσκολα για την ομάδα του Αστέρα. Ο Αχιλλέας αναφέρει στο Μποροβήλο ότι μίλησε και με τον Μαρινάκη και του εξηγεί ότι και αυτός θα προτιμούσε να πέσει άλλη ομάδα. Ο Αχιλλέας αναφέρει χαρακτηριστικά ότι πέρα από τον διαιτητή του αγώνα, οι παίκτες του Αστέρα θα πρέπει να μπούνε μέσα και να φάνε σίδερα».

Λίγες ημέρες μετά ο Δημήτρης Μπάκος ιδιοκτήτης του Αστέρα Τρ. απευθύνεται στον Αχιλλέα Μπέο για «βοήθεια».

Ο Μπέος του υπόσχεται ότι θα προσπαθήσει να τον βοηθήσει στον αγώνα με τις Σέρρες λέγοντας του χαρακτηριστικά: «εγώ θα κοιτάξω να σας βοηθήσω στο θέμα με τις Σέρρες, αλλά να μείνει μεταξύ μας, αδελφέ, για να μην εκτεθώ», και ότι θα στείλει τον «Γιώργο» στον «Μαρινάκη» να δει τι μπορεί να κάνει…


Εδώ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: Ο Μποροβήλος κι ο Μπάκος (παράγοντες του Αστέρα Τρίπολης), όταν η ομάδα τους βρέθηκε σε δεινή βαθμολογική θέση, ζήτησαν τη βοήθεια του "αρχιμάγειρα" Μπέου. Αυτός απευθύνθηκε στο "αφεντικό του", τον Μαρινάκη, ο οποίος και συμφώνησε.
..

Η μόντα με την Κέερκυρα χαλάει κι ο Μπέος υπόσχεται στον Μπάκο ότι θα "κανονίσει" το Πανσεραικός-Αστέρας Τρίπολης. Yπονόησε δηλαδή ότι ο αδιάφορος και πεσμένος Πανσεραικός είναι "του χεριού του". Τελικό αποτέλεσμα: Πανσεραικός-Αστ. Τρίπολης 0-1... Κι έτσι χάρη στη βοήθεια του Μπέου, ο Αστέρας συνεχίζει να ελπίζει...

Δεν τα καταφέρνει όμως αγωνιστικά κι έτσι πρέπει με κάποιο τρόπο να τον σώσουμε. Πώς;; Με το σχέδιο β', δηλαδή αφού δεν μπορέσαμε να ρίξουμε τον Ηρακλή αγωνιστικά, θα το κάνουμε εξωαγωνιστικά. Λέμε ότι ο φάκελος του δεν πληρεί τις προυποθέσεις, ο Πιλάβιος κι η ΕΠΟ είναι δικιά μας, πέφτει τελικά ο "Γηραιός", σώνεται με τη βοήθεια μας η Τρίπολη κι αποκτάμε ακόμη έναν δορυφόρο στο νέο πρωτάθλημα...

Θυμηθείτε και την δήλωση πρώην αρχιδιαιτητή: "ΑΝ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΔΙΝΕ ΤΟΝ ΒΕΛΛΙΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ"... Κάπως έτσι αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons