Παρασκευή, Αυγούστου 05, 2011

Συμβόλαιο θανάτου με 12.000 € ...

Σαν σενάριο ταινίας η υπόθεση δολοφονίας 44χρονου από τη Ρόδο...

Μια δολοφονία επί πληρωμή που επρόκειτο να γίνει στη Ρόδο αποτράπηκε προχτές στο παρά πέντε, με τη σύλληψη του Αλβανού που θα εκτελούσε το συμβόλαιο θανάτου και του Ελληνα εντολέα του που θα πλήρωνε 12.000 ευρώ γι' αυτόν τον σκοπό.

Υποψήφιο θύμα ήταν ένας 44χρονος με τον οποίο ο 43χρονος εντολέας του παρ' ολίγον εκτελεστή είχε κληρονομικές διαφορές σχετικά με ένα εστιατόριο στην παλιά πόλη της Ρόδου.

Ο 43χρονος είχε ετοιμάσει χειρόγραφο σημείωμα με οδηγίες για τον υποψήφιο δολοφόνο, ενώ είχε μαζί του ένα απόκομμα εφημερίδας με τη φωτογραφία του υποψήφιου θύματος το οποίο θα του έδινε για να μπορέσει να τον αναγνωρίσει.

Η σύλληψη του εντολέα έγινε στο αρχαίο στάδιο της Ρόδου, όπου είχε δώσει ραντεβού με τον εκτελεστή για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της δολοφονίας.

Προηγουμένως στην Ασφάλεια της Ρόδου είχαν φτάσει πληροφορίες για τον σκοπό που είχε πάει στο νησί ο 30χρονος Αλβανός, με αποτέλεσμα να του γίνει αιφνιδιαστικός έλεγχος.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν πάνω του ένα πιστόλι αγνώστου προελεύσεως, 21 φυσίγγια διαμετρήματος 32 mm, ένα κινητό τηλέφωνο και ένα απόκομμα εισιτηρίου πλοίου με ημερομηνία 1 Αυγούστου 2011.

Οδηγίες
Ο Αλβανός οδηγήθηκε στην Ασφάλεια της Ρόδου, όπου εξακριβώθηκε ότι ο λόγος της μετάβασής του από τα Μέγαρα στο νησί ήταν η εκτέλεση συμβολαίου θανάτου σε βάρος 44χρονου.
Προχτές το βράδυ συνελήφθη και ο 43χρονος εντολέας του 30χρονου Αλβανού, σε ραντεβού που είχε κλείσει μαζί του στο αρχαίο στάδιο.

Πάνω του, εκτός από το απόκομμα της εφημερίδας με τη φωτογραφία του υποψήφιου θύματος και τις χειρόγραφες οδηγίες για τον τρόπο της δολοφονίας, βρέθηκε σημείωμα με την τοποθεσία του σπιτιού του θύματος και ένα απόκομμα από ένταλμα πληρωμής τράπεζας, χρηματικού ποσού 12.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα της Ρόδου, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 37χρονου που τους είχε φέρει σε επαφή.

ethnos.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons