Παρασκευή, Νοεμβρίου 18, 2011

Εισβολή των ΜΑΤ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο (vid)


Έφοδος δυνάμεων των ΜΑΤ στους χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης έγινε στη διάρκεια επεισοδίων που σημειώθηκαν μετά την πορεία για το Πολυτεχνείο. Η πρώτη επίσημη εφαρμογή της κατάργησης του πανεπιστημιακού ασύλου, πραγματοποιήθηκε στην επέτειο του Πολυτεχνείου και την ώρα μάλιστα που γινόταν σχετική εκδήλωση σε αίθουσα του ΑΠΘ.

Δύο διμοιρίες των ΜΑΤ καταδίωξαν νεαρούς διαδηλωτές, που είχαν συγκεντρωθεί στην Εγνατία και στη συνέχεια μπήκαν στο πανεπιστήμιο.

Πρόκειται για πρωτοφανές γεγονός στα μεταπολιτευτικά χρονικά καθώς η αστυνομία για πρώτη φορά εφαρμόζει το νέο νόμο που καταργεί το πανεπιστημιακό άσυλο.

Οι αστυνομικοί έκαναν μια προσαγωγή και στη συνέχεια αποχώρησαν από το ΑΠΘ. Την ώρα της καταδίωξης στην αίθουσα τελετών του ΑΠΘ, είχε συναυλία ο Θάνος Μικρούτσικος για το Πολυτεχνείο παρουσία των πρυτανικών αρχών.

enet.gr

6 comments:

Ανώνυμος είπε...

κανει πρωτα τις βλακειες του και μετα καθεται και τραβαει βιντεο..πρωτος μαγκας..και μολισ παει να μπει ο μπατσος τι κανετε ρε δεν επιτρεπεται..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΜΗΝ ΚΛΑΙΓΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ..ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ..ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΑΣΥΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΑ..ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΝΑ ΠΑΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΡΕΖΟΝΙ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ..

Ανώνυμος είπε...

ti les re fasistara.Einai dunaton na bainoun ta mat pou upiretoun akrodeksia sumferonta ston xwro tou panepistimiou kai idika sthn epeteio tou polutexneiou? opws fenetai i xounta dn teleiwse to 73 tote stratos kai tanks twra mat kai dakrugona

Ανώνυμος είπε...

εσυ νομιζεις οτι χουντα ειναι αυτο το πραγμα..σου απαγορεψε κανεις να κυκλοφορεις η να μαζευεσαι με τα φιλαρακια σου..και ωραια επειχηρηματα εχεις για να με πεις φασιστα..(βασικα δεν ειδα κανενα επειχηρημα)..χθες ημουν σε αυτην την πορεια καταλαβες..στα τετοια μου η αστυνομια αλλα οταν κατι ψευτοαριστεροι και ψευτοαναρχικοι μιλανε μου δινει στα νευρα..ελα στο πανεπιστημιο βραδυ να δεις τι γινεται απο πρεζονια και κλεφτες και μετα μιλα..καταλαβες υπερμαχε του αγωνα κατα της χουντας..

Ανώνυμος είπε...

δεν μας ειπες ζουσες το 73 ωστε να εισαι σε θεση να συγκρινεις χουντες..εγω προσωπικα οχι..πες μας πως ηταν...ΑΚΟΥΣΕς ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕς Η ΧΟΥΝΤΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙςΣΕ ΤΟ 73...ΑΣ΄ΤΟ ΑΔΕΡΦΕ ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙς..ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ

Ανώνυμος είπε...

katarxin me to na eirwneuesai dn ginesai pio dimokratis alla to anti8eto.deuteron to asulo uparxei gia eleu8eri diakinisi idewn kati pou dn h8elan oi upermaxoi tis xountas.triton to asulo dn to katargoun gia antimetopisoun ta narkotika alla gia na upovaloun tis apopseis tous me to etsi 8elw eksalou an h8ela na antimetopisoun ta narkotika dn 8a epetrpan thn xrisi tous.

Ανώνυμος είπε...

αδερφε συγγνωμη αν σε ειρωνευτηκα αλλα κι εσυ με χαρακτηρισες φασιστα...εχεις δικιο σε αυτα που ειπες τωρα..το να διαφωνουμε δεν ειναι κακο απλα να αιτιολογουμε αυτα που λεμε..απλα το ασυλο το εκμεταλευονται πιο πολυ τα πρεζονια και οι κλεφτες παρα οι φοιτητες..αλλα αυτο που ειπα εξ'αρχης ειναι να καταργηθει το βουλευτικο ασυλο..αυτο πιστευω ειναι χουντικο..ΛΕΓΕ ΠΑΝΤΟΥ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ..ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ..ΑΠΛΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ..ΦΙΛΙΚΑ

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons