Τετάρτη, Νοεμβρίου 16, 2011

Ο Ροναλντίνιο στον Παναθηναικό... Φάρσα ή πραγματικότητα;;;

Μεταγραφική βόμβα για τα ελληνικά δεδομένα και μάλιστα μέσα σε περίοδο οικονομικής κρίσης στη χώρα μας ετοιμάζει ο Πρίγκιπας Σουλτάν. Στα πράσινα σκοπεύει να ντύσει τον Ροναλντίνιο ο Βλάσης Τσάκας...

Ο συνεργάτης του Πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ σε επίσκεψη του στο City Unity College αποκάλυψε στους σπουδαστές ότι έχει συμφωνήσει με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ της Φλαμένγκο, προκειμένου να τον φέρει στον Παναθηναϊκό.

Ο Ροναλντίνιο είναι το προσωπικό δώρο του Πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ στους οπαδούς του Τριφυλλιού και το κόστος της μεταγραφής του θα καλυφθεί από χορηγίες... Συγχρόνως, ισχυρίστηκε ότι του αρέσει ο νεαρός μεσοεπιθετικός της Ξάνθης Βλαχοδήμος, ενώ για ενδεχόμενη επιστροφή του Σισέ, ξεκαθάρισε ότι εξαρτάται από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Έπειτα, κλήθηκε να κάνει μία πρόβλεψη για το ντέρμπι του Σαββάτου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και προέβλεψε πράσινη επικράτηση με 1-3.

Επίσης τόνισε πως ο Κώστας Κατσουράνης θα έπαιζε στη Ρεάλ Μαδρίτης αν έκανε την εξωγηπεδική ζωή του Γιώργου Καραγκούνη ενώ ξαναείπε πως αν ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θέλει τον Τζιμπρίλ Σισέ πίσω ο Σαουδάραβας πρίγκιπας θα τον φέρει.


Οι δηλώσεις του Βλάση Τσάκα στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για το αν υπάρχει ενδεχόμενο να μην αναλάβει ο πρίγκιπας: «Μη βλέπετε παντού φαντάσματα. Είμαστε στη διαδικασία του ελέγχου ακόμα. Δεν μπορείς να περιορίζεις έναν έλεγχο και να βάζεις χρονικά όρια. Αισιοδοξούμε ότι θα τελειώσει ο έλεγχος την επόμενη εβδομάδα, θα έρθει ο πρίγκιπας και αφού υπογράψουμε, θα μπορούμε να κανονίσουμε τις τύχες του Παναθηναϊκού και να φέρουμε παίκτες. Και ναι, ο Ροναλντίνιο είναι ένας παίκτης που θέλουμε».

Για το σημείο που βρίσκονται οι συζητήσεις με τον Ροναλντίνιο:«Υπάρχουν και πρώτες και… δεύτερες επαφές με τον μάνατζερ του Ροναλντίνιο. Και φυσικά είναι ενήμερος και ο ίδιος. Είναι ένας πανάκριβος παίκτης και προσπαθούμε να προσπεράσουμε όλες τις δυσκολίες για να τον ντύσουμε στα πράσινα. Άλλωστε, έτσι όπως τον βλέπω, νομίζω ότι του πάνε τα πράσινα».

Για το πώς θα καλυφθεί το κόστος αυτής της μεταγραφής:«Πρόθεσή μας είναι να καλύψουμε τη μεταγραφή μέσω χορηγών. Είναι μια πανάκριβη κίνηση που δεν επιτρέπεται να την κάνει ελληνική ομάδα, αν δεν έχει χορηγούς. Εμείς τους έχουμε. Είναι του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου στις 17 Δεκέμβρη και θέλουμε να το… συνδυάσουμε. Αποκλείεται να μη βρούμε πού θα γιορτάσουμε τέτοια μεταγραφή. Οποιοσδήποτε προπονητής θα ήθελε έναν τέτοιο παίκτη στην ομάδα. Αφήστε που ο προπονητής πρέπει να καταλαβαίνει και την εμπορικότητα. Ο Ροναλντίνιο θα φέρει άμεσα κέρδη. Ήταν πρόταση που μας έγινε και όχι επιλογή του πρίγκιπα».

Για τις υποθέσεις Σισέ-Βλαχοδήμου-Τζαβέλλα: «Είπα πως εφόσον ο Φερέιρα ζητήσει τον Σισέ, θα προσπαθήσουμε να τον φέρουμε πίσω. Αυτό μόνο. Όσον αφορά στον Βλαχοδήμο και τον Τζαβέλλα, στο πλαίσιο της επιθυμίας να συνεχιστεί η παράδοση των Ελλήνων παικτών που έχει ο Παναθηναϊκός, θα τους θέλαμε κι εκείνους στην ομάδα.

Για το περιβόητο πριμ νίκης στο Καραϊσκάκη: «Σε λίγα λεπτά φεύγει η δήλωση του πρίγκιπα και εκεί αναφέρεται και το θέμα του πριμ. Εμείς δεν είπαμε ποσό, αλλά ότι η προσπάθεια των παικτών στα ματς με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό -αν ολοκληρωθεί επιτυχώς- θα ανταμειφθεί».

Για το πού βρίσκονται οι επαφές για τη μεταβίβαση: «Είμαστε πανέτοιμοι να ανταποκριθούμε σε όλες τις υποχρεώσεις μας, αφότου ολοκληρωθεί ο έλεγχος. Όταν γίνει αυτό και πραγματοποιηθεί η μεταβίβαση, από ‘κει και πέρα ενεργούμε ως μεγαλομέτοχοι. Δεν υπάρχει κανένα σοβαρό πρόβλημα μέχρι τώρα».

Για το αν η μεταγραφική ενίσχυση προορίζεται για τον Γενάρη:«Φυσικά και είναι για τον Γενάρη η ενίσχυση. Ό,τι ζητήσει ο προπονητής, θα το έχει. Ειδικά μετά τη νίκη του Σαββάτου, που θα μας δώσει το προβάδισμα, θα το θέλουμε ακόμα περισσότερο. Αλήθεια είναι ότι θέλουμε να πάμε στο Καραϊσκάκη και ελπίζουμε να μην μας αρνηθεί τη φιλοξενία ο κ. Μαρινάκης. Όσον αφορά στον πρίγκιπα, μπορώ να σας πω ότι θα είναι στο ΟΑΚΑ στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ».

Για το γήπεδο: «Όσον αφορά στο γήπεδο, τα πάντα είναι καλά, αλλά προβληματίζει η περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Θα δούμε, όμως, τις επόμενες μέρες που θα οδηγηθεί η κατάσταση. Το κυριότερο θέμα που πρέπει να διευθετηθεί είναι η παρουσία ιδιωτών μέσα σε ένα πρότζεκτ που αφορά αποκλειστικά τον Παναθηναϊκό».

blog.gr


Κορυφαίες δηλώσεις Τσάκα:

1. "Ο Ροναλντίνιο είναι το προσωπικό δώρο του Πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ στους οπαδούς του Τριφυλλιού. Συγχρόνως του αρέσει κι ο Κοντοδήμος της Ξάνθης..."

2. Για την ενδεχόμενη επιστροφή Σισέ: "Αν τον θέλει ο κ. Φερέιρα, θα τον πάρουμε κι αυτόν..."

3. "Ο Κατσουράνης αν έκανε την εξωγηπεδική ζωή του Γιώργου Καραγκούνη, θα έπαιζε στη Ρεάλ Μαδρίτης..."

4. Για την μεταγγραφή Ροναλντίνιο: "Προσπαθούμε να προσπεράσουμε όλες τις δυσκολίες για να τον ντύσουμε στα πράσινα. Άλλωστε, έτσι όπως τον βλέπω, νομίζω ότι του πάνε τα πράσινα..."

5. "Ό,τι ζητήσει ο προπονητής, θα το έχει. Ειδικά μετά τη νίκη του Σαββάτου, που θα μας δώσει το προβάδισμα, θα το θέλουμε ακόμα περισσότερο..."

6. Για τη μεταγγραφή Χεγκάζι: "Αυτό τον Χεγκάζι (σ.σ. τον 20χρονο Αιγύπτιο κεντρικό αμυντικό) προσέξτε τον πολύ. Μόνο αυτό λέω. Δηλαδή ο Βίντιτς είναι απλά ένας καλός αμυντικός..."


Θα σπάσουμε μεγάλη πλάκα με αυτόνα φέτος...

3 comments:

Ανώνυμος είπε...

Aporw an ta pisteuei i aplws ta leei..

Ανώνυμος είπε...

siena 1 tin kyriakh..Tha plirwnei kala..

baron_samedi είπε...

Πολύ Χ μυρίζει το συγκεκριμένο. Την Αταλάντα δεν είναι να την υποτιμάς φέτος. Περίμενεε, μέχρι Κυριακή βλέπουμε...

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons