Σάββατο, Οκτωβρίου 22, 2011

Λεβαδειακός και Δόξα στη Superleague...

Οι «άγνωστοι Χ» βρέθηκαν, αλλά… δεν παίζουν! Λεβαδειακός και Δόξα Δράμας είναι τελικά οι δύο ομάδες που θα συμπληρώσουν το παζλ του πρωταθλήματος της Superleague, το οποίο θα συνεχιστεί με 16, όπως αποφασίστηκε στην γενική συνέλευση της Παρασκευής.

Η κλήρωση ανέδειξε ως «ομάδα Β» τον Λεβαδειακό και «ομάδα Α» την Δόξα Δράμας, ενώ στην ψηφοφορία έλαβαν μέρος 11 ομάδες καθώς απείχαν οι ΠΑΟΚ, Ξάνθη και Αστέρας Τρίπολης.

Οσον αφορά στα αποτελέσματα της διαδικασίας, υπέρ των Λεβαδειακού/Δόξας ψήφισαν 7 (Ολυμπιακός, ΠΑΣ Γιάννινα, Πανιώνιος, Παναιτωλικός, ΟΦΗ, Εργοτέλης, Κέρκυρα), 2 ψήφισαν κατά (ΑΕΚ και Άρης), ενώ δύο λευκό (Ατρόμητος και Παναθηναϊκός).

Το διοικητικό συμβούλιο διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου προκειμένου να αναδειχθούν οι δύο «άγνωστοι Χ», κάτι που δεν μπορούσε να γίνει στην γενική συνέλευση καθώς τον ΠΑΟΚ εκπροσωπούσε ο Μάκης Γκαγκάτσης, ο οποίος δεν είχε δικαίωμα ψήφου, ενώ η Ξάνθη είχε αποχωρήσει.

Και πράγματι, οι ομάδες Α και Β τελικά αναδείχτηκαν, με την Λάρισα και τον Πανσερραϊκό να μένουν… εκτός και να θεωρείται δεδομένη η αντίδρασή τους. Πάντως, μην βιαστεί κανείς να υποθέσει ότι όλα τελείωσαν και το πρωτάθλημα επιτέλους θα συνεχιστεί κανονικά.

Αυτό δεν θα γίνει μιας και μας περιμένουν κι άλλα «επεισόδια». Οι Λεβαδειακός και Δόξα Δράμας δεν θα αγωνιστούν μέχρι τις 20 Νοεμβρίου και μέχρι να υπάρξει τελική απόφαση για τον Ολυμπιακό Βόλου, μιας και ακόμη εκκρεμεί η υπόθεσή του στο διαιτητικό εφετείο.

Στην διαδικασία έδωσε τον «παρών» ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Θανάσης Χαρμάνης, ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε ότι μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Νοέμβρη θα υπάρξει απόφαση από το διοικητικό εφετείο στο οποίο έχει προσφύγει η ομάδα του Βόλου.

«Κάναμε το διοικητικό συμβούλιο καθώς έπρεπε να επιλέξουμε ποια θα είναι η ομάδα Α και ποια η ομάδα Β στο πρωτάθλημα. Με ψήφους 7-2-2 αυτές θα είναι Λεβαδειακός και Δόξα Δράμας. Όμως, θα είναι έτοιμες να παίξουν στην 10η αγωνιστική, 19 και 20 Νοεμβρίου. Θα περιμένουμε γιατί υπάρχουν σε εκκρεμότητα κάποια νομικά θέματα», δήλωσε ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Απόστολος Παπουτσάκης.

sentragoal.gr

Γεια σου γίγαντα Κομπότη...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons