Πέμπτη, Νοεμβρίου 03, 2011

Πατέρας ενός παιδιού ο Justin Bieber;

Aπό νωρίς στα... βάσανα ο Justin Bieber. Μπορεί να είναι μόλις 17 ετών, παρόλα αυτά μια 20χρονη θαυμάστριά του ισχυρίζεται ότι ο Justin είναι ο πατέρας του παιδιού που έφερε πριν από τρεις μήνες στη ζωή! Η Marian Yeater, όπως είναι το όνομά της, κατέθεσε μήνυση εναντίον του ποπ σταρ και του ζητάει τεστ πατρότητας.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Mariah, είχε σχέση της μιας βραδιάς με τον Bieber, από την οποία έμεινε έγκυος και απέκτησε ένα αγοράκι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η νεαρή ισχυρίζεται πως βρέθηκε με τον Justin στα παρασκήνια μιας συναυλίας του στο Λος Άντζελες τον περασμένο Οκτώβριο.

Όπως αναφέρει η ίδια στα ξένα tabloids, οι σωματοφύλακες του Bieber, την κάλεσαν να πάει στα παρασκήνια: "Με το που συναντηθήκαμε, νιώσαμε και οι δυο αμοιβαία έλξη. Αμέσως αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Λίγο αργότερα, ο Justin μου πρότεινε να πάω μαζί του κάπου πιο ιδιωτικά, ώστε να είμαστε μόνοι μας", περιγράφει η 20χρονη και συνεχίζει:

"Συμφώνησα να τον ακολουθήσω, μου είπε πως ήθελε να μου κάνει έρωτα και πως αυτή θα ήταν η πρώτη του φορά. Δέχτηκα και αμέσως άλλαξε ο χαρακτήρας του. Άρχισε να φέρεται και να μου μιλά χυδαία, ενώ όταν του ζήτησα να βάλει προφυλακτικό, επέμενε πως δεν ήθελε, επειδή ήταν η πρώτη του φορά και ήθελε να αισθάνεται τα πάντα", αναφέρει.

Μεταξύ άλλων, η 20χρονη ζητάει από τον φερόμενο ως πατέρα του παιδιού της 'επαρκή υποστήριξη για το μωρό' της. Από την πλευρά του διάσημου τραγουδιστή ωστόσο διαψεύδεται κατηγορηματικά το γεγονός και γίνεται λόγος για κακόβουλους και δυσφημιστικούς ισχυρισμούς. Επίσης, προστίθεται πως θα κινηθούν όλες οι νομικές διαδικασίες για την άμυνα και προστασία του Justin Bieber απέναντι στους ψευδείς αυτούς ισχυρισμούς.

Προβλήματα όμως αναμένεται να αντιμετωπίσει και η 20χρονη Marian, η οποία -αν οι ισχυρισμοί της αποδειχτούν αληθινοί- αντιμετωπίζει την κατηγορία του βιασμού ανηλίκου, μιας και όταν ήρθε σε επαφή με τον Justin –πριν περίπου ένα χρόνο- εκείνη ήταν 19 και ο Bieber... 16!

nooz.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons