Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 22, 2011

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΡΑΒΕΣ UNDER .


Η ιστορία της χαλιμάς (συγνώμη, του Πρίγκιπα-Σουλτάνο-Εμίρη-κακομοίρη) βρωμάει απο παντού απο την πρώτη στιγμή. Και οι στιγμές δημοσιότητας ήταν δυστυχώς πάνω απο τα 15 λεπτά που όλοι δικαιούμαστε. Παρατράβηξε το αστείο. Από που θα το πιάσεις και δε θα λερωθείς...;;

Παναθηναϊκόφρων ο Πρίγκιψ με αφίσες του Σαραβάκου και του Warzycha πάνω απο το χρυσό προσκεφάλι του φιλντισένιου κρεβατιού.
Λεφτάς απο τους λίγους αλλά ο εκπρόσωπος του για να μεταφέρει την πρόταση είναι το φιλαράκι του απο το Ελλάντα, κι οχι κάποιο μεγάλο δικηγορικό γραφείο με συμβούλους επί συμβούλων που θα κάνουν την πλέον επίσημη πρόταση και θα "ξεψαχνίσουν" όλες τις πτυχές και παραμέτρους για την επίτευξη μιας επιτυχημένης συμφωνίας.
Βιογραφικό γραμμένο με τρόπο τέτοιο που δουλειά για Γ' βοηθός του βοηθού του σκατουλατζή της γειτονίας σου να ζητήσεις, θα σου δώσουν ευχαρίστως κι απο ένα μυρωδάτο τεμάχιο.

Για τους χειρισμούς της ΠΑΕ και της οικογένειας Βαρδινογιάννη που οφείλει να κάνει τις απαραίτητες ΣΩΣΤΕΣ κινήσεις για να δωθεί το πακέτο το μετοχών ας μη μιλήσουμε. Σίγουρα πάντως τα δισεκατομμύρια που κερδίζουν δε τα έχουν βγάλει με τέτοιο τρόπο και σούρτα φέρτα σε συνεντεύξεις σε τηλεόραση και περιοδικά απο τον επίδοξο κολλητό-οικογενειακό-μεσάζοντα-υποψήφιο-χαχα-πρόεδρο για την εταιρία.

Και τώρα τελικά, μας λύνει την απορία και μας εξηγεί γιατί ΘΑ χαλάσει το deal... Επειδή ενημερώνεται Η Αυτού Μεγαλειώτης απο το internet νυχθημερόν για την κα(Ψ)ούρα του να πάρει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός... Αλλά τί είπα;;; Θα χαλάσει;;; Οοοοοοοχι, οχι, οχι, οχιιι... Αφού τον έχει ενημερώσει ο Τσάκα(λο)ς... Άρα, δόξα τον Αλλάχ, δε θα του έρθει απότομο. Θα ξέρει οτι θα συναντήσει μια μικρή δύσπιστη μερίδα κόσμου, αλλά κι αυτούς θα τους κερδίσει γιατί..... ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!

Υ.Γ 1) Δημοσιοκάφροι νομίζετε είμαστε τίποτα ΠΑΟΚτσήδες ?
Υ.Γ 2) Στα παπάκια μας ας πέσουμε Δ ο ΠΑΟ είναι μια τεράστια ομάδα και θα βρει τον δρόμο της .
Υ.Γ 3) Ο Ναι για σας μιλάω ΠΑΟΚάρχες που πριν 5 μήνες είχατε τους Άραβες στα πλοία και στα αεροπλάνα για Ελλάδα φάγατε τον παπά και τώρα κοροϊδεύετε τους Βάζελους .
Υ.Γ 4) Συγνώμη που χρωματίζομαι σαν οπαδός ωστόσο είναι η πρώτη και τελευταία φορά που γράφω αθλητικά γιατί έχω αγανακτήσει .

2 comments:

o_sfixtos είπε...

kala ekanes kai xrwmatistikes....dn eimaste eutuxws paoktsides.....p na trwme ton pappa.....kai episis kseroume ti ginetai stin karkinoproedria tis omadas mas...

Ανώνυμος είπε...

ase mas re,pare se kana rapto thlefono kai pes tou oti eisai 17 xronon,maresei to psomi me kalampoki,xaxaxaxaxaxa.18 was 9

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons