Σάββατο, Ιουνίου 11, 2011

Πάγκαλος: «Δεν υπάρχει ούτε ένας τίμιος πολίτης στην Ελλάδα»

Για ακόμα μία φορά επανήλθε στο «μαζί τα φάγαμε» ο Θεόδωρος Πάγκαλος, που σε ομιλία του στο πανεπιστήμιο της Γενεύης υποστήριξε πως δεν υπάρχει ούτε ένας τίμιος πολίτης στην Ελλάδα και, αν υπάρχει έστω και ένας, πρέπει να του στήσουμε άγαλμα!

«Εάν υπάρχει ένας πολίτης που δεν έχει λάβει ποτέ αμοιβή που δεν δικαιούταν εξαιτίας πολιτικής επιρροής ή γνωριμιών δεξιά και αριστερά, που δεν απέφυγε ποτέ να πληρώσει φόρους, ο οποίος πάντοτε ζητούσε απόδειξη όταν αγόραζε κάτι… ε, αυτού του ανθρώπου πρέπει να του κάνουμε άγαλμα στην πλατεία Συντάγματος», είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος».

Μάλιστα, ο κ. Πάγκαλος έκανε ακόμα μία τοποθέτηση – σοκ, υποστηρίζοντας πως «θα ήταν πολύ άσχημο για το μέλλον της χώρας μας και για την ιστορία να εξάγουμε το συμπέρασμα πως κάποιοι έκλεψαν τα χρήματα των Ελλήνων και αυτή είναι η αιτία της κρίσης… Το 70% των δαπανών του κράτους είναι για μισθούς και συντάξεις, έτσι δεν είναι; Ε, λοιπόν, γι’ αυτό είπα ότι όλοι μαζί τα φάγαμε»!

Κατά τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, η διαφθορά στο Δημόσιο προέκυψε από τους… πολίτες που πληρώνουν «γρηγορόσημο» για να κάνουν πιο γρήγορα την δουλειά τους, ενώ ο ίδιος είδε την γενικευμένη διαφθορά να έρχεται κατά την διάρκεια της δεύτερης 4ετίας του Κώστα Σημίτη. Ο ίδιος, βέβαια, δεν είχε την ευθύνη…

«Υπάρχουν άραγε κάποιοι που δεν ανήκουν στο σύστημα; Για παράδειγμα, τα μικρά κόμματα που δεν συμμετέχουν στην κυβέρνηση είναι αθώα;», διερωτήθηκε, τέλος, ο κ. Πάγκαλος.

posted by:greek-radar.gr

ΥΓ: Εντάξει κ. Πάγκαλε, την πολιτική σας την έχουμε καταλάβει: Βγαίνουμε, προκαλούμε, πουλάμε τρέλα και ασχολούνται oι πάντες μαζί μας. Κι ο λόγος που το κάνετε αυτό είναι γνωστός... Μόνο κ. Πάγκαλε προσέξτε μη σας πετύχει κανάς τρελός στο δρόμο κι έχετε άσχημα ξεμπερδέματα...

1 comments:

Lakhesis είπε...

Sigoura oxi oloi,ala to megalitero pososto twn elinon ixe efkeria na klepsi to dimosio kai to ekane,afto kanis dn bori na arni8i.Telos oso akreo kai an fenete,simfonw mazi tou sto oti mazi ta fagame,fisika dn ixame oloi merides tou leodos,ala kai oi ''aganaktizmenoi'' polites kai oi politikoi,kanan to idio pragma otan tous do8ike efkeria.
Klepsan to eliniko dimosio me ton enan i me ton alo tropo,gia afto katalixame edw.Afti ine i tapini apopsi m

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons