Παρασκευή, Νοεμβρίου 18, 2011

Βροχή από σφαίρες για 338 κιλά χασίς!

Συμπλοκή αστυνομικών με αδίστακτους αλλοδαπούς διακινητές

Από θαύμα σώθηκαν οι αστυνομικοί του τμήματος δίωξης ναρκωτικών Ιωαννίνων οι οποίοι βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με αλβανούς διακινητές ναρκωτικών. Οι Αλβανοί αποδείχθηκαν αδίστακτοι καθώς μόλις αντελήφθησαν την παρουσία των αστυνομικών δεν δίστασαν να πυροβολήσουν εναντίον τους, με όπλα τύπου Καλάσνικοφ τα οποία έφεραν μαζί τους.

Το θερμό επεισόδιο σημειώθηκε σε δασώδη περιοχή της Σαγιάδας. Εκεί όπου είχαν καταφτάσει, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων. Η εμπειρία που είχαν, από τις δεκάδες επιχειρήσεις των τελευταίων ετών, ήταν αυτή που τους έσωσε τη ζωή, όπως δημοσιεύει το epiruspost. Οι αστυνομικοί φορούσαν αλεξίσφαιρα γιλέκα και λόγω της μορφολογίας της περιοχής σέρνονταν ουσιαστικά στο έδαφος, ώστε να μην γίνουν αντιληπτοί από τους εμπόρους ναρκωτικών.

Τα στοιχεία αυτά ήταν που τους έσωσαν από τις σφαίρες. Οι ίδιοι ανταπέδωσαν τα πυρά και ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό.

Οι Αλβανοί υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν τους σάκους που μετέφεραν και κατάφεραν να εισέλθουν και πάλι στο αλβανικό έδαφος, καθώς η απόσταση που τους χώριζε ήταν μικρότερη από πεντακόσια μέτρα.

Στο σημείο της συμπλοκής βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 338 κιλά χασίς, ενώ εντοπίστηκαν και κάλυκες από όπλα Καλάσνικοφ με τα οποία είχαν πυροβολήσει οι αδίστακτοι έμποροι ναρκωτικών.

Πρόκειται για μία ακόμη μεγάλη επιτυχία του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, σε μία περιοχή που τείνει να μετατραπεί σε σταυροδρόμι αδίστακτων κυκλωμάτων.

3 comments:

Ανώνυμος είπε...

skata gamw eprepe na mhn meinei oute enas diakinhths.... adistaktoi einai mono pou poulane narkotika.... kai auta skotwnoun!!!!! pantos mpravo sta paidia tis astinomias

baron_samedi είπε...

Μαζί σου...

Ανώνυμος είπε...

μαγκες μην λετε μπραβο στην αστυνομια..καποιοι εξυπνοι θα σας πουν φασιστες..

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons