Δευτέρα, Νοεμβρίου 21, 2011

Το βίντεο - απάτη του MEGA για την πορεία του Πολυτεχνείου

Η αλητεία του δελτίου προπαγάνδας του MEGA συνεχίζεται, με το βίντεο-απάτη στο κεντρικό του δελτίο στις 17 Νοεμβρίου 2011, για την πορεία του Πολυτεχνείου...




Ξεκινά ανταπόκριση απο την πορεία δείχνοντας πραγματικά πλάνα από επεισόδια αυτής της μέρας και τα μοντάρει ταυτόχρονα με παλιότερα απο τα επεισόδια με τους αγανακτισμένους στο Σύνταγμα . Διακρίνονται καθαρά τα πανό "Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη" και "Συλλογή υπογραφών για δημοψήφισμα", που ήταν στην πρώτη γραμμή των κινητοποιήσεων το καλοκαίρι, αλλά βέβαια στην πορεία του Πολυτεχνείου δεν υπήρχαν...

Το Mega αντέδρασε στην κατακραυγή της νεολαίας από τα social media, με μια υποκριτική απόλυση ενός τεχνικού, ρίχνοντάς του το φταίξιμο. Αν δεχτούμε ότι ο τεχνικός έκανε «λάθος», τότε είναι γιατί οι εργαζόμενοι της τηλεόρασης έχουν εμπεδώσει πλέον τη γραμμή της διεύθυνσης τους: οι διαδηλώσεις πρέπει να παρουσιάζονται με τρομακτικό και απειλητικό τρόπο, και το ρεπορτάζ να αναπαράγει το στερεότυπο ότι «50 κουκουλοφόροι έκαψαν την Αθήνα», είτε κάηκε είτε δεν κάηκε η Αθήνα, είτε ήταν λίγοι αυτοί που συγκρούστηκαν με την αστυνομία είτε χιλιάδες.

Σε κάθε περίπτωση ξέρουμε, ότι οι πραγματικοί υπεύθυνοι είναι οι διευθυντές ειδήσεων και οι Τρεμοπρετεντεροκαψοτσίμες που έχουν αντικαταστήσει τη ροή ειδήσεων με ένα ωριαίο τηλε-πηγαδάκι, όπου εδώ κι ενάμιση χρόνο μας επαναλαμβάνουν συνεχώς πόσο αναγκαία είναι τα μέτρα και πόσο φταίμε εμείς για τη χρεοκοπία, άρα ότι πρέπει να πληρώσουμε εμείς τη χρεοκοπία ΤΟΥΣ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Mega εξαπατά με χαλκευμένο βίντεο. Υπενθυμίζω το βίντεο-ντοκουμέντο από τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου, που επενδύθηκε με ήχους από σπασίματα, για να ενισχυθεί ο ισχυρισμός του δολοφόνου Κορκονέα ότι την ώρα της δολοφονίας γίνονταν εκτεταμένα επεισόδια. Και τότε το Mega είχε μιλήσει για «τεχνικό λάθος».

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον σύντροφο σκηνοθέτη -όπως και σε κάθε προλετάριο- και ζητάμε την άμεση επαναπρόσληψή του με επίδομα ανθυγιεινής εργασίας γιατί είναι υποχρεωμένος να δουλεύει μέσα στο βούρκο του Mega.

Παράλληλα, ζητάμε να απολυθούν από το Mega όλα τα σιχαμένα παπαγαλάκια και να εξοριστούν στη Γη του Πυρός.

Τέλος, ζητάμε να επιστραφούν στους Έλληνες πολίτες οι δημόσιες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές συχνότητες και να μπουν στη φυλακή -ισόβια- οι νταβατζήδες «ιδιοκτήτες» τους.

pitsirikos.net

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons