Πέμπτη, Νοεμβρίου 03, 2011

Στη Μόσχα ο Ζαμπίδης υπερασπίζεται τον τίτλο του

Για τη Ρωσία θα αναχωρήσει ο Μιχάλης Ζαμπίδης το Σάββατο 5 Νοεμβρίου για να συμμετάσχει στη «μάχη της Μόσχας». Με αυτό το όνομα έχουν βαφτίσει οι διοργανωτές τον αγώνα που θα πραγματοποιηθεί εκεί και ο Έλληνας κικμπόξερ θα αγωνιστεί για την υπεράσπιση του Παγκόσμιου Τίτλου του W5 απέναντι στον Ρώσο Πρωταθλητή Batu Khasikov.

Ο αγώνας, αναμένεται να προσελκύσει πολλοί κόσμο καθώς οι δυο μαχητές είναι πολύ γνωστοί και αγαπητοί στο κοινό και αναμένεται ένας αγώνας φωτιά, μιας και οι δύο αθλητές έχουν θεαματικό στυλ.

Ο Batu είναι ένας θρύλος της Ρωσικής πρωτεύουσας, έχοντας ένα πλούσιο βιογραφικό που περιλαμβάνει ταινίες στο cinema, αγώνες και νίκες Παγκοσμίου επιπέδου σε WAKO-PRO και ISKA, ενώ είναι και μέλος του Ρωσικού κοινοβουλίου, έχοντας ως μόνιμο θεατή των αγώνων του & τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο Πρωταθλητής μας Μιχάλης Ζαμπίδης είναι εξίσου αγαπητός στη Ρωσία και έχει αποκτήσει πολλούς και φανατικούς θαυμαστές εκεί που τον αγαπούν και τον υποστηρίζουν σε κάθε του αγώνα.

Είναι αξιοσημείωτο ότι τις ημέρες της παραμονής του Μιχάλη Ζαμπίδη στη Ρωσία για την συνέντευξη τύπου του αγώνα, τα Ρωσικά κανάλια του έκαναν δεκάδες αφιερώματα, παρουσιάσεις και προβολές των αγώνων του, ενώ το μεγαλύτερο κρατικό κανάλι της Ρωσίας του αφιέρωσε τριήμερο εκτενές ρεπορτάζ .

Η διοργάνωση Fight Nights θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στις 19:30 το βράδυ, στο στάδιο Δυναμό στο Κριλατσκόγιε ενώ πριν τον αγώνα του Μιχάλη Ζαμπίδη θα προηγηθούν ακόμα 9 αγώνες kick boxing με σημαντικούς αθλητές.

Οι θαυμαστές του Iron Mike που δεν θα έχουν την δυνατότητα να παρευρεθούν στη διοργάνωση της Ρωσίας, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αγώνα ζωντανά στο διαδίκτυο, μέσω Live streaming, μπαίνοντας στο http://allboxing.tv/en/content/live-ppv-mike-zambidis-vs-batu-hasikov-mo...

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης δήλωσε για αυτόν τον αγώνα ότι: «Είμαι πανέτοιμος και ενθουσιασμένος για την μάχη στη Ρωσία. Πιστεύω πως θα γίνει μια θεαματική και δυνατή μάχη.»

sport-fm.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons