Δευτέρα, Οκτωβρίου 31, 2011

Έξι συλλήψεις για παιδική πορνογραφία μέσω διαδικτύου

Έξι άτομα συνελήφθησαν στην Αθήνα, στη Σαλαμίνα, στα Χανιά, στην Πάτρα, στη Λευκάδα, στο Διδυμότειχο και στη Μυτιλήνη, στο πλαίσιο επιχείρησης της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την πάταξη της διακίνησης παιδικής πορνογραφίας μέσω διαδικτύου, με την κωδική ονομασία «Angels», («Άγγελοι»).

Οι 6, εκ των οποίων δύο Έλληνες και τέσσερις αλλοδαποί, συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας για «πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου κατά συρροή και κατά συνήθεια», ενώ για άλλα τέσσερα άτομα σχηματίσθηκαν ανεξάρτητες δικογραφίες με τις ίδιες κατηγορίες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μεταξύ των 10 κατηγορουμένων είναι ένας Γερμανός εισαγωγέας, πατέρας έξι παιδιών, ένας Αμερικανός στρατιωτικός, ένας Αυστριακός εφοπλιστής, ένας Έλληνας μηχανολόγος- μηχανικός, ένας Ουκρανός ιδιωτικός υπάλληλος και δύο ακόμα Έλληνες επιχειρηματίες. Το υλικό που διακινούσαν οι παιδόφιλοι περιλάμβανε ιδιαίτερα σκληρές σκηνές παιδικής πορνογραφίας, που παρουσιάζουν μικρά παιδιά, ακόμα και νήπια μηνών, να κακοποιούνται και να βασανίζονται.

Η πλειονότητα του κατασχεθέντος υλικού φαίνεται ότι έχει βιντεοσκοπηθεί στη Λατινική Αμερική, αλλά υπάρχουν και βίντεο με παιδιά που έχουν ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά, γι’ αυτό εξετάζεται αν μέρος του έχει δημιουργηθεί στην Ελλάδα, όπου μέχρι σήμερα δεν έχει διαπιστωθεί κάτι τέτοιο. Συνολικά έγιναν 10 κατ’ οίκον έρευνες στις παραπάνω πόλεις, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 28 σκληροί δίσκοι, εννέα φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και πλήθος ψηφιακών δίσκων CDs - DVDs με δεκάδες χιλιάδες ψηφιακά αρχεία βίντεο και εικόνας, παιδικής πορνογραφίας, συνολικής χωρητικότητας 11.000 GB. Σε κάποιες περιπτώσεις, κατά την διάρκεια των αστυνομικών ερευνών, διαπιστώθηκε ότι οι χρήστες, αν και απουσίαζαν από τις οικίες τους, είχαν ενεργοποιημένο ειδικό πρόγραμμα ανταλλαγής αρχείων και κατέβαζαν παιδικό πορνογραφικό υλικό από άλλους παιδόφιλους, οι οποίοι βρίσκονταν σε διάφορα μέρη του πλανήτη. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπους εισαγγελικές αρχές, ενώ για όσους δεν συνελήφθησαν,ελλείψει αυτοφώρου, υποβλήθηκαν οι δικογραφίες που σχηματισθήκαν σε βάρος τους.

tvxs.gr

Tραγικό αυτό που συμβαίνει με το συγκεκριμένο ζήτημα...
Τώρα τι να πεις γι' αυτόν που είναι πατέρας 6 παιδιών παρακαλώ...
Νομίζω ότι στους παιδόφιλους μία και μόνο μία ποινή αξίζει...
Τέλος πάντων, αν τελικά καταδικαστούν τους εύχομαι ολόψυχα να καλοπεράσουν στη φυλακή...

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ
Συγκλονιστικό βίντεο που καταγράφεται
ο τρόπος με τον οποίο δρα απέναντι σε ενα κοριτσάκι ο παιδόφιλος. Παρακολουθήστε με ποιό τρόπο εισβάλλει η αστυνομία και συλλαμβάνει το ανθρωπάριο-τέρας!


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons