Τετάρτη, Νοεμβρίου 16, 2011

ΦΡΙΚΗ: Πατέρας σκότωσε τα παιδιά του στον ύπνο τους!!

Η τρομερή πράξη, ενός πατέρα από το Οχάιο της Αμερικής, αναμένεται να του κοστίσει την ζωή.Ο Reginald Brooks σκότωσε τα τρία του παιδιά με ένα περίστροφο, όταν εκείνα κοιμούνταν.
Στην θυελλώδη δικαστική αντιπαράθεση ακούστηκαν πολλά. Η ομάδα υπεράσπισης του πατέρα επικαλέστηκε την... κλονισμένη ψυχολογική και διανοητική του κατάσταση, για να μειώσει την ποινή.
Ακόμα, υποστήριξαν ότι οι συνάδελφοι του δράστη και η γυναίκα του προσπαθούσαν να τον δηλητηριάσουν, ενώ η τελευταία είχε κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες, για να πάρει διαζύγιο.
Τίποτα, όμως, από όλα αυτά δεν έπιασε τόπο, αφού το δικαστήριο έλαβε υπόψη του την προετοιμασία του πατέρα πριν το φρικιαστικό έγκλημα. Ο 66χρονος Brooks είχε αγοράσει το περίστροφο δύο εβδομάδες πριν την πράξη.
Έπειτα, κατάφερε να μείνει μόνος με τα παιδιά του και πυροβόλησε τους 11, 15 και 17 χρόνων γιους του, όταν εκείνοι αντιστέκονταν. Προσπάθησε μάλιστα να ξεφύγει με λεωφορείο κρατώντας βαλίτσα που περιείχε προσωπικά αντικείμενα μαζί με το πιστοποιητικό γέννησής του.
Η εκτέλεση του αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 10 π.μ.

http://enaigeira.blogspot.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons