Παρασκευή, Ιουνίου 17, 2011

Κάρτες illuminati: Η απόλυτη Προφητεία ή απλά ένα παιχνίδι;;
ILLUMINATI CARD GAME

Ένα προφητικό παιχνίδι ή κάποιοι ακολουθούν κατά γράμμα το σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων;;

Αριστερά το εξώφυλλο του παιχνιδιού της Αγγλικής έκδοσης. Ο Steve Jackson έχει παρουσιάσει πολλά παιγνίδια, άλλα είναι με κάρτες και άλλα όχι. Το παιγνίδι με το διπλανό εξώφυλλο είναι με κάρτες, και όπως λέει ο J ackson πρωτοεκδόθηκε το 1982, ενώ το 1999 έγινε έγχρωμο. Έχει μεγαλώσει σε αριθμό καρτών και δίνεται σε πολλές γλώσσες, αλλά και παραλλαγές.

Εκτός από την έκδοση Deluxe Illuminati κυκλοφόρησε το Y2K, Brainwash,και πιο πρόσφατα το Bavarian Fire Drill και το Crime Lords. Παρόλο που παραμένει ένα παιγνίδι, παριστάνει πολύ καλά τις αποκρυφιστικού χαρακτήρα «πονηρές» κινήσεις των αφανών κέντρων εξουσίας. Δεν χρειάζεται παρά να παραθέσουμε λίγες μόνο από τις κάρτες για να καταλάβετε τι εννοούμε.

Εξ άλλου η έφοδος των Αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών στα γραφεία του Jackson το 1990 ( για την οποία παραπονείται) δηλώνει ότι αυτά που παρουσίαζε στα παιγνίδια του … δεν ήταν μόνο θέμα παιγνιδιού γι’ αυτές!
Μήπως αυτές οι κάρτες ήταν προφητικές για τα γεγονότα που θα ακολουθούσαν στα αμέσως επόμενα χρόνια;;

Πάντως σε τόσο μεγάλες συμπτώσεις δεν πιστεύω..

Πως συνδέονται τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω μας με το 2012 και τους Illuminati ;;;

Είναι από το παιχνίδι που ονομάζετε "illuminati card game".
Έκανε την εμφάνιση του κάπου μεταξύ 1995 και 1996...
Πατήστε την εικόνα για μεγέθυνση..

Πρώτη κάρτα
διαγραφή της ιστορίας.. ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ...
Δεύτερη κάρτα δίδυμοι πύργοι.. EΓΙΝΕ...
Τρίτη κάρτα
χτύπημα στο Πεντάγωνο.. ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΥΡΓΟΙ...


Τέταρτη κάρτα
μόλυνση της ατμόσφαιρας και μείωση πληθυσμού.. ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ...
Πέμπτη κάρτα
κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νόσων (ή CDC).. ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ...
Εκτη κάρτα
παγκόσμια επιδημία και καραντίνα πληθυσμών με μαζικούς εμβολιασμούς.. ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ...

Εβδομη κάρτα
μεγάλη καταστροφή στην Αγγλία.. ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ... (Υπάρχει μια δεύτερη εκδοχή, θα την δούμε παρακάτω...)

Ογδόη κάρτα
ομάδες ανθρώπων θα εξεγερθούν και θα σκοτώνουν στο όνομα της ειρήνης... ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ (Αν και έχουμε δει μερικά δείγματα από τους στρατούς των αντεξουσιαστών). (Άλλοι πιστεύουν ότι θα είναι μια κατάληψη ή ένα τρομοκρατικό χτύπημα στα γραφεία του ΟΗΕ...)

Ένατη κάρτα
στην γλώσσα των εικονοληπτών tape out σημαίνει το τέλος..το σημείο στον παγκόσμιο χάρτη μόνο τυχαίο δεν είναι: σύνορα Πακιστάν-Ιράν-Αφγανιστάν... ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ Ο 3 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ...Και όλα αυτά γιατί?

Σήμανε συναγερμός στη Βρετανία
Φοβούνται τρομοκρατικό χτύπημα Η Βρετανία αύξησε το επίπεδο συναγερμού για μια ενδεχόμενη τρομοκρατική επίθεση από ιρλανδικές οργανώσεις από «μέτριο» σε «υπαρκτό», γεγονός που σημαίνει ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα για ένα χτύπημα, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή η κυβέρνηση.


«Αυτή είναι η πρώτη φορά που δημοσιοποιούμε μια εκτίμηση για απειλή από ιρλανδικές οργανώσεις», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η υπουργός Εσωτερικών, Τερέζα Μέι, εξηγώντας ότι αυτό γίνεται για την προώθηση της διαφάνειας αλλά και για να ενημερωθεί ο κόσμος ώστε να επαγρυπνά.

Την περασμένη εβδομάδα ο επικεφαλής της υπηρεσίας ασφαλείας MI5 προειδοποίησε ότι ιρλανδικές οργανώσεις που αντιτίθενται στη βρετανική κυριαρχία στη βόρεια Ιρλανδία ενδέχεται να επιχειρήσουν κάποια επίθεση σε βρετανικό έδαφος.

Η κάρτα των ιλλουμινάτι του 1982: Ιαπωνία 2011;


Κρατηθείτε τώρα...

Αυτό που όλοι νόμιζαν ότι δείχνει (η κάρτα), δηλαδή το Big ben στην Αγγλία, δεν ισχύει...

Αυτό που δείχνει στη πραγματικότητα είναι το ρολόι στη περιοχή του Τόκιο που λέγεται Ginza.

Ταιριάζει απόλυτα μέχρι και τα κολονάκια στη κορυφή του.
Η κορυφή του ρολογιού στο Τόκιο, είναι ίδια με της ζωγραφισμένης κάρτας το ρολόι.

Οι άνθρωποι στη κάρτα είναι ασιάτες.
Το κείμενο της κάρτας γράφει "συνδυασμός δύο καταστροφών στον ίδιο τόπο", όπως κι έγινε, σεισμός και πυρηνική καταστροφή...
Να σημειώσουμε πως η κάρτα δείχνει 2:55 στο ρολόι... Ακριβώς την ώρα δηλαδή που έγινε κι ο σεισμός!!!


Σεισμός και πυρηνική καταστροφή μαζί;
Η ώρα στο ρολόι της κάρτας; Περίπου 3 παρά δέκα; Ποια μέρα έγινε ο σεισμός; Παρασκευή 11 Μαρτίου του 2011; Το αγαπημένο νούμερο των illuminati είναι το 11
...Ginga


Παραθέτουμε και το Big Ben για τις απαραίτητες συγκρίσεις!Απίστευτο! Ο ΓΑΠ σε κάρτα Illuminati;Στην κάρτα λοιπόν που παρουσιάζεται ένα υποτιθέμενο ανώτατο διευθυντήριο των Ιlluminati, (πατήστε στην εικόνα για μεγέθυνση) συμμετέχει και κάποιος που παρουσιάζει πραγματικά εντυπωσιακή ομοιότητα με τον σημερινό πρωθυπουργό μας.Τον άνθρωπο που κατά κοινή παραδοχή πλέον έχει “φυτευθεί” να εκτελέσει ένα “πιλοτικό” πρόγραμμα της Ν.Π.Τ (Νέας Τάξης Πραγμάτων) με αντάλλαγμα μιας υψηλής θέσης στα διεθνή κέντρα αποφάσεων της.

Διαβάζουμε στο σχετικό άρθρο του περιοδικού “Τρίτο Μάτι”(Τεύχος 190)“Το προφητικό “παιχνίδι” που φαίνεται να το ζούμε στην πραγματικότητα”:


Η συγκεκριμένη κάρτα που υπαινίσσεται την ύπαρξη ενός ανώτατου διευθυντηρίου το οποίο θα εναρμονίζεται απόλυτα με τους σκοπούς των Ιλλουμινάτι, αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ελλάδα,αφού η ομοιότητα του κάτω δεξιά μέλους του “Ανωτατου Δικαστηρίου” με τον σημερινό πρωθυπουργό της Ελλάδος Γ.Παπανδρέου, είναι εμφανής! Βέβαια η πιθανότητα σύμπτωσης είναι ομολογουμένος μεγάλη στην συγκεκριμένη περίπτωση...


Όμως η παρουσία του του πατέρα Μπους στην ίδια κάρτα (που σίγουρα δεν είναι σύμπτωση), καθώς και οι φήμες ότι ο ΓΑΠ προορίζεται για υψηλές θέσεις στην ιεραρχία της ΝΤΠ, προβληματίζουν...


Εάν τελικά πρόκειται για απλές συμπτώσεις ή ζούμε σε μια εικονική πραγματικότητα και μια καλοστημένη παγκόσμια φάρσα,αφήνεται στην κρίση του καθενός…

πηγές: olympia.gr, oafypnistis.blogspot.com, ypotheto.blogspot.com, apocalypsejohn.com

Αν εξαιρέσουμε το 1ο βιντεάκι που έχει αρκετές ανακρίβειες και το τελευταίο λεπτό του 2ου βίντεο που το χαλάει, όλα τ' άλλα έχουν ένα α' ενδιαφέρον...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons