Κυριακή, Οκτωβρίου 02, 2011

Το Shiraz του Lemmy...


O θρυλικός τραγουδιστής των Motörhead, Λέμι, αποφάσισε να εμφιαλώσει και να προωθήσει το δικό του κρασί. Πρόκειται για μια αυστραλέζικη ποικιλία κόκκινου κρασιού...

Οι οπαδοί των θρυλικων Motörhead μπορούν πλέον να απολαύσουν το κρασί που εγκρίνει ο ίδιος ο Lemmy, κατά κόσμον Ίαν Φρέισερ, αυτοπροσώπως. Το όνομά του Motörhead Shiraz 2010 που κοστίζει £86.40 για τη συσκευασία των 6 μπουκαλιών.

Οι ποικιλία του κρασίου είναι από την Αυστραλία και επιλέχθηκε προσεκτικά από τους Motörhead και όπως σχολιάζει ο Lemmy: «Η συμβουλή μου είναι να το προσεγγίσετε με προσοχή. Το κρασί παραπλανά, όλα μπορούν να συμβούν».

Στη φιάλη του κρασιού, με το λογότυπο του θρυλικού συγκροτήματος, υπάρχει και ένα μήνυμα προς τους καταναλωτές από τον ίδιο τον Lemmy , κατά του αλκοολισμού!

Το κρασί αυτό πρέπει να σερβίρεται σε θερμοκρασία λίγο χαμηλότερη από τους 16-18 βαθμούς κελσίου και είναι ιδανικό για πιάτα με αρνί ή μοσχάρι, καθώς και με ζυμαρικά και γευστικά τυριά. Το συγκρότημα προτείνει να το απολαύσετε τρώγοντας ψητά παϊδάκια με σκόρδο και δενδρολίβανο.

Ο Lemmy υποστηρίζει χρηματικά την ποδοσφαιρική ομάδα νέων του Γκρίνπακ στο Λίνκολν της Αγγλίας, αναγκάζοντας τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να φέρουν στη φανέλα τους το λογότυπο του "Snaggletooth" και να εισέρχονται στο γήπεδο υπό τους ήχους του Ace of Spades.

news247.gr

1 comments:

Ανώνυμος είπε...

killed by wine

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons