Τετάρτη, Οκτωβρίου 19, 2011

Παραίτηση Παπανδρέου και εκλογές ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας

Την παραίτηση του πρωθυπουργού και εκλογές, ζήτησε, ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου. Υπευθυνότητα ζήτησε από κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης. Μόνη διέξοδος από την κρίση, να πάρει ο λαός την κατάσταση στα χέρια του, για την ανατροπή του καπιταλιστικού συστήματος, δήλωσε η Αλέκα Παπαρήγα μετά τη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό.


Υπευθυνότητα από "τα παιδιά της Βοστόνης" ζητά ο Γιώργος Καρατζαφέρης

Ο κ. Καρατζαφέρης επεσήμανε ότι η κατάσταση είναι εξαιρετικά κρίσιμη και κάλεσε «τα παιδιά της Βοστώνης» όπως χαρακτηριστικά τόνισε αναφερόμενος στους Παπανδρέου και Σαμαρά, να δείξουν υπευθυνότητα.

«Δεν μίλησα, αλλά άκουσα» υποστήριξε εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, όπου συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό. Σε ερώτηση για το αν βλέπει εκλογές, αρκέστηκε να δηλώσει ότι οι εκλογές θα έρθουν από τα γεγονότα. Προέβλεψε πάντως ότι οι Ευρωπαίοι θα ζητούν όλο και περισσότερα από την εθνική μας κυριαρχία.


Παπαρήγα: Να πάρει ο λαός την κατάσταση στα χέρια του

«Η μόνη διέξοδος από την κρίση είναι να πάρει ο λαός την κατάσταση στα χέρια του για την ανατροπή του καπιταλιστικού συστήματος», τόνισε η Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά τη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό. Η ίδια επανέλαβε ότι τάσσεται υπέρ της εξόδου της χώρας από την ΕΕ και της μονόπλευρης διαγραφής του χρέους.

Σε ερώτηση για το αν ζήτησε εκλογές, η ίδια ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές είναι επιμέρους θέμα και ότι το βασικό είναι να συνεχιστεί πάλη κατά του συστήματος, επισημαίνοντας ότι το ΚΚΕ έχει έτσι κι αλλιώς ζητήσει πρόσφατα εκλογές.


Παραίτηση Παπανδρέου και εκλογές ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας

Την παραίτηση του πρωθυπουργού, την απόσυρση του νομοσχεδίου και την προσφυγή σε κάλπες ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στους δημοσιογράφους κατά την έξοδό του από το Μαξίμου. «Αυτή την ώρα συγκρουόνται δύο Ελλάδες: αυτή της υποταγής και των καρτέλ και η Ελλάδα της αξιοπρέπειας. Είμαστε σίγουροι ότι η δεύτερη θα νικήσει» τόνισε.

tvxs.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons