Τρίτη, Οκτωβρίου 18, 2011

Γυμνάστρια είχε ερωτική σχέση με 14χρονη μαθήτρια της..

Μια καθηγήτρια γυμναστικής σε σχολείο μέσης εκπαίδευσης στην πολιτεία Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών, διατηρούσε ερωτική σχέση με 14χρονη μαθητριά της για τουλάχιστον οχτώ μήνες!

Ηνωμένες Πολιτείες — Η 26χρονη γυμνάστρια σε σχολείο μέσης εκπαίδευσης, Rebecca Rose Delagarza, για οκτώ τουλάχιστον μήνες διατηρούσε ερωτική σχέση με 14χρονη μαθήτρια της, με την οποία είχε σεξουαλικές επαφές στα αποδυτήρια του γυμναστηρίου

Η 26χρονη εμφανίστηκε στο δικαστήριο ως ύποπτη για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου και ανάρμοστη σχέση με μαθήτρια. Σύμφωνα με την μαρτυρία που τέθηκε ενώπιον του δικαστηρίου η γυμνάστρια και η μαθήτρια έκαναν στοματικό σεξ και χρησιμοποιούσαν και ερωτικά βοηθήματα...

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν, έχουν καταγραφεί 22.400 μηνύματα και 3.800 τηλεφωνικές κλήσεις κατά τη διάρκεια των οκτώ μηνών, σε όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας, ακόμα και τις ώρες του μαθήματος στο σχολείο.

Συνάδελφοι της 26χρονης κατέθεσαν πως η γυμνάστρια και η ανήλικη ήταν συνεχώς μαζί, ενώ κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τετ α τετ, τεσσάρων ωρών, της καθηγήτριας με την μαθήτριά της στο γραφείο της πρώτης.

Η γυμνάστρια έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα και αναμένεται η ολοκλήρωση της δικαστικής διαδικασίας.

cosmo.gr

1 comments:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά είναι νέα. Και μετά σου λένε πως αυτά που βλέπεις στις τσόντες δεν γίνονται στην πραγματικότητα...

Exiled

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons