Σάββατο, Απριλίου 30, 2011

ΩΡΑ ΤΕΛΙΚΟΥ!!!

Όλα έτοιμα για τον αποψινό μεγάλο τελικό κυπέλλου μεταξύ Ατρομήτου και ΑΕΚ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 20:30 στο ΟΑΚΑ και θα μεταδοθεί απ' τη ΝΕΤ. Η ομάδα του Ατρομήτου θα διεκδικήσει το παρθενικό κύπελλο της ιστορίας του, ενώ η ΑΕΚ το 14ο της ιστορίας της και πρώτο μετά από το 2002. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που παίρνουμε από την Αθήνα, οι συνθέσεις των 2 ομάδων:

Ο Ατρόμητος θα κατέβει με 4-3-3: Τερματοφύλακας ο Ιτάνζ, κεντρικοί αμυντικοί οι Μπαζίνσκι και Σαμπού, δεξί μπακ ο Σκόνδρας, αριστερό μπακ ο Νάστος(!), αμυντικά χαφ οι Σαρμιέντο, Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, δεξί εξτρέμ ο Καμαρά, αριστερό εξτρέμ ο Σαγκανόφσκι και στην κορυφή ο Αναστασάκος.


Η ΑΕΚ θα κατέβει με 4-4-2 με ρόμβο στα χαφ: Τερματοφύλακας ο Σάχα, κεντρικοί αμυντικοί 2 εκ των Μανωλά, Δέλλα, Ματέος, δεξί μπακ ο Γεωργέας, αριστερό μπακ ο Καράμπελας, μπροστά απ' την αμυντική τετράδα σε ρόλο 6αριού ο Ντιόπ, αμυντικά χαφ οι Μάκος και Μίτσελ, 10κάρι ο Λυμπερόπουλος και σέντερ φορ οι Σκόκο και Μπλάνκο.


ΥΓ: Νομίζω ότι κλειδί της αναμέτρησης θα είναι η μονομαχία Νάστου-Σκόκο. Πρόκειται για ένα μαρκάρισμα που δε βγαίνει με τίποτα. Αν ο Δώνης καταφέρει να εξουδετερώσει το μεγάλο όπλο της ΑΕΚ, αυτομάτως αυξάνει κατά πολύ τις πιθανότητες κατάκτησης του τροπαίου. Επίσης δεν βολεύει και στο συγκεκριμένο παιχνίδι η παρουσία του Ηλία Αναστασάκου. Ο Δώνης θα προτιμούσε να έχει εκεί έναν πιο ευέλικτο κυνηγό που θα ταλαιπωρούσε τους βαρείς κεντρικούς αμυντικούς της ΑΕΚ. Παίχτες τύπου Αναστασάκου είναι βούτυρο στο ψωμί του Δέλλα. Το τελευταίο που θα παίξει μεγάλο ρόλο είναι το άγχος που θα έχουν οι παίχτες της ΑΕΚ οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να πάρουν το κύπελλο. "Πρέπει" να το κατακτήσουν για να εξιλεωθούν απέναντι στον κόσμο τους. Αντίθετα οι παίχτες του Ατρομήτου δεν έχουν να χάσουν τίποτα καθώς είναι το αουτσάιντερ. Η εμπειρία των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ θα παίξει κι αυτή κάποιο ρόλο; Ίδωμεν...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons