Πέμπτη, Ιουνίου 09, 2011

Προιόν εργαστηρίου το βακτήριο e.coli;;;

Από εργαστηριακές εξετάσεις προκύπτει ότι η ευρωπαϊκή superbug e.coli ήταν βιολογικά τεχνητή, ώστε να προκαλέσει τον μαζικό θάνατο των καταναλωτών .

Το παιχνίδι της επίρριψης ευθυνών βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη σε ολόκληρη την ΕΕ, όπου ένα σούπερ ανθεκτικό στέλεχος της e.coli, έχει γεμίσει με ασθενείς τα νοσοκομεία στη Γερμανία. Kανείς βέβαια δεν μιλάει για το πώς μπόρεσε το e.coli ξαφνικά να γίνει ανθεκτικό σε οκτώ διαφορετικές τάξεις αντιβιοτικών φαρμάκων και, στη συνέχεια, να εμφανιστεί στα τρόφιμα.

Μετά την αποκωδικοποίηση της γενετική σύνθεσης του O104 στελέχους, διαπιστώθηκε ότι είναι ανθεκτικό σε όλες τις ακόλουθες κατηγορίες και τους συνδυασμούς αντιβιοτικών:

• πενικιλίνες
• τετρακυκλίνη
• ναλιδιξικό οξύ
• τριμεθοπρίμη-sulfamethoxazol
• κεφαλοσπορίνες
• αμοξυκιλλίνη / κλαβουλανικό οξύ
• πιπερακιλλίνη-sulbactam
• πιπερακιλλίνη-ταζομπακτάμης

Συν τοις άλλοις, αυτό το O104 στέλεχος διαθέτει δύο γονίδια - TEM-1και CTX-M-15 - που «έχουν κάνει τους γιατρούς να ανατριχιάζουν για πρώτη φορά μετά από το 1990», αναφέρει η εφημερίδα The Guardian (http://www.guardian.co. uk / commentis ...). Και γιατί ανατριχιάζουν οι γιατροί ; Διότι είναι τόσο θανατηφόρο και διότι πολλοί άνθρωποι έχουν μολυνθεί από το βακτήριο αυτό κι όπως δείχνει η εμπειρία, πιθανόν θα πεθάνουν.

Αν αυτό το βακτήριο προερχόταν από τα τρόφιμα (όπως μας έχουν πει), τότε που απέκτησε τέτοια αντίσταση στα αντιβιοτικά, απ' τη στιγμή που τα αντιβιοτικά δεν χρησιμοποιούνται στα λαχανικά;

Με απλά λόγια, αυτό το super στέλεχος e.coli δεν θα μπορούσε να δημιουργηθεί από το φυσικό περιβάλλον. Και αυτό αφήνει μόνο μία εξήγηση για το από πού τελικά προήλθε: Από κάποιο εργαστήριο...

Αυτό το στέλεχος της E.coli είναι σχεδόν σίγουρα κατασκευασμένο σε κάποιο εργαστήριο και στη συνέχεια απελευθερώθηκε στην προμήθεια τροφίμων για ένα συγκεκριμένο σκοπό. Ποιός είναι αυτός ο σκοπός; Είναι προφανές, νομίζω : Μείωση του πληθυσμού και έλεγχο της παγκόσμιας προμήθειας τροφίμων , απαγόρευση καλλιέργειας λαχανικών κλπ.. !

posted by: thesecretrealtruth.blogspot.com


ΥΓ: "Παπάς" ή πραγματικότητα βγαλμένη από κάποια ταινία επιστημονικής φαντασίας;;; Θα φανεί...

3 comments:

Ανώνυμος είπε...

Γενικός όλη αυτήν τη φάση με τα απρόσμενα ξεσπάσματα επιδημιών και διαφόρων ιών δεν την πιστεύω.. Γιατί σε βομβαρδίζουν καθημερινώς τα κανάλια με την επικινδυνότητα του ώστε να τρομοκρατηθείς και να τρέξεις να αγοράσεις το θαυματουργό εμβόλιο όταν βγει.. Τώρα αν είναι εργαστηριακό δημιούργημα; Εγώ πιστεύω ναι. Όπως και με την πρόσφατη νόσο των χοίρων. Μιλούσα με έναν φίλο μου εκείνο το διάστημα που ο πατέρας τού είναι σαν να λέμε φαρμακοποιός για τους ζωοπαραγωγούς/κτηνίατρος. Μου είχε πει πως η κάθε εταιρία προσπαθεί να βγάλει νέους ιούς που προσβάλουν τα ζώα και κατά συνέπεια τους ανθρώπους, ώστε να πουλήσει τα δικά της φάρμακα και εμβόλια.

Είναι όλα για το κέρδος. Κανενός ανθρώπου δεν έχει πλέον αξία η ζωή του. Μόνο το χρήμα μετράει..
Ίσως και να είναι ένα σενάριο επιστημονικής πραγματικότητας. Ίσως απλά είμαστε άτυχοι και κάθε τρεις και λίγο όλο και μία καινούρια θανατηφόρος αρρώστια ξεπηδά.. Σίγουρα εμείς δεν μπορούμε να ξέρουμε..

Exiled

baron_samedi είπε...

4 είναι τα σενάρια
1) Να είναι "παπάς" ιός για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο
2) Να είναι φυσιολογική μετάλλαξη κάποιου υπάρχοντος ιού (κάτι το οποίο το αποκλείω)
3. Να είναι εργαστηριακό δημιούργημα για να κονομήσουν οι φαρμακευτικές
4) Να είναι εργαστηριακό δημιούργημα για έλεγχο της παγκόσμιας προμήθειας τροφίμων και μείωση του πληθυσμού κτλ όπως λέει το άρθρο. Αυτό είναι και το πιο ακραίο σενάριο..

Πάντως όπως προβλέψαμε, ήδη τα κανάλια άρχισαν την e.coli-τρομοκρατία

Ανώνυμος είπε...

Καλά δεν θυμάσαι πέρσι με την γρίπη;; Ξεκινούσε το δελτίο: "ΝΕΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΦΩΝΙΚΟΥ ΙΟΥ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ" και εκφωνητής το ανακοίνωνε μιλώντας αργά και δυνατά. Και μετά λέγαν ότι ήταν άντρας ηλικίας 80 χρονών με καρκίνο. με τέτοιο βεβαρυμένο ανοσοποιητικό σύστημα και με απλή γρίπη πέθαινε (η οποία είναι πιο θανατηφόρα από αυτή των χοίρων). Και τρέχαν όλοι για το θαυματουργό εμβόλιο.. Όπως και πιο πριν με τα πουλερικά, με τις αγελάδες και πάει λέγοντας..

Exiled

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons