Τετάρτη, Μαρτίου 30, 2011

ΕΛΛΑΣ ΚΑΛΕΙ SUPERMAN


Όχι δεν πρόκειται για μια καινούργια ταινία της οποίας τα γυρίσματα θα γίνουν στην χώρα μας .

Ρώτησα λοιπόν και έμαθα πως ο Superman δεν δουλεύει αποκλειστικά για το Κογκρέσο. Οπότε σκέφτηκα να του προτείνω μια δουλειά γράφοντας του τα παρακάτω λόγια :"Αγαπητέ κύριε Superman υπάρχει ένα κράτος οπού έχει 300 κακούς τύπους και το βασανίζουν , αν μπορείτε σας παρακαλώ επισκεφθείτε το να σώσετε τα 10.000.000 πολιτών του" . Η Απάντηση που έλαβα ήταν η εξής :"Φίλτατε γνωρίζω πως ομιλείτε για την Ελλάδα αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γιατί θα μου κόψουν την επιχορηγία για το ψιλικατζίδικο που θέλω να ανοίξω όταν γεράσω " . Φτου σου λέω και σκέφτομαι να προσπαθήσω ξανά να επικοινωνήσω με λίγο περισσότερες πληροφορίες μπας και τον χτυπήσω στο συναίσθημα .

Αγαπητέ Superman

Καταλαβαίνω πως θέλετε να βοηθήσετε και δεν μπορείτε λόγο αυτού που είπατε αλλά έχω μια πρόταση . Θα έρθετε στην χώρα μας και θα διώξετε αυτούς τους 300 ανθρώπους που μέχρι σήμερα έχουν α) ανεβάσει τις τιμές σε όλα τα τρόφιμα περίπου 25 % απο το 2009 . β) Έχουν καταχραστεί το δημόσιο χρήμα αγοράζοντας υποβρύχια που γέρνουν απο κάποιες εταιρίες που έβαζαν το 4 % απο την εκάστοτε παραγγελία στον προσωπικό λογαριασμό του Υπουργού που την έκανε. γ) Έχουν υπονομεύσει την δημόσια υγεία σε επίπεδο τριτοκοσμικών χωρών .δ) Έχουν κόψει τα φάρμακα σε ηλικιωμένους γιατί δεν πληρώνουν τους φαρμακοποιούς . ε) Έχουν υποβαθμίσει εκπαίδευση . στ) Έχουν προδώσει την χώρα τους πάρα πολλές φορές . Και πάνω από όλα κατηγορούν τον Ελληνικό λαό για όλα αυτά . Σας παρακαλώ να έρθετε λοιπόν, εκ μέρους όλου του Ελληνικού λαού και θα σας ανοίξουμε ένα πολυκατάστημα για την σύνταξή σας και θα σας δώσουμε την νήσο της Γαύδου για της καλοκαιρινές σας διακοπές .

Υ.Γ1) Μην περάσετε με αυτήν την "κιτς" στολή μπροστά από τον Κωστέτσο . Γιατί θα καλέσει την fashion police .
Υ.Γ2) Το βρακί μπαίνει κάτω από το παντελόνι .
Υ.Γ3) Άσχετο αλλά μπορώ να την πέσω στην Pamela ?
Υ.Γ4) Έλα το συντομότερο δυνατόν γιατί βλέπω τον Ελληνικό λαό να ξεσηκώνετε και μόλις έρθεις δεν θα έχει μείνει ούτε κολυμπηθρόξυλο να σώσεις .

Ημέτερα δικός σου
Siciliano

3 comments:

NekrosMagos είπε...

Polu kalo

Unknown είπε...

ontos metrise to arthro :)

Ανώνυμος είπε...

ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons