Σάββατο, Οκτωβρίου 22, 2011

Oι μεγαλύτεροι "κωλοτούμπες" αθλητές...

Το να είσαι πολιτικός και να αλλάζεις τα λεγόμενά σου κάθε τρεις και λίγο ονομάζεται “άλλη μια μέρα στο γραφείο”. Το να είσαι αθλητής όμως και να τα γυρνάς, λέγεται απλά “κωλοτούμπα”.

Ο Γιώργος Καμίνης είπε το πρωί στο ΣΚΑΙ ότι πρέπει να μαζέψει τα σκουπίδια ο στρατός και μετά από δυο ώρες το γύρισε. Αλλά δεν πειράζει. Δεν περιμένεις κάτι καλύτερο από έναν πολιτικό. Από έναν αθλητή (ή παράγοντα) όμως και μάλιστα καλοπληρωμένο, περιμένεις πολλά περισσότερα.


Ο Φάνης Γκέκας είναι το τελευταίο μεγάλο παράδειγμα κωλοτούμπας. Πέρσι έφυγε απηυδισμένος από την Εθνική, τσακωμένος με το υπόλοιπο συγκρότημα, με κάτι κατινιές επιπέδου Beverly Hills. Φέτος όμως γύρισε να ζητήσει ταπεινά συγνώμη και να δηλώσει την πίστη του στο εθνόσημο.



Ο Φερνάντο Σάντος τον συγχώρεσε από την προπόνηση. Εμείς τον συγχωρέσαμε επειδή έσπρωξε και πάλι την μπάλα στα δίχτυα. Την κωλοτούμπα του όμως δεν θα την ξεχάσουμε έτσι εύκολα.

Ούτε και των υπολοίπων Ελλήνων αθλητών και παραγόντων που άλλα είπαν και άλλα έκαναν.




Δημήτρης Παπανικολάου


Τάδε έφη: “Δεν πάω με τίποτα στον Παναθηναϊκό” όπως δήλωνε το καλοκαίρι του 2003.



Τάδε έπραξε: Πήρε μεταγραφή το ίδιο καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό όπου και έμεινε μέχρι το 2007, κατακτώντας 4 πρωταθλήματα, 3 κύπελλα και μία Ευρωλίγκα.



Σεμπάστιαν Λέτο

Τάδε έφη: “Δεν πάω στον Παναθηναϊκό”.



Τάδε έπραξε: Ε, πήγε. Και όχι μόνο πήγε αλλά σταμάτησε τους πολλούς τσαμπουκάδες και τώρα είναι πρώτος σκόρερ της Superleague. Δικαιολογήθηκε ότι ήταν αναγκασμένος να κάνει τέτοιου είδους οπαδικές δηλώσεις. Όπως όλοι που έρχονται σε μια ομάδα και βιάζονται να δηλώσουν ότι θα “καρφώσουν” τον μισητό αντίπαλο.




Σταύρος Αδαμίδης

Τάδε έφη: Έριξε ένα ωραιότατο μπινελίκι μπροστά στους οργανωμένους.

Βίντεο_ Αδαμίδης βρίζει με οπαδούς της ΑΕΚ by octopusmike

Τάδε έπραξε: Βγήκε αμέσως να ζητήσει συγνώμη και να πει ότι ήταν μια κακή στιγμή. Και δεν έχει άδικο. Η δυναμική της μάζας βλέπεις.





Μίλος Τεόντοσιτς

Τάδε έφη: “Του χρόνου θα παίζω υπό τις οδηγίες του Ομπράντοβιτς και θα κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα”. Τουλάχιστον αυτά έλεγε το καλοκαίρι του 2006.



Τάδε έπραξε: Μετεγράφη από τη Ζέλεζνικ στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2007. Οι Αγγελόπουλοι πρόλαβαν με 1,3 εκ. ευρώ τις ορέξεις του Παναθηναϊκού.




Nτέμης Νικολαίδης

Τάδε έφη: Ότι δεν θα ξαναπαίξει στην Εθνική εξαιτίας των φαλτσοσφυριγμάτων κατά της ΑΕΚ. Αυτός ήταν ο πρώτος γκρινιάρης που ξεκίνησε αυτό το τροπάριο.



Τάδε έπραξε: Γύρισε μετά από δύο χρόνια και κατέκτησε και Euro. Δεν τον χάλασε.




Γιάννης Μπουρούσης

Τάδε έφη: "Είμαι στη διάθεση όλων των υπευθύνων, ώστε να μην συμμετέχω στην Εθνική το καλοκαίρι. Τα έχω δώσει όλα για την ομάδα, έχω παίξει με σπασμένο χέρι, αλλά όπως φαίνεται κάποιοι άνθρωποι που εκπροσωπούν το μπάσκετ δεν με σέβονται ούτε σαν άνθρωπο ούτε σαν παίκτη. Με αυτές τις συνθήκες δεν μπορώ να συνεχίσω".



Τάδε έπραξε: Γύρισε από μόνος του αφού είδε ότι δεν τον παρακαλούσε και κανένας. Οι διαιτησίες και η πολιτεία δεν παίρνουν μέτρα επειδή το αποφασίζει έτσι απλά ένας άνθρωπος. Ειδικά αν δεν λέγεται Γκάλης.




Βασίλης Σπανούλης

Τάδε έφη: Εμείς δεν ασχολούμαστε με διαιτησίες, εμείς τα κάνουμε όλα μέσα στο γήπεδο και τα λοιπά. Όταν ήταν στον Παναθηναϊκό.



Τάδε έπραξε: Μετά το δεύτερο παιχνίδι των φετινών τελικών ήταν έξαλλος με τη διαιτησία και έκανε για πρώτη φορά δηλώσεις κατά των διαιτητών. Τώρα που είναι στον Ολυμπιακό. Ίσως να είναι και λογικό. Κωλοτούμπα πάντως είναι σίγουρα.

men24.gr

Και 5 bonus κωλοτούμπες από μένα:

1.
Τζαμπαρίνι (πρόεδρος Παλέρμο)
Τάδε έφη: Ο Πιόλι είναι τεράστιος προπονητής. Θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας μας μέχρι το 2016...
Τάδε έπραξε: Τον απέλυσε μέσα σε 2 βδομάδες...


2. Ρομπέρτο Μπάτζο
Τάδε έφη: "Το μέλλον μου είναι αβέβαιο, ίσως αποχωρήσω από τη Φιορεντίνα, αλλά δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να πάω στη Γιουβέντους. Δε θα πλήγωνα ποτέ μ' αυτό τον τρόπο τους οπαδούς μας"...
Τάδε έπραξε: Το επόμενο κιόλας πρωί ανακοινώθηκε η μεταγγραφή του στη Γιουβέντους...



3. Σολ Κάμπελ (πρώην ποδοσφαιριστής της Τότεναμ)

Τάδε έφη: "Δεν θα πήγαινα ποτέ στην Άρσεναλ"... (Άνοιξη 2001)
Τάδε έπραξε: Το ίδιο καλοκαίρι μεταγγράφηκε από την Τόττεναμ στη "μισητή" συμπολίτισα Άρσεναλ...



4. Μο Τζόστον (πρώην ποδοσφαιριστής Σέλτικ)

Τάδε έφη: "η Σέλτικ είναι η μοναδική ομάδα στην οποία θέλω να παίξω..."
Τάδε έπραξε: Το 1989 μεταγγράφηκε στη μισητή Ρέιντζερς...



5. Ντούσαν Μπάγεβιτς

Τάδε έφη: "Δεν υπάρχει ουδεμία σκέψη να φύγω από την ΑΕΚ, πόσο μάλλον δεν υπάρχει καμία απολύτως συμφωνία με άλλη ομάδα"...
Τάδε έπραξε: Αμέσως μετά ανακοινώθηκε ως ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού...

ΥΓ. Θα έβαζα μέσα και τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, αλλά επειδή οι απόψεις διίστανται κι επειδή δεν είμαι καλά ενημερωμένος τον αφήνω στην απ' έξω...

2 comments:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΜΕΤΑ...ΜΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ε;;;ΠΗΡΕ ΤΝ ΕΞΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ..ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ..

Ανώνυμος είπε...

sas gamaei o leto

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons