Δευτέρα, Οκτωβρίου 24, 2011

"Εγώ σκότωσα τον Καντάφι"

Ένας ανήλικος επαναστάτης ισχυρίζεται, ότι σκότωσε τον Μουαμάρ Καντάφι και μάλιστα με το χρυσό όπλο του. Θάνατο από πυροβολισμό έδειξε η νεκροψία. Στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τις τελευταίες στιγμές του

Ο νεαρός Λίβυος, Σανάντ Αλ Σαντέκ Αλ Ουρέιμπι, μιλώντας σε βίντεο, δήλωσε πως οι αντικαθεστωτικοί βρήκαν τον Καντάφι ζωντανό στο δρόμο.

"Τον πυροβόλησα δύο φορές. Μία κάτω από τη μασχάλη και μία στο κεφάλι. Δεν πέθανε αμέσως. Πήρε περίπου μισή ώρα για να πεθάνει", είπε με κυνικό τρόπο.

"Ο Καντάφι συνελήφθη από επαναστάτες που προέρχονταν από τα ανατολικά. Μετά έφτασε ομάδα από τη Λιβύη για να τον παραλάβει. Ένας από τους στρατιώτες που τον συνέλαβαν αρχικά εναντιώθηκε. Τράβηξε το χρυσό πιστόλι του Καντάφι και τον πυροβόλησε. Στη συνέχεια είπε στους άλλους: Τώρα μπορείτε να τον πάρετε", δήλωσε στους London Times αξιωματούχος των λιβυκών αρχών.

Ο ίδιος δήλωσε, ότι ο νεαρός είναι ένας "ήρωας για τη Λιβύη. Εμείς θα τον προστατεύσουμε. Ούτως ή άλλως είναι ανήλικος και δεν μπορεί να δικαστεί".

Την ίδια στιγμή, το φως της δημοσιότητας βλέπουν νέες φωτογραφίες, από τις τελευταίες στιγμές του Μουαμάρ Καντάφι.

Στις φωτογραφίες, ένας άνδρας κρατά κολλημένο στο πρόσωπο του έκπτωτου ηγέτη ένα όπλο, ενώ σε μία από αυτές τον έχει γυρίσει στο πλάι, ώστε να μην τον κοιτάζει στα μάτια.

Τραύμα από πυροβολισμό η αιτία θανάτου

Σε τραύμα που προκλήθηκε από πυροβολισμό οφείλεται, σύμφωνα με γιατρούς που πραγματοποίησαν τη νεκροψία του Καντάφι, ο θάνατός του.

Όπως μετέδωσε το Reuters, επικαλούμενο έναν από τους γιατρούς, η νεκροψία πραγματοποιήθηκε τη νύχτα στο νεκροτομείο της Μισράτα.

Τοπικοί αξιωματούχοι δήλωσαν, ότι η σορός του θα μεταφερθεί και πάλι στην αποθήκη - ψυγείο κρεάτων, όπου βρισκόταν μαζί με τη σορό του γιου του, Μουτασίμ.

Από χθες μάλιστα το πρωί, Λίβυοι αντικαθεστωτικοί συρρέουν κατά εκατοντάδες, προκειμένου να φωτογραφίσουν τη σορό του έκπτωτου ηγέτη της Λιβύης.

Το Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο ανακοίνωσε πάντως, ότι στη συνέχεια η σορός του Καντάφι θα παραδοθεί στην οικογένειά του.


"Εγώ σκότωσα τον Καντάφι" by Miss-Jessy-Lays



GADDAFI'S BODY: Video of ex-Libya leader's corpse by itnnews

news247.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons