Τετάρτη, Μαΐου 11, 2011

Εταιρίες "πυραμίδα" μια σύγχρονη απάτη...



Ο Charles Ponzi ήταν ένας Αμερικανός απατεώνας, ιταλικής καταγωγής. Τον Ιούνιο του 1919 κατόρθωσε να πείσει μερικούς να του εμπιστευτούν τα χρήματά τους υπό την μορφή επένδυσης, με την προϋπόθεση ότι θα τους τα επέστρεφε σε 45-90 μέρες προσαυξημένα κατά 50%.

Για να προωθήσει το σχήμα αυτό, δημιούργησε μια εταιρία, την «Securities Exchange Company». Ο Ponzi πράγματι τον πρώτο καιρό, πλήρωνε μέχρι το τελευταίο δολάριο, ότι είχε υποσχεθεί. Όπως ήταν φυσικό, το νέο αυτό, του γρήγορου κι εύκολου χρήματος, διαδόθηκε αστραπιαία. Τον Φεβρουάριο του 1920, ο Ponzi είχε καταφέρει να συγκεντρώσει, το τεράστιο ποσό για εκείνη την εποχή, των 5.000$. Τον Μάρτιο του ίδιου έτους, είχε φτάσει τα 420.000$ κι από τον Ιούλιο, άρχισε πλέον να μετράει εκατομμύρια.

Η «συνταγή» της επιτυχίας του, βασίζονταν σε κάτι πολύ απλό… Με τα χρήματα των τελευταίων στη σειρά «επενδυτών» πλήρωνε τους πρώτους κ.ο.κ.Το ίδιο διάστημα όμως αρχίζουν και τα πρώτα «ερευνητικά» δημοσιεύματα του τύπου για το φαινόμενο Ponzi που αργότερα θα επιφέρουν και την επίσημη έρευνα εκ μέρους του κράτους. Οι «επενδυτές» αρχίζουν τότε και πανικοβάλλονται. Σπεύδουν όλοι να πάρουν τα χρήματά τους. Ο Ponzi προσπαθώντας να διατηρήσει την αξιοπιστία του, πληρώνει μέσα σε 3 μέρες 2 εκατομμύρια δολάρια στους «επενδυτές» που συνοστίζονταν στους δρόμους, έξω από τα γραφεία της επιχείρησής του. Αρκετοί, βλέποντας ότι ο Ponzi πληρώνει ακόμα χωρίς πρόβλημα, αλλάζουν γνώμη και δεν παίρνουν τα χρήματά τους.

Το σχήμα Ponzi τελικά κατέρρευσε τον Αύγουστο και ο ίδιος ο Ponzi συλλαμβάνεται, καταδικάζεται και φυλακίζεται. Συνολικά, μέσω της απάτης του, συγκέντρωσε περίπου 10 εκατομμύρια δολάρια από σχεδόν 17.000 «επενδυτές» οι οποίοι είδαν τις περιουσίες τους να εξανεμίζονται.

Έκτοτε, τα σχήματα Πόντσι πήραν διάφορες μορφές και βρήκαν το πιο πρόσφορο έδαφος στο διαδίκτυο μέσα από τα λεγόμεναHYIP (High Yield Investement Programms), ή επί το ελληνικότερον «Επενδυτικά Προγράμματα Υψηλής Απόδοσης».

Ο τρόπος λειτουργίας των HYIP είναι πανομοιότυπος με της «εταιρίας» του Πόντσι, μόνο που «προσφέρονται» πλέον μεγαλύτερες «αποδόσεις» (ακόμη και πάνω από 1000%) και για πολύ λιγότερες μέρες (ακόμη και ώρες). Οι δε καταθέσεις και «πληρωμές» γίνονται γρήγορα κι αυτόματα μέσω διαδικτύου. Επιπλέον, ο «επενδυτής» κερδίζει προμήθεια αν καταφέρει και εγγράψει κι άλλα μέλη στο πρόγραμμα.

Αν και πολλοί γνωρίζουν ότι τα HYIP είναι «πυραμίδες», εντούτοις συμμετέχουν, ελπίζοντας ότι θα είναι από τους πρώτους που θα μπουν στο «πρόγραμμα» και ο διαχειριστής δεν θα «εξαφανιστεί» σύντομα με τα δικά τους χρήματα. Ωστόσο, υπάρχουν και οι ανυποψίαστοι που πιστεύουν ότι βρήκαν την λύση για το εύκολο χρήμα. Τα HYIP Είναι ο ορισμός της διαδικτυακής πυραμίδαςκαι ο «Δούρειος Ίππος» των απατεώνων που θα εξαφανιστούν αργά ή γρήγορα με τα χρήματα των «επενδυτών».

Μια άλλη παραλλαγή των HYIP είναι τα λεγόμενα Autosurfs προγράμματα που απαιτούν «συνδρομή» (υπάρχουν και τα «δωρεάν», αλλά κι αυτά απάτη είναι). Σε αυτά τα προγράμματα, ο χρήστης καταθέτει ένα ποσό με την προοπτική να το ξαναπάρει σύντομα προσαυξημένο, όπως και στα HYIP. Μόνο που εδώ, ο χρήστης θα πρέπει να «δουλέψει» και λίγο. Παρακολουθεί λοιπόν καθημερινά έναν συγκεκριμένο αριθμό διαφημίσεων. Έχει έτσι την ψευδαίσθηση, ότι «ιδρώνει» για να βγάλει το κέρδος του. Φυσικά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο με των HYIP. Αργά ή γρήγορα οι ιδιοκτήτες των Autosurfs, «κατεβάζουν» τις ιστοσελίδες τους και εξαφανίζονται με όσα χρήματα πρόλαβαν να μαζέψουν.

Ένα Autosurf που είχε κάνει πάταγο το 2005-2006, ήταν το 12DailyPro της Charis F. Johnson στις ΗΠΑ. Μέσα σε 9 μήνες και μέσω του Autosurf που είχε δημιουργήσει, είχε συγκεντρώσει και μεταφέρει στον προσωπικό της τραπεζικό λογαριασμό, περίπου 500 εκατομμύρια δολάρια (χρήματα «επενδυτών» φυσικά), ενώ το συνολικό ποσό που διακινήθηκε μέσω της 12DailyPro εκτιμάται στα 2 περίπου δισεκατομμύρια δολάρια.

Μια άλλη και πολύ γνωστή μορφή πυραμίδας, είναι τα γνωστά MLM. Αν κι εδώ δεν μπορούμε να μιλήσουμε για 100% απάτη, εν τούτοις ο νομιμοφανής τρόπος που λειτουργούν τα MLM προδίδει αρκετές φορές εκμετάλλευση.

Τι είναι μία «πυραμίδα»;
Μία πυραμίδα (ή αεροπλανάκι, επιχείρηση οργάνωσης δικτύων καταναλωτών, επιχείρηση πολυεπίπεδου marketing, επιχείρηση δικτυακού marketing) είναι ένα απατηλό σύστημα για να βγάζει κανείς χρήματα, το οποίο απαιτεί ένα ατελείωτο ρεύμα στρατολογημένων μελών για την επιτυχία. οι συμμετέχοντες
α) δίνουν χρήματα σʼ εκείνους που τους στρατολόγησαν και
β) στρατολογούν νέα μέλη για να τους πάρουν χρήματα.



Η όλη απάτη καλύπτεται με μία «επιχειρηματική ευκαιρία» από μία «μεγάλη πολυεθνική» η οποία ποτέ δεν κατονομάζεται και δηλώνει ότι απλά 8έλει να προωθήσει κάποια προϊόντα και τίποτε άλλο (ισχυρίζονται ότι δεν είναι ούτε πλασιέ ούτε telemarketing). Τα ποσά που υπόσχεται η ευκαιρία αυτή είναι από μόνα τους ύποπτα.


Μία πυραμίδα λέγεται έτσι επειδή το όλο σύστημα απεικονίζεται σαν ένα τρισδιάστατο τρίγωνο. Αν μία πυραμίδα ξεκινούσε από έναν άνθρωπο στην κορυφη με απλά 10 άτομα κάτω του (οι οποίοι λέγονται downlines), και 100 κάτω τους, και 1000 κάτω τους κλπ. η πυραμίδα θα απασχολούσε όλους τους ανθρώπους στη γη σε μόνο 10 στρώματα μʼ ένα μόνον απατεώνα στην κορυφή. Ένα διάγραμμα θα μας βοηθούσε να το δούμε αυτό:



1
10
100
1,000
10,000
100,000
1,000,000
10,000,000
100,000,000
1,000,000,000
10,000,000,000


Για να δούμε τα βασικά συστατικά ενός MLM (πρόγραμμα πολυεπίπεδου marketing):

  • Επιχειρηματική Ιδέα - Είναι το περίφημο «κόλπο» που θα σας πετάξει για δόλωμα ο αντιπρόσωπος, με σοβαρότητα, καθώς θα μιλάτε για κάτι αδιάφορο. Αν έχετε μηχανή θα σας ρωτήσει «Τι μηχανή έχεις;» και αφού του απαντήσετε θα σας πει «πως θα σου φαινόταν αν του χρόνου μπορούσες να έχεις την πιο ακριβή BMW»; Εσείς θʼ αναρωτηθείτε «Μα πως;» και θα σας πετάξει την «Ιδέα]. Το ψάρεμα του υποψήφιου για να εντοπιστούν οι ανάγκες ή επιθυμίες στις οποίες θα δοθεί σαν λύση το MLM είναι κλασική περίπτωση. Είτε ψάχνετε για δουλειά, λεφτά, αμάξι, μηχανή, σπίτι, κότερο, η επιχειρηματική ιδέα είναι ο ιδανικός τρόπος να τα αποκτήσετε. Η πιο σωστά να βοηθήσετε τους «από πάνω» να τα αποκτήσουν…
  • Εγγραφή επί πληρωμή στο πρόγραμμα - Ώστε σας προσέλαβαν να πουλάτε προϊόντα και πρέπει να πληρώσετε εγγραφή; Αν τα προϊόντα έχουν κάποια, οποιαδήποτε έστω, αξία η εταιρεία πρέπει να βγάζει τα λεφτά της από πωλήσεις αυτών των προϊόντων. Ή μήπως τα βγάζει από εσάς;
  • Υλικό προώθησης πωλήσεων - Πολλά προγράμματα MLM έχουν υποαπάτες μέσα στις απάτες που τα ίδια είναι. Αυτά είναι τα distributor kits με διαφημιστικό υλικό, κασέτες, βιντεοκασέτες και βιβλία σχετικά με το πρόγραμμα και τον τρόπο που πρέπει να πλασάρεται. Για σκεφτείτε το λίγο. Μία εταιρεία θέλει να πουλήσετε τα προϊόντα της κι εσείς πληρώνετε το διαφημιστικό τους υλικό; Όταν προσθέσετε και τα τεράστια κέρδη που οι top dogs στην κορυφή της πυραμίδας βγάζουν από πωλήσεις τέτοιων kits τότε κάτι βρωμάει. Αλλά βέβαια αυτό είναι ένα νέο είδος οικονομίας κι εμείς δεν καταλαβαίνουμε τίποτα. Κρίμα…
  • Εκπαιδευτικά Σεμινάρια - Άλλος ένας ωραίος τρόπος αρμέγματος των θυμάτων είναι τα «εκπαιδευτικά σεμινάρια» που οργανώνονται από πολλά MLMs για να «εκπαιδεύσουν» τους αντιπροσώπους τους σχετικά με τις πωλήσεις. Δεν γίνεται σχεδόν καθόλου πραγματική εξάσκηση, απλά χοντρά λόγια για το πως θα πλουτίσουν όλοι στο μέλλον, και γενικολογίες για να κρατάνε το ηθικό ψηλά. Πολλοί MLMers υποστηρίζουν ότι είναι ένα είδος εκπαίδευσης χρήσιμο και πρακτικό (γι αυτό και δικαιολογούνται τα ποσά που δίνουν τα μέλη για να συμμετάσχουν). Τολμούν επίσης να συγκρίνουν τον κάθε απατεώνα που φέρνουν να μιλήσει εκεί με σοβαρούς επιστήμονες οι οποίοι πηγαίνουν σε συνέδρια (και πρέπει ανάλογα να πληρώνονται). Υποτίθεται ότι είναι προαιρετικά αλλά ξέρουμε καλά πόσες επιλογές αφήνουν οι από πάνω στα μέλη που διστάζουν («είναι 100% προαιρετικά αλλά και 100% απαραίτητα», «είναι προαιρετικά, όπως κι η επιτυχία»). Αυτά τα φοβερά και τρομερά σεμινάρια που είναι τόσο χρήσιμα για τις πωλήσεις των προϊόντων γιατί να τα πληρώνει κανείς από την τσέπη του ενώ θα έπρεπε να το κάνει η ίδια η εταιρεία για το προσωπικό της;
  • Μόνο τα άτομα στην κορυφή κερδίζουν λεφτά - Όου γιες, εκείνοι στα πρώτα δύο επίπεδα είναι πάμπλουτοι, όντως οδηγούν ακριβά αυτοκίνητα, έχουν ιδιωτικά jets, πάνε κρουαζιέρες. Οι φωτογραφίες τους σε επαύλεις και μπροστά από κότερα είναι αληθινές. Ξέρετε γιατί; Γιατί τρώνε λεφτά από όλους τους υπόλοιπους από κάτω οι οποίοι έχουν να επιδείξουν μόνο τεράστια χρέη. Από κάπου πρέπει να έρχονται όλα αυτά τα κέρδη κι ένα κλασικό ψέμα που θα σας πούνε είναι «μπες τώρα που είναι νωρίς για να έχεις τεράστια κέρδη μετά που όλοι θʼακολουθήσουν» ή «γίνεται χαμός, όλοι μπαίνουν, εσύ τι θα κάνεις;» για να σας εξαναγκάσουν να μπείτε τώρα, χωρίς πολλή σκέψη, κι ας έχουν οι μεγαλύτερες τέτοιες εταιρείες εδώ και αρκετά χρόνια στάσιμο πληθυσμό.
  • Το ποσοστό παραίτησης από τα MLM είναι τεράστιο - Οι περισσότεροι (και οι πιο τυχεροί) τα παρατάνε αμέσως αφού διαπιστώσουν ότι δεν πάει μακρυά. Από τους εναπομείναντες που θα το πολεμήσουν, οι ανώτεροί τους θα τους πούν ότι είναι οι «επιτυχημένοι», οι «εκλεκτοί», οι «πραγματικοί στρατιώτες» δηλαδή πέτυχαν να εξαπατήσουν άλλους οι οποίοι πιθανόν να ξοδέψουν μερικά λεφτά και μετά να παραιτηθούν. Οι οργανωτές τέτοιων schemes γνωρίζουν τις πιθανότητες και τα ποσοστά και ακόμη κι αν κάποιος καταφέρνει να φέρει απίστευτα πολύ κόσμο μέσα στο κόλπο τα κέρδη που έχουν αυτοί είναι πολύ περισσότερα.
  • Πίστη! - Οι οργανωτές MLM προγραμμάτων λένε στους αντιπροσώπους/διανομείς ότι πρέπει να πιστέψουν στο πρόγραμμα. Σε μία προσπάθεια εξάλειψης κριτικής σκέψης και πλύσης εγκεφάλου, το θύμα πρέπει να πιστέψει ότι είναι μέρος των εκλεκτών που θα γίνουν σύντομα πλούσιοι. Αυτό το σύντομα βέβαια αργεί κάπως αλλά «πιστέψτε»! Πολλοί διανομείς είναι τόσο απόλυτοι και πιστεύουν στο δίκαιο του MLM τους ούτως ώστε πιστεύουν πραγματικά τα ψέμματα που λένε για τα προϊόντα τους. Αυτό δεν τα κάνει λιγότερο ψέμματα. Επίσης είναι ενδεικτικό ότι όταν κάποιος εγκαταλείπει το MLM ξαναγυρίζει στα προϊόντα λιανικής κι εγκαταλείπει όλα εκείνα τα μοναδικά προϊόντα που πουλούσε με τόσο ζήλο. Γιατί άραγε;
  • Downline - Όταν κάποιος μπαίνει σʼένα MLM του υπόσχονται ότι αν είναι «επιτυχημένος» (στην εξαπάτηση άλλων) θα δημιουργήσει μία μεγάλη ακολουθία μελών οι οποίοι θα στρατολογούν κι άλλους συνεχώς. Η ακολουθία αυτή από επίπεδα μελών λέγεται downline και υποτίθεται ότι αν κάποιος ακολουθεί το σύστημα που του υπαγορεύει εκείνος που τον έγραψε (ο οποίος λέγεται upline ή ανάδοχος) σύντομα θα χτίσει ένα τεράστιο downline που θα του αποφέρει τεράστια κέρδη. Η υπόσχεση αυτή είναι εντελώς απατηλή και όπως είδαμε παραπάνω βρίσκει πολλούς περιορισμούς. Ακόμη κι αν κάποιος πετύχει να εξαπατήσει πολύ κόσμο το μόνο που κερδίζει έιναι όλο περισσότερη εργασία (να κρατάει κανείς κόσμο μέσα σε μία απάτη χωρίς κέρδος θέλει πολύ δουλειά κι επιμονή) και λίγα μικροπρόθεσμα κέρδη μέχρι να τα παρατήσει αφού μετά γίνεται όλο και πιο δύσκολο να συντηρήσει ένα downline καθώς μέλη φεύγουν από παντού και νέα πρέπει να προστεθούν.
  • Αγορά προϊόντων από τους ίδιους τους διανομείς - Πολλοί διανομείς αναγκάζονται νʼ αγοράζουν οι ίδιοι προϊόντα καθώς δεν καταφέρνουν να πουλήσουν αρκετά σε άλλους. Μαζικές πωλήσεις είναι σημείο επιτυχίας για τους άλλους και οι νέοι διανομείς συχνά αγοράζουν τεράστιες ποσότητες για νʼ ανέβουν στο επόμενο επίπεδο. Αυτό συμβαίνει συνήθως στα MLMs στα οποία κάποιος μπορεί να εξαγοράσει την άνοδό του σʼ επόμενο επίπεδο. Το μόνο που μένει είναι μεγάλες ποσότητες φτηνιάρικων προϊόντων κι ένα χρέος από τις αγορές.
  • Προσποιητή επιτυχία - Η αγορά προϊόντων από τους ίδιους τους διανομείς είναι ένας μόνο τρόπος προβολής ανύπαρκτης επιτυχίας. Για να πείσετε τα υποψήφια θύματα πρέπει να πείτε πολλά ψέμματα για δήθεν υψηλές απολαβές, να ξοδεύετε πολλά λεφτά για να δίνετε την εντύπωση ότι έχετε πετύχει. Πολλοί δεν έχουν χρήματα για πέταμα κι όμως δανείζονται για να δώσουν την εντύπωση επιτυχημένου, συνήθως από προτροπές των uplines τους οι οποίοι τους διαβεβαιώνουν ότι τα πλούτη δεν αργούν να έρθουν. Το πρόβλημα βρίσκεται στο ότι τα πλούτη δεν έρχονται ποτέ και αφού κάποιοι τα παρατάνε, τους μένουν μόνο χρέη. Έχουμε ακούσει πολλές ιστορίες για επιτυχημένους αντιπροσώπους οι οποίοι οδηγούσαν Mercedes και BMW αλλά μετά δεν είχαν λεφτά να φάνε, να πιούν ένα καφέ ή να πληρώσουν νοίκι, λογαριασμούς και τη δόση για τη Mercedes.
  • Επιτυχημένοι - Αυτοί είναι οι «θεοί» του MLM οι οποίοι έρχονται από έξω και μας μιλάνε σε συγκεντρώσεις για το πως έγιναν πάμπλουτοι από το x MLM. Αυτοί πολλές φορές είναι επαγγελματίες απατεώνες και βγάζουν λεφτά μόνο και μόνο από τέτοιες εμφανίσεις και ομιλίες κι επίσης εμφανίζονται σε περισσότερα από ένα MLMs και λένε την ίδια ιστορία. Ο σκοπός τους είναι να έρθουν, να πουλήσουν ψεύτικες ιστορίες και να ψήσουν νέα μέλη. Μην τους πιστεύετε, μην περιμένετε να γίνετε «πλούσιοι» σαν κι αυτούς και ρωτήστε τους για τις δόσεις της αμαξάρας που χρωστάνε ακόμη. Το κόλπο είναι παλιό, να βάζεις έναν μιλημένο να το παίζει επιτυχημένος (ακόμη και οι παπατζήδες το έκαναν).
  • Διασημότητες - Πολλά MLMs θα σας πουν ότι «ο τάδε celebrity μόλις μπήκε στο πρόγραμμα» για να φανούν αξιόπιστα. Ο celebrity αυτός όμως δεν έβγαλε τα λεφτά του στο MLM αυτό - ούτε κι εσείς.
  • Άρνηση κριτικής - Αν δείτε το τάδε MLM να παρουσιάζεται αρνητικά σʼ ένα website ή δημοσιογραφική εκπομπή ή ακόμη και συζήτηση και το αναφέρετε σʼ ένα αντιπρόσωπο τότε έχει έτοιμες τις απαντήσεις. «Προσπαθούν να μειώσουν τις καλές ευκαιρίες», «συνομωτούν εναντίον των πραγματικά κερδοφόρων εταιρειών γιατί αυτές είναι το μέλλον», «δεν καταλαβαίνουν τη νέα οικονομία και αντιστέκονται», «είναι αποτυχημένοι ενώ εμείς είμαστε νικητές και μας ζηλεύουν», «μην ακούς τους χαμένους, μόνο τους νικητές» κλπ. Η συμβουλή τους είναι «να μην τους ακούμε γιατί φέρνουν αρνητικές σκέψεις και μας στερούν από τη δύναμη που χρειαζόμαστε για να πετύχουμε τους σκοπούς μας». Όταν κάποιος προσπαθεί να σας πουλήσει ένα MLM και πείτε «α, κι άλλο MLM;» θα σας ρωτήσει «Γιατί; Τι ξέρεις για το x MLM;» για να δει πόσα ξέρετε σχετικά με το MLM του και πως θα σας το πουλήσει. Πολλοί θʼ αρνηθούν μέχρι εσχάτων ότι όλα αυτά που λέμε ισχύουν και θα σας γεμίσουν με ψεύτικες υποσχέσεις και «στοιχεία» που τους πάσαραν από πάνω. Ένα πράγμα προσέξτε: μείνετε ανοιχτοί σε κριτική και αξιολογήστε αντικειμενικά ότι σας λένε υπέρ ή κατά των MLM. Το ότι σας λέει κάποιος ότι πχ. το MLM διδάσκεται στο Harvard δεν σημαίνει ότι είναι αυτόματα αλήθεια. Στείλτε ένα e-mail στο Harvard και δείτε μόνοι σας.
Στο συγκεκριμένο σημείο και αφού έχω φτάσει στο τέλος θα ήθελα να θερμοπαρακαλέσω τους ανθρώπους εκεί έξω οι οποίοι "ασχολούνται" με τέτοιου είδους πράγματα.

Μην μπερδεύετε τον όρο Marketing με ... αυτό που κάνετε. 
Απλά θα αναφέρω ότι κάποιοι , μπερδεύουν τις οικονομικές έννοιες “ Πυραμίδα με Δικτυακό Marketing “
Δεν μπορούμε να μιλάμε για συνθήκες Πυραμίδας μέσα στο WFDSA ( Παγκόσμια Ομοσπονδία Οργανισμών Απευθείας Πώλησης η του Ευρωπαικού ( FEDSA ) η του Ελληνικού ( DSA )
Απλά πιο κάτω αναφέρω απλά και κατανοητά τον ορισμό του Marketing
Το μάρκετινγκ (marketing) συνίσταται στην οργανωμένη προσπάθεια μίας επιχείρησης ή ενός οργανισμού να ικανοποιήσει τις ανάγκες αλλά και τις επιθυμίες των καταναλωτών. Προσπαθεί δηλαδή, με κύριο εργαλείο την έρευνα αγοράς, να αντιστοιχίσει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που παράγει με τον πελάτη-στόχο που τα χρειάζεται ή τα επιθυμεί, ή ακόμα καλύτερα αφού κατανοήσει τις ανάγκες και τις επιθυμίες του, να κατασκευάσει τα αντίστοιχα προϊόντα / υπηρεσίες με τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες που ο πελάτης επιθυμεί, να του τα γνωστοποιήσει διαφήμιση και προώθηση), να τα καταστήσει διαθέσιμα μέσα από τα κανάλια διανομής (τα μαγαζιά και οι τοποθεσίες που αυτά είναι διαθέσιμα) στην τιμή που θα πρέπει αυτά να πωλούνται.
Ο βασικός στόχος του μάρκετινγκ, ειδικότερα όσον αφορά τα καταναλωτικά αγαθά, δηλαδή αυτά που απευθύνονται στους τελικούς καταναλωτές (και όχι σε άλλες επιχειρήσεις και οργανισμούς, οπότε και γίνεται λόγος για βιομηχανικά προϊόντα/ υπηρεσίες) είναι οι επαναλαμβανόμενες πωλήσεις. Ειδικότερα τα στελέχη μάρκετινγκ μίας επιχείρησης ή ενός οργανισμού προσπαθούν να δημιουργήσουν μία μακροχρόνια σχέση με τον πελάτη προσφέροντας υψηλή αξία στα προϊόντα τους, αξία υψηλότερη από τα αντίστοιχα προϊόντα του ανταγωνισμού. Μέσα από την υψηλότερη αυτή αξία επιτυγχάνεται το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της επιχείρησης, δηλαδή η υπεροχή της ίδιας και των προϊόντων της έναντι του ανταγωνισμού. Όλα τα παραπάνω με τη σειρά τους οδηγούν σε πιστότητα των πελατών και τελικά σε επαναλαμβανόμενες πωλήσεις των προϊόντων / υπηρεσιών της επιχείρησης.

Τα συμπεράσματα δικά σας...

203 comments:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 203   Νεότερο›   Νεότερο»
Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετικο!

Unknown είπε...

Ευχαριστώ πολύ :)

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια στον συντακτη...
Τωρα στην περιοδο κρισης εχουν ξεχυθει για στρατολογησεις ''οι επιτιχυμενοι''...

Ανώνυμος είπε...

Επεσα στα δυχτια μιας τετοιας εταιρειας.
ονομαζεται LYONESS.Μου κοστισε 2.000,00 ευρω σε μετρητα
και πολλα πιο πολλα σε ονειρα καθ'οτι ειμαι ανεργος.
Μια απο τα ιδια ειναι και μια αλλη που επεσε(700ευρω) ενας φιλος μου και ονομαζεται TALK FUSION...αισθανομαι πολυ μαλ..ς!

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου, 30 Ιουνίου 2011 9:19 μ.μ. επειδή και εγώ έδωσα 2000 στην lyoness!! Παρακαλώ πες μου γιατί είναι απάτη!!!

Ανώνυμος είπε...

Κυριοι της 30 Ιουνίου 2011 9:19 μ.μ. και 7 Ιουλίου 2011 4:45 μ.μ. θεορω πως κανείς δεν εχει λεφτα για ξώδεμα και ειδικα σημερα!! εσεισ και οι δυο δώσατε οπως λετε απο 2000 και δεν ξέρετε γιατι τα δώσατε!! αρα δεν σας ειναι τοσο μεγαλο πρόβημα να σκορπάτε διχίλιαρα!!
θα σας πρότεινα να αναλογιστείτε γιατί τα δώσατε πρώτον και δεύτερον με ποιό τρόπο η lyoness αμοίβει !! αν δεν το έχετε καταλάβει ρωτήστε αυτόν που σας την πρότεινε και ζητήστε του να σας υποδείξη τον τρόπο της επιτυχίας!!
θεορώ οτι δεν έχετε κανει ούτε μια αγορά σε συμβεβλημένο κατάστημα lyoness... παρακαλω να μάθετε τον τρόπο που δουλεύει απο τον συστήσα σας γιατι όπως φαίνεται σας (έκαψε)!!! η Lyoness λειτουργεί και μάλιστα με πλήρη διαφάνεια!!

KONSTANTINOS FOUNTOULIS είπε...

13/7/2011

Κυριοι, μολις χτες εγινα μελος της Lyoness με σκοπο να γινω και bussiness partener,διαβαζοντας προσεκτικα το κειμενο οσο και τα σχολια σας ,θα ηθελα να επισημανω οτι μπορει το πλανο της εταιρειας να φαινεται σαν μια πυραμιδα αλλα αυτο που δεν εχετε κατανοησει πληρως ειναι πως λειτουργει η τροφοδοσια της. Ολα τα παραδειγματα που μας γραφει ο κυριος στο κειμενο ειναι εγκυρα ΑΛΛΑ...δεν δινεις τα λεφτα σου σε μια εταιρεια η οποια δεν εχει αντικειμενο!!! Αν εχω καταλαβει καλα η του δυαδικου συστηματος τηs Lyoness με μοναδες δεν γινεται απο μια στοχευμενη καταναλωτικη αγορα αλλα με απο ΚΑΘΕ αγορα που κανει ο καθε απλος κατοχος της καρτας. Οποτε οπως και να ονομασετε το συστημα της εταιρειας αυτο θα καταρρευσει μονο αν σταματησει ο κοσμος να καταναλωνει το οτιδηποτε η' εαν η Lyoness δεν καταφερει να προσελκυσει τοσες επιχειρησεις και καταναλωτες ωστε να στηριχτει το ολο συστημα.
Παρακαλω αν εχετε καποια παρατηρηση ευχαριστως να τη συζητησουμε....

KONSTANTINOS FOUNTOULIS είπε...

13/7/2011

Κυριοι,
μολις πριν δυο μερες εγινα μελος της Lyoness με σκοπο στη συνεχεια να γινω και Bussiness partener. Διαβαζοντας το κειμενο του συντακτη καθως και τα σχολια των αναγνωστων θα ηθελα να κανω μια επισημανση. Κατ΄αρχην θα συμφωνησω με τον συντακτη οσον αφορα τισ διαφορες κατα καιρους πυραμιδες οι οποιες τελιακ κατερευσαν με συνεπεια αυτοι που βρισκοντουσαν στα χαμηλα στροματα να χασουν τα λεφτα τους,αλλα δεν μας ειπε ομως τα συστηματα που αναφερει σε τι ειδουσ αντικειμενο απευθυνονταν. Η φιλοσοφια του δυαδικου συστηματος της Lyoness εχει ως πηγη την ελαχιστη καταναλωση που μπορει να κανει καποιος ανθρωπος γι αυτο και δεν στοχευει σε συγκεκριμενου ειδους επιχειρησεις αλλα στο συνολο των επιχειρησεων της αγορας. Το συστημα αυτο κινδυνευει να καταρρευσει μονο εαν οι καταναλωτες-κατοχοι καρτας σταματησουν να καταναλωνουν το οτιδηποτε η΄εαν η εταιρεια αποτυχει να προσελκυσει επιχειρησεις που να μπορουν να προσφερουν κατι χρησιμο στους καταναλωτες. Οποτε συμπερασματικα καταληγουμε στο οτι το συστημ αοσο κι αν θυμιζει μεγαλες απατες του παρελθοντος,εαν δομιθει σωστα απο τους επιχειρηματιες και στη συνεχεια απο τουσ καταναλωτες εχει μεγαλη πιθανοτητα να λειτουργησει και να πετυχει προς οφελως ολων των συμμετεχοντων σε αυτο,αλλων περισσοτερο και αλλων λιγοτερο.
Ευχαριστω και ειμαι ανοικτος σε οποιοδηποτε σχολιο και αντιρρηση.

TAKISSC5 είπε...

@konstantinos fountoulis
πολυ γρηγορα θα καταλαβεις κι'εσυ οτι καποια (λιγα) λεφτα απο την Lyoness θα βγαλεις μονο εαν βαζεις συνεχως νεα θυματα δηλ. νεα διχιλιαρα!Το 1%+0,5%+0,5% ειναι το τυρι. Η φακα ειναι τα διχιλιαρα. Μακαρι να υπηρχε τροπος επικοινωνιας μας να σου εξηγησω λεπτομερεστερα τι εννοω.

Ανώνυμος είπε...

οταν βγαλεις λεφτα απο την εταιρεια ελα να μας το πεις...

Ανώνυμος είπε...

TAKISSC5 θα μπορούσες να μας εξηγήσεις εδώ !!
Να καταλάβουμε όλοι περί τίνος πρόκειται, θα έλεγα ότι ειρωνικά σχόλια δεν βοηθάνε την κουβέντα μας και επίσης θα μπορούσε εκτός από τον TAKISSC5 και ο ίδιος ο συντάκτης του άρθρου να σχολιάσει την κουβέντα μας?
Στη συγκεκριμένη εταιρία έβαλα κ εγώ 2000 ε με σκοπό να έχω μια πηγή πελατών για την δουλειά μου, παρόλα αυτά διατηρώ τις αμφιβολίες μου για το όλο σύστημα και επειδή έχω το δικαίωμα να πάρω τα λεφτά πίσω περιμένω τις απαντήσεις σας!!!

free hot gr είπε...

χαχαχαχαχα ξυπνηστε κ βαλτε πλατη γιατι παμε τρενο στο διαολο...βομβαρδιζομαστε καθημερινα με ενα σωρο απατεωνιες την παταμε κ παλι στην επομενη συμετεχουμε,,,μην πατε ξεβρακωτοι στα αγγουρια θα πονεσετε

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΓΙΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ LYONESS ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ.ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΩ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΓΡΙΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ.ΑΝ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ LYONESS ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ Η ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η LYONESS ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

megalh fasolada h lyoness

Ανώνυμος είπε...

Διάβασα πολύ προσεκτικά όλα σας τα σχόλια περι lyoness!!!! Επειδή είμαι κ γω μέλος αυτής τη εταιρίας( ΒΠ δηλαδή) , θα ήθελα να αναφερθώ στα μέλη της Lyonnes , αλλά και στους στους ανθρώπους που σχολιάζουν. Αρχικά το να κάθεται κάποιος ανώνυμος πίσω από ένα υπολογιστή και να μου αναλύει τη είναι η κάθε εταιρία δεν θεωρώ ότι είναι στοχεύμενα τα σχόλια του και δεν υποστηρίζονται από κάπου συγκεκριμένα καθώς και το ξαδερφακι μου που είναι 15 χρονών μπορεί να μπει σε κάθε ένα ΜΛΟΚ και να γράψει ότι πραγματικά θέλει... Τέλος επειδή έχω δει με τα μάτια μου να δουλεύει αυτή η εταιρία τόσο από επιχειρηματίες όσο και απο (ΒΠ) και να βγάζουν ικανοποιητικά λεφτα ...(ουτε δισεκατομμύρια αλλά ούτε και ψυχούλα) , θα ήθελα να παρακαλέσω τους ανθρώπους που κριτικάρουν , να ψάξουν λεπτομερέστατα για την LYONESS , και τον τρόπο λειτουργία της και όχι επιφανειακά απο μια κοτσάνα που άκουσαν στον δρόμο να τη μεταφέρουν στα ΜΠΛΟΚΣ καθώς η ημιμάθεια είναι χειρότερη απο την αμάθεια!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Παιδια...η LYONESS δεν ειναι μια εταιρεια για να κερδιζετε χρηματα..! Ειναι μια εταιρεια για να κερδιζετε μεγαλυτερη ποσοτητα σε ειδη που αγοραζετε..αφου τα χρηματα που επιστρεφει τα ξανα-καταναλωνετε σε ειδη απο συγκεκριμενες/συμβεβλημενες εταιρειες.
Αρα τελικα δεν κερδιζεις ποτε χρημα...αλλα κερδιζεις περισσοτερα αγαθα..περισσοτερη βενζινη, περισσοτερα διαφορα αλλα ειδη, και γενικα περισσοτερα απο οτι θα αγοραζες με κανονικη αγορα...
Το οτι γεμιζουμε το ρεζερβουαρ ή εχουμε περισσοτερα ρουχα, καλλυντικα ή και αλλα αγαθα δεν σημαινει οτι ειμαστε και πλουσιοι....απλα ειμαστε πιο υπερκαταναλωτικοι...σημασια εχει τι χρημα εχουμε στην τσεπη..ή τι εισοδημα εχουμε καθε μηνα..αυτο πρεπει να αυξησουμε και απο εκει και περα εμεις ξερουμε/γουσταρουμε που θα το καταναλωσουμε..και οχι να μας κατευθυνουν αυτοι που θα καταναλωνουμε και σε τι για να κονομανε και να τζιραρουνε συγκρκριμενες εταιρειες

Ανώνυμος είπε...

Την πατησατε ρε αλανια με τα φουμαρα που σας πουλησαν και σκασατε το διχιλιαρο και τωρα κλαιτε ε?χαχαχαχα..πολυ το χαιρομαι ομως γιατι σχεδον ολοι στις μερες μας νομιζουν οτι μπορουν μεσα σε μια μερα να αποκτησουν οτι απεκτησαν αυτοι που δουλευουν σ'ολη τους τη ζωη και κυνηγανε το γρηγορο και το ευκολο χρημα.ελα ομως που αμα δεν ιδρωσεις και δε σου κοβει και λιγο το μυαλουδακι μεροκαματο δε βγαζεις..και συνεχιζετε να πιστευετε σ'αυτες τις αηδιες παρολο που αυτος ο αγιος ανθρωπος πηγε να σας ανοιξει τα ματια,και εξακολουθειτε να πιστευετε σ'αυτα που σας πουλησαν καποιοι ανοητοι και στενομυαλοι σαν εσας.συνεχιστε λοιπον να νομιζετε οτι καποια μερα θα γινετε ζαμπλουτοι και δε θα ξερετε που να τα βαλετε τοσα λεφτα που θα βγαζετε και παρατηστε τα ολα και ασχοληθητε μονο μ'αυτο.και οταν μεθαυριο δε θα εχετε να ταισετε τα παιδια σας και να τα βοηθησετε,τοτε πειτε τους οτι θα τους βοηθησει η lyoness αν δεν μπορειτε εσεις.κοιμηθητε λοιπον ησυχοι και αφηστε τη lyoness να κανει τα υπολοιπα,εκεινη ξερει πως να σας κανει πλουσιους.

Ανώνυμος είπε...

Ολόκληρο το άρθρο που έγραψε ο φίλος δεν στέκει πουθενά.
Μάλλον ο κύριος δεν γνωρίζει ποιος ακριβώς είναι ο ορισμός της πυραμίδας και μάλλον ποιες εταιρίες ανήκουν ή όχι στην παγκόσμια ομοσπονδία των απευθείας πωλήσεων. Ο ορισμός πυραμίδα δεν υπάρχει στις άμεσες πωλήσεις. Η πυραμίδα είναι παράνομη και η εταιρίες δεν λειτουργούν με βάση την πυραμίδα. Πυραμιδική είναι η αγορά εργασίας έξω. π.χ. στα σώματα ασφαλείας η ιεραρχία είναι πυραμιδική σε μια τράπεζα η ιεραρχία είναι πυραμιδική. ποτέ ο ταμίας δεν πρόκειται να πάρει περισσότερα χρήματα από τον πρόεδρο ή τον προιστάμενο ή κάνω λάθος. Και αν το να κάνεις όνειρα σε αυτήν την εποχή είναι πλύση εγκεφάλου τότε φίλε μου η τηλεόραση, η κατευθυνόμενη δημοσιογραφία, όλη αυτή η "παγκόσμια κρίση" μπορείς να μου πεις τι ακριβώς είναι. Η περισσότεροι άνθρωποι στατιστικά προτιμούν να πεθάνουν παρά να σκεφτούν. Τι σου λέει αυτό?
Τα σχόλια δικά σας με επιχειρήματα όμως, και όχι όπως τα καφενεία που όλοι έχουν γνώμες ακόμα και για εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς... Όσοι έχουν γνώση να απαντήσουν.

Ανώνυμος είπε...

Παίρνω κάθε βδομάδα γύρω στα 180-200 ΕΥΡΩ μετρητά και κάποιες δωροεπιταγές των 450 ή 800 ΕΥΡΩ εδώ και ένα μήνα συστήνοντας άλλες επιχειρήσεις.Και μόνο με τα δύο χιλιάρικα που έβαλα πριν από τρείς μήνες.Όσο για την υπερκατανάλωση...αν θεωρείται υπερκατανάλωση η βενζινη που χρησιμοποιώ καθημερινά ή τα τρόφιμα για τις ανάγκες της οικογένειάς μου να είστε βέβαιοι οτι αγοράζω ότι αγόραζα και πριν απλώς χρησιμοποιώ και τις επιταγές του συστήματος.Οι άνθρωποι που έχω συστήσει και έχουν συμβληθεί είναι επίσης ευχαριστημένοι και το ίδιο και οι πελάτες τους.Αλλά αυτό το σύστημα είναι δουλειά και όχι τζογαδόρικος τρόπος εύκολου πλουτισμού.Αυτή είναι η μέχρι στιγμής εμπειρία μου και όσοι από σας ενδιαφέρεστε πραγματικά παρακολουθήστε κάποια από τις ενημερώσεις σε Αθήνα ,Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις ή μιλήστε σε κάποιον από τους συμβεβλημένους επιχειρηματίες έστω και από το τηλέφωνο.Εγώ έκανα αρκετή έρευνα πριν το αποφασίσω και δεν έχω διαπιστώσει καμία απάτη.Όλοι εσείς πάντως που δεν έχετε ιδέα για τη LYONESS και απλώς σχολιάζετε έχω πρόταση...τρέξτε στην κοντινότερη παραλία για μπανακι γιατί το καλοκαίρι τελειώνει...

ΛΕΩΝΙΔΑΣ είπε...

Ένας από τους πιο δύσπιστους φίλους μου,που την είχε πατήσει στο παρελθόν από πυραμίδες και κάηκε από μεγάλα λόγια είναι μέλος της lyoness με δύο μαγαζιά του που μπορείς να τα δείς και στο internet και δεν έχει κανένα πρόβλημα.Αυτό που λέει πάντως με σιγουριά είναι οτι δεν έχει καμιά σχέση με πυραμίδες.Τα μισά λεφτά του τα πήρε πίσω σε 2 μήνες. Αυτό και μόνο με κάνει να θέλω να το δω πιο ζεστά το θέμα και να ακούσω τον ομιλητή στην Αθήνα σε ένα ξενοδοχείο (δεν ξέρω σε ποιο).Αν είναι τελικά κάτι καλό και με συμφέρει μπορεί και να το κάνω με το μαγαζί μου(έχω έναν φούρνο στον Πειραιά)

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απολύτως φίλε μου, δεν έχω τίποτα άλλο να προσθέσω. Ας πάνε για μπανάκι.
Και κάτι γι αυτους που έχουν λίγο την γκρίνια μέσα τους.
Μία γυναίκα πάρα πολύ επιτυχημένη στον χώρο της και επιχειρηματίας είπε γι' αυτούς που μια ζωή γκρινιάζουν οτι δεν αλλάζει κατι στη ζωή τους (χωρίς βέβαια και να κάνουν κάτι): "ή κάνε κάτι για να αλλάξεις αυτό που σε ενοχλεί ή βούλωσέ το και ζήσε με αυτό."

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΕΝΩ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ, ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ Η LYONESS ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΗΣ.ΑΒΙΑΣΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΥΡΙΟΙ, ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΟΥΣ....ΕΙΜΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ, ΕΧΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ 18500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΡΜΕΣ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ!!!! ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΗΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ "ΚΛΑΙΝΕ" ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ. ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟΤΕ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΕ ΕΙΔΟΣ!!!! (ΒΕΝΖΙΝΗ, ΕΠΙΠΛΑ ΚΤΛ)....ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΗΝ LYONESS ME THN HERBALIFE THN NWA THN LR ;H THN AMWAY????? ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΠΩΛΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ!!!! ΓΙΑ ΠΑΡΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΙΑ ΚΡΕΜΑ ΚΑΤΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΟ ΠΡΟΙΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ...ΓΙΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ...ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ Ο ΒΕΝΖΙΝΑΣ; ΜΙΣΟ ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ LYONESS???ΕΛΕΟΣ!!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ, ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΓΙΝΕΤΕ "ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΙ" ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο τελευταίος που έγραψες σχόλιο είσαι και χ*ζός είσαι και μα#$%!κας.!!!
Τι κάνεις τώρα δηλαδή? κράζεις άλλες MLM για να αποδείξεις ότι η δικιά σου είναι η καλύτερη?
Τους ληστές όταν τους πιάσουνε, στην κατάθεση τους στην αστυνομία ρίχνουν τα βάρη στους άλλους μπας και φανούν καλά παιδιά και πέσουν στα μαλακά...από την άλλη αυτή η πράξη λέγετε και ρουφιανιά μεταξύ κατεργαρέων....

Ανώνυμος είπε...

Lyoness kai xero pswmi!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εμένα πριν λίγες μέρες μου έκαναν ενημέρωση μέλη της lyoness περίπου για τρεις ώρες για το πως λειτουργούν οι αγορές, για τον τύπο matrix την επιστροφή από τις εκπτώσεις που θα κάνω και που θα μου κάνουν κλπ.
Είμαι γνώστης πολλών οικονομικών τύπων που όμως για να λειτουργήσουν πρέπει να υπάρχει συνεχείς προσέλευση κόσμου στην εταιρία τη στιγμή που μου είπαν ότι κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον αυτή (η προσέλευση) θα κλειδώσει για να προστατευτούν τα υπάρχοντα μέλη και οι επιχειρήσεις που είναι συμβεβλημένες.Οπότε τι έχουμε όταν οι πρώτοι θα τα έχουν πάρει ενώ οι τελευταίοι θα τα έχουν χάσει?Μια καλοστημένη πυραμίδα με επιχειρηματική δραστηριότητα.Μπράβο τους όμως!Κάθε φορά καταφέρνουν να καμουφλάρονται ακόμη καλύτερα για να κοροιδεύουν τον κόσμο και το καταφέρνουν.Μάγκες, όταν σε μια κατσαρόλα βάλουμε φασόλια για να φάνε 10 άτομα από μια μερίδα το σίγουρο είναι ότι δεν γίνεται να φάει κάποιος δεύτερη μερίδα χωρίς να αφήσει κάποιον άλλον νηστικό.Αυτό δεν ανατρέπεται με κανένα οικονομικό τύπο.Ξυπνάτε ρεεε!υποτίθεται ότι είμαστε έξυπνος λαός!Και βγήτε από το τρυπάκι που μας έχουν βάλει για να μας τα τρώνε.Μόνο με τη δουλειά θα ζήσουμε.Και όταν σχολάμε από τη δουλειά υπάρχουν ένα σωρό ομορφιές στη ζωή για να χαρούμε από το να αγχονόμαστε για μια δεύτερη επιχείρηση που θα μπούμε και μέσα στο τέλος...
Όσο για σας που αποφασίσατε να γίνετε φαραώ αναρωτηθήτε μήπως τελικά είστε απλά οι δούλοι που τους έθαβαν με το ζόρι μέσα στην πυραμίδα.Μόνο που εσείς το κάνατε μόνοι σας.Τρέξτε τώρα να βρείτε άλλα κορόιδα μπας και σωθείτε.
Τα ξαναλέμε μετά την έκρηξη της βόμβας.Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε...

Ανώνυμος είπε...

Πυραμίδες oh yeah γουστάρω απατεωνιά στο φουλ...ολοι εκεί!!!Αν δεν υπήρχαν οι βλάκες τι αξία θα είχαν οι έξυπνοι?Όσοι είστε μέσα ήδη τραβάτε για μπανάκι γιατί μόνο αυτό θέλετε να κάνετε και να πληρώνεστε κιόλας βρωμοτεμπέληδες....

Ανώνυμος είπε...

ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!ΤΟ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ!ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΡΩΣΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΝΟΣ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ.
ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΤΗΣ LYONESS ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ:
ΧΑΡΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ,ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ...
ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ.ΔΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ Π@Π@ΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΙΝ 11 ΧΡΟΝΙΑ!ΦΑΤΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΓΙΝΕΤΕ ΛΟΜΠΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΚΑΛΟ.ΚΑΙ ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ...

Ανώνυμος είπε...

DIAVASA OLA TA SXOLIA KAI EXV MIA APORIA.AYTOI POY EINAI MELI THS ETAIRIAS THN YPOSTHRIZOYN POLY ENO AKOMA EIMAI SIGOYROS OTI DEN EXOYN PAREI FRAGO PISO.YPOPTO...

Ανώνυμος είπε...

Καταρχήν μπράβο στον συντακτη για τις γνώσεις του και τα επιχειρήματά του.Είναι όλοι τους απατεώνες και ψάχνουν θύματα ενώ έχουν γίνει πρώτα οι ίδιοι.Είστε νούμερα όλοι εσεί που πιστεύετε ότι θα πλουτίσετε με τα ψέματα.Και όσοι λέτε ότι ήδη κερδίζετε γιατί δεν δανείζετε και σε εμάς 2000 γιούρια να μπούμε αφού θα τα πάρετε πίσω πρώτα από τη δανειοδότηση και τέλος από τις δικές μας συναλλαγές.Γελοίοι είστε και τίποτε άλλο.Ξεφτιλισμένοι άνθρωποι!!!Καλή χασούρα

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΣΕΤΕ ΤΟ ΔΙΧΙΛΙΑΡΟ.ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ.ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ!ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΚΑΝ.
ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ.ΟΙ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΟΝΤΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΟΜΩΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.ΜΑΚΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ. ΓΥΡΙΣΤΕ ΠΛΑΤΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΥΡΑΜΙΔΑ Η LYONESS ΜΑΚΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΚΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ.ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΜΕ ΕΥΓΕΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΕΝΩ ΑΝ ΣΑΣ ΒΡΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΦΡΟ.ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΨΕΥΤΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΠΟΥΣΤΙΕΣ.ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΧΩΡΙΣ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ.ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΟΜΩΣ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Προσφορές είπε...

Ενημερώθηκα και εγώ από συνεργάτες της Lyoness στην Αθήνα την προηγούμενη εβδομάδα. Καταρχήν το σύστημα χωρίζεται σε 2 μέρη, ένα για ένα για τους καταναλωτές και ένα για τις επιχειρήσεις. Το σύστημα τον καταναλωτών είναι δυαδικό σύστημα και στηρίζεται στην κατανάλωση, ενώ των επιχειρήσεων είναι πυραμιδικό. Στην διαπίστωση που έκανα και την ανέφερα επιτόπου πως είναι πυραμίδα για τις επιχειρήσεις, δεν έλαβα απάντηση αλλά σιγή. Επίσης τα 2 χιλιάρικα που θέλουν (πριν λίγο καιρό ήθελαν 2400;) είναι για να προκαταβάλεις θέσεις στο σύστημα ώστε να γεμίζουν οι θέσεις σου πιο γρήγορα, αν και στην παρουσίαση στο περνάνε πως είναι για το μηχανάκι να εκδίδεις κάρτες και το Online σύστημα για να βλέπεις τα κέρδη σου! Προφανώς το 1ο σύστημα για τους καταναλωτές, υπάρχει καθαρά για νομικούς σκοπούς ώστε να μην θεωρηθεί το όλο σύστημα πυραμίδα, άρα και παράνομο.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΩ 20 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ LYONESS ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ.
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΛΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟΥ ΠΟΥ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ (ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ) ΗΔΗ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΟΦΕΛΗ. ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΟΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 10 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΗΔΗ 500€ ΑΠΟ ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΜΕΛΟΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΕΔΩΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ.
ΤΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ LYONESS ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΟΥΤΕ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ. ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ.
ΦΙΛΟΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ LYONESS ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΣΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ.
ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΙΔΡΩΜΕΝΟ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟ (15/08/2011 4.34πμ) ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΥΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ PC ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ. ΓΙΑΥΤΟ ΕΞΥΠΝΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΡΑΤΑ ΕΣΥ ΤΑ 2000€ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΑΝΕΣ ΑΝ ΕΜΠΑΙΝΕΣ ΣΤΗΝ LYONESS ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΘΡΕΨΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΜΕΓΟΥΜΕ ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ, ΤΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΕΛΗ.

Ανώνυμος είπε...

----------------------------------------------------------------------------TI ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ ΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΡΕ?ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΚΕΣ!ΧΩΣΤΕ ΧΡΗΜΑΑΑΑΑ ΣΤΗΝ LYONESS!!!!ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ??? ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ, ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ/ΓΝΩΣΤΟ/ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΠΛΑ!! ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΔΙΧΙΛΙΑΡΟ! ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ 'ΚΟΝΟΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΕΙ???
*ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ¨ΕΤΑΙΡΙΑ¨ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ...ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΕΟΠΑ!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑΝΕ.ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.ΗΔΗ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ(ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ) ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ LYONESS.OI KATAΝΑΛΩΤΕΣ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΕΠΕΤΑΙ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ (ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ) ΟΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΟΠΟΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...
ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΡΓΟ.
ΕΓΩ ΜΙΛΗΣΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΑΛΑΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΟΥΜΙΕΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΚΑΡΑΠΥΡΑΜΙΔΑΡΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ LYONESS....

Ανώνυμος είπε...

Lyoνίτες γαμώ τα επιχειρηματικά μυαλά σας καιτην απέραντη μαλακία που σας δέρνει επειδή πιστεύετε πως θα γίνετε πλούσιοι από το πουθενά.Όμως αυτό που πραγματικά θέλω να σας πω είναι ότι είστε πούστηδες που προσπαθείτε να μπλέξετε και φίλους σας και συνεργάτες για να κερδίσετε από αυτους.
Υπάρχει όμως και Θεός ρε καθίκια!
Θα καταστραφείτε όπως καταστρέφονται ήδη στη Γερμανία οι όμοιοι σας (ρώτηστε να μάθετε τελευταία νέα).Έρχεται και η σειρά σας.
Άντε γεια μελλοντικοί χρεωμένοι....

Ανώνυμος είπε...

EKSIPNA GATAKIA POY TA KSERETE OLA DEN EXETE DIKAIOMA NA MILATE GIA THN LYONESS AFOY DEN EISTE MELI. OPOTE BRISTE EDW GIA NA KSETHIMANETE ALLA KAI NA DIKSETE POSO XAMILO EINAI TO EPIPEDO SAS. TA NEYRA SAS PROFANWS TA EXETE GIATI EISTE ANERGOI KAI PSAXNETE KANENA EYRO GIA NA AGORASETE PATATAKIA GIA MESIMERIANO OPOTE TA 2000E SAS FAINONTAI EKSOFRENIKO POSO ME TO OPOIO MPOREITAI NA AGORASETE PERIPOY 2000 SAKOYLAKIA PATATAKIA KAI ETSI THA EXETE PRWINO, MESIMERIANO KAI BRADINO GIA ENA XRONO OYAOYYYYYYYYYYYYYYYYYYY.
KATHIKI EINAI ENA SKEBOS POY KANOYN TSISA TA PAIDAKIA OPOTE OYTE AYTH H LEKSI SAS XARAKTIRIZEI GIATI AYTOS POY XERETE ME TIN KATASTROFI TOY ALLOY (OPWS O 30/08/2011 11.55μμ) ΕΙΝΑΙ MISANTHROPOS, ATHEOS KAI KATESTRAMENOS KAI THELEI NA BLEPEI KAI TOYS ALLOYS NA KATASTREFONTE GIA NA EXEI KAI AYTOS PAREA ALLA DEN THA EINAI APO TIN LYONESS.
I DOYLEIA MOY EINAI ALOUMINAS STIN B. ELLADA KAI MOLIS PRIN LIGES MERES EKLEISA DOYLEIA MESW LYONESS STIN BOULGARIA GIA TIN KATASKEYI ENOS 5* KSENODOXEIOY EKEI. YPSOS DOULEIAS ARKETWN XILIADWN EYRO (DEN LEW NOUMERO GIA NA MIN LIPOTHIMISETE ESEIS ME TA PATATAKIA) DOULEIA TIN OPOIA DEN THA EIXA AN DEN IMOUN LYONESS. TA SYMPERASMATA DIKA SAS.
LOIPON EKSIPNA GATAKIA ANTE GEIA KAI KALO MOU TAKSIDI.
AAAAA THA SAS FERW KAI DWRO PATATAKIA APO EKEI GIA NA EINAI PIO FTHINA, EPIDI OMWS THA ARGISW LIGO KANTE YPOMONI KAI KATANALWSTE LIGOTERA GEYMATA ME PATATAKIA GIA NA SAS FTASOUN. XXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΑΛΟΥΜΙΝΑ,ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΡΩΤΑ, ΓΥΡΝΑ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΑ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ!!ΚΑΙ ΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΝΙΤΕΥΕΣΤΕ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ,ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩ, ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΣ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΣ, ΕΣΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΑΠΛΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΤΑ ΔΟΥΛΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΝΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙ Η ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΤΑ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΥΧΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ "ΡΙΞΟΥΝ" ΑΛΛΑ...ΜΠΛΕΞΑΤΕ ΜΕ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ!!!ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΑΠΟ 4!!!
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΣ Η ΑΘΕΟΣ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ(ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΣΥ,ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΝΝΟΩ).
ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΓΑΤΑΚΙΑ-(ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΠΟΥΦΟΣ-ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΕΝΝΟΩ)-ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ..ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ!!!

ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ...SORRY,ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΑΣ ΣΑΣ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ..ΓΙΝΑΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ,ΝΕΑ..ΚΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ.ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΘΥΜΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΛΟΥΜΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗ Β. ΕΛΛΑΔΑ
(31 Αυγούστου 2011 3:28μ.μ)
ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ!ΣΕ ΠΑΩ.ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗ LYONESS ΤΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ?ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΣΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΠΕΡΑΙΩΣΗ?ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΟΙΚΙΑ, ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ,ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΜΑ ΤΟΥΣ?ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ?
ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑΣ!
ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΨΟΦΑΣ ΝΑ ΧΩΣΕΙΣ ΜΕ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙΓΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΥΣ.
ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ?
ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ?-ΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΜΠΕΜΠΗΣ
ΤΑ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕΣ?-ΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΜΟΙΡΗΣ
ΕΒΑΛΕΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΣΟΥ?-ΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΜΠΑΤΑΚΙ
ΤΑ ΕΙΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ?-ΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΘΥΜΑ.
ΕΤΣΙ ΣΕ ΓΛΥΚΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΛΕΑΣΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ ΦΑΤΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙΣ.ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΠΑΤΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΥΡΑΜΙΔΑ.ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΙΡΑΣΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ LYONESS ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΞΥΛΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΑΣΚΑΛΕΜΕΝΟΙ.
Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ.
ΗΔΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ LYONESS
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΒΟΡΕΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΠΗΚΑΝ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΕΚΕΙ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΕΔΩ.
ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

LYONESS ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.ΔΟΥΛΕΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!
ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΚΑΡΑΦΛΟΑΥΣΤΡΙΑΚΟΣ ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ.
ΠΡΩΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΦΑΤΣΑ.ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΧΕΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΝ ΑΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΤΕ.ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΗ!!

Ανώνυμος είπε...

Παριστάνετε όλοι τους έξυπνους και τους ξερόλες αλλά δυστυχώς χρησιμοποιείτε λάθος τρόπο..Με τις βρισιές που αραδιάζετε το μόνο που καταφέρνετε είναι να δείξετε το χαμηλό σας επίπεδο..ακόμη και αν έχετε δίκιο περνάτε απαρατήρητοι γιατί πολύ απλά φαίνεστε άνθρωποι χωρίς παιδεία και τρόπους..Αν έχετε παραδείγματα δείξτε σε αυτούς τους ανθρώπους που μπήκαν στη Lyoness το λάθος τους..αν όμως δεν έχετε γιατί πολύ απλά δεν έχετε ιδέα τι είναι η Lyoness τότε καλύτερα να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και αφήστε τους άλλους να κάνουν ότι θέλουν..τα 2000 που έδωσαν δεν τα πήραν απο τη τσέπη σας..νομίζω πως ο καθένας έχει δικαίωμα τα χρήματά του να τα κάνει ότι θέλει..αλλά έτσι είναι ο Έλληνας.. αν δεν έχει ο ίδιος γάιδαρο να μην έχει ούτε ο γείτονας..

Ανώνυμος είπε...

Προς τον ανώνυμο (3 Σεπτεμβρίου 2011 6:00μ.μ.)

Σιγά ρε φίλε να μην ζηλέψαμε κιόλας.Τι να ζηλέψουμε?Ξέχασες τον τίτλο του forum που μπήκες?Άμα δεν συμφωνείς και αν σου φαίνεται λάθος η γνώμη του συντάκτη τότε εσύ τι κάνεις στο συγκεκριμένο forum? Εγω όταν είμαι σίγουρος για κάτι δεν μπαίνω σε τέτοιες συνομιλίες.Έλα όμως που η αμφιβολία μέσα σου υπάρχει γιατί προφανώς πρώτα έδωσες το διχίλιαρο και μετά έμαθες για τις πυραμίδες. Όσο αφορά το επίπεδο αυτών που βρίζουν θα σου τονίσω ότι αυτό που μετράει είναι οι πράξεις και όχι ο τρόπος.Και οι πολιτικοί ευγενέστατοι είναι όμως μας έχουν αλλάξει τα φώτα.Το ίδιο και όλοι οι απατεώνες που προσπαθούν να σου πάρουν χρήματα με το λέγειν π.χ. τοκογλύφοι, εταιρείες φαντάσματα,πυραμίδες κτλ.
Δεν πειράζει όμως! Δικός σας ο γάιδαρος δικά σας και τα χρέη. Έμείς απλά προσπαθούμε να σώσουμε κανέναν άνθρωπο από την καταστροφή...

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ 'ΣΕΙΣ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ? ΠΟΙΟΣ ΧΕΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ LYONESS? ΕΛΕΟΣ!! ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΡΕ?? ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΕΤΑΙΡΙΕΣ-ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΓΛΟΙΩΔΗ ΤΡΟΠΟ? ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΕΘΗΚΕ ΕΤΣΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΟΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ. ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ..ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΤΑΝΕ ΣΑΝ ΧΑΠΑΤΑ.ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΘΑ ΒΡΙΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΚΑΛΕΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΧΤΥΠΟΥΝ ΣΑΝ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΗΣΑΜΕ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΕΙΣΤΕ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ...ΑΝΤΕ Γ@ΜΗ8ΗΤ3..ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΦΟΒΕΡΟ BLOG.ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΚΟΝΤΡΑΡΕΣΤΕ ΕΤΣΙ.ΑΦΟΥ ΟΙ ΜΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΠΟΤΕ!ΕΝΤΑΞΕΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η LYONESS ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΑΣΑΝΕ ΤΑ 2000 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑΤΑ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΓΙΑΤΙ ΣΚΑΤΕ? ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΠΕΙ.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΤΙ ΑΞΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ...

Ανώνυμος είπε...

η lyoness τι παρουσιάζει ακριβώς στους μελλοντικούς της συνεργάτες;
μήπως μεγάλο εισόδημα και ανέσεις;
δέχτηκα πρόσφατα την επίσκεψη ενός κυρίου ο οποίος εκπροσωπούσε την lyoness στη Θεσσαλονίκη (μπορεί να κάνς λάθος).Δεν έχω απαντήσει ακόμη και σε λίγες μέρες θα συναντηθούμε για να του απαντήσω.Προσωπικά πιστεύω πως δεν θα κερδίσω κάτι μακροπρόθεσμα,θα ήθελα γνώμες...
[η απάντηση που μου έδιναν οι γνωστοί μου ήταν ..Δεν έχασε κανείς τα λεφτά του για να τα δώσει σε σένα! ]

Ανώνυμος είπε...

pros ton anwnumo 4/9/11 2:19 pm,
mpes stin lyoness an thes na deis pws einai na xaneis esy ta lefta sou gia na ta dwseis s'autous!!!min se parasuroun,kleise ta autia sou stis seirines.i epilogi vevaia einai dikia sou..egw sou dinw tin simvouli mou,den exw na kerdisw alla oute kai na xasw tipota.a!!kai rwta kai kanena dikigoro gia na sigoureuteis.pantws an sou perisseuoun 2.000 dwsta kai stin teliki...as ta xaseis!!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΠΙΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΕΚΒΙΑΖΑΝ(ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΠΑΝΤΑ) ΟΤΙ ΑΝ ΔΕ ΜΠΩ ΣΤΗ LYONESS ΔΕ ΘΑ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΠΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ...
ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΥΓΩ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΑ 2000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ.
ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΟΥΤΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΥΤΕ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ(ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ) ΠΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ.ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝΕ.ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ.

ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΑΝΕΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΛΕΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΜΟΥ ΤΑ ΜΑΣΟΥΣΑΝ.

Η ΕΥΓΕΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΟ ΤΟΥΣ. ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ.ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΙΚΕΣ ΣΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ ΚΙ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ(4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011 2:19 Π.Μ.)
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΙΛΗΜΑ ΕΙΧΑ ΜΠΕΙ ΚΙ ΕΓΩ.ΦΡΟΝΤΙΣΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ LYONESS ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΛΕΑΣΤΗΚΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ.ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Βαριέμαι να κάθομαι να εξηγώ όλα είπαν οι προηγούμενοι ΄΄έξυπνοι΄΄ περι απάτης!!!!!! Το μόνο που θα πώ είναι οτι μετά απο 3 χρόνια θα χτυπατε τα κεφάλια σας στον τοίχο όσοι σας το πρότοιναν και δεν το κάνατε!!!!! Θα θημηθείτε πολύ καλά..Η επειχήρηση είναι Αυστριακή και όχη Αμερικάνικη είναι 10χρονια στο κουρμπετι και έχει κατακλίσει με μεγάλη υγεία όλον τον κόσμο...αν θεωρείτε κορόειδα τα CARFOURE TESCO BURGER-KING VILLAGE-CINEMAS PORSE και άπειρους άλου κολοσους καλά κάνετε!!!!!!!


Αυτό που θα έρθει θα είναι τοσο μεγάλο και μακάρι οι φτωχοι το πνεύματι και ηλιθιοπόνοιροι να μην μπούνε ποτέ για να έχουμε εμείς μεγαλύτερο μεριδιο της ελληνικής πίτα!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΠΩΣ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ISO ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ TUV
KAI KATI AKOMA ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ Η ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΕΛΕΞΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΟΕΟ?ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΟΕΟ?
ΑΛΑΝΙΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ! ΑΝ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΣΑΣ(ΜΗΝ ΠΩ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΛΕΓΙΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ LYONESS) ΘΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΣΕ ΔΙΑΜΕΤΡΟ ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΠΥΡΑΜΙΔΟΣΚΥΛΑ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΡΕ ΚΑΡΜΟΙΡΗΔΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ. ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΤΕ ΣΤΗ ΒΑΘΗΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ.
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ LYONESS ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΑΦΗΝΩ ΚΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ:
ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΗΝΥΜΕΝΟΥΣ...!Θ.Κ.
ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟΠΕΤΟΥΓΙΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ.ΚΑΛΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ.ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΒΡΙΖΩ...
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

re paidia o (5 septebriou 2011 1.29pm) zitaei kolous na tous fardinei. Kala re sy ektos apo poustis sto swma eisai kai stin psixi giati saresei na vlepeis tous allous na xanoun. xaxaxaxaxaxaxaxa paidia to nou sas kai prosoxi ta nwta sas. Akou re o ligdiaris o typos ti efere san paradeigma, xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa milame eisai kai o asxetos. xaxaxaxaxaxxa.
PROSOXI PROSOXI STO BLOG KYKLOFOREI O ARXIGOS TIS PYRAMIDAS TWN NTINTIDWN XAXAXAXAXA.

Ανώνυμος είπε...

γνωρίζει κανείς να μας ενημερώσει αφού εξαπατηθείς που μπορείς να απευθυνθείς μήπως βρεις το δίκιο σου;;; Υπαρχει δηλαδή φορέας που ασχολείται με τέτοιου είδους καταγγελίες;;

Ανώνυμος είπε...

Με λίγα λόγια πληρώνεις για να δουλεύεις , καλή επιτυχία στα κορόιδα .

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΛΟΥΚΑ 5 Σεπτεμβρίου 2011 1:29 π.μ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ.....ΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΒΑΖΟΥΜΕ 2000ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΘΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΜΕ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΦΤΟΧΟΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!!!

ΡΙΞΕ ΚΑΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ!!!! ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΝ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΙΕΣ ΄΄ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ΄΄ ΟΠΟΣ ΤΟ ΛΕΣ.
ΔΕΝ ΠΙΡΑΖΕΙ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ ΣΟΥ 'ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ' ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΡΧΕΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ...

Ανώνυμος είπε...

Καταπληκτικό το άρθρο! Έχετε ακούσει τίποτα για την World Ventures ή την Global Information Network? Προσπαθώ να 'σώσω' μερικούς φίλους από σίγουρη απάτη.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΑΠ ΤΑ...ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΣΑΣ!
Ο LYONITHΣ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011 4:40Μ.Μ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΩΣΕΙ ΛΕΦΤΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ.
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΕΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟ BLOG ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΛΟΓΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ.
ΠΟΙΟΣ EΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΡΕ ΨΕΥΤΕΣ?ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΛΕΦΤΑ?ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ!!!ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ..
ΒΡΕ ΟΥΥΥΥΣΤ!!!ΑΝΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΡΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 3:04Μ.Μ
ΠΡΩΤΟΝ:ΕΜΕΝΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ 2000 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΑ ΕΧΩ ΧΕΣΜΕΝΑ.ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΕΣΜΕΝΑ ΠΑΡΑ ΧΑΜΕΝΑ.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ:ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ:
ΦΤΟΧΟΜΠΙΝΕΣ,ΟΠΟΣ,ΠΙΡΑΖΕΙ,ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ,ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ ΕΙΣΑΙ ΑΕΤΟΣ!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΒΓΑΛΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ!!!

ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΣ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕΣ ΣΤΗ LYONESS ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΣ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΘΑ ΤΑ ΠΟΝΟΥΣΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΒΑΖΕΣ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ.
ΑΝ ΕΒΓΑΖΕΣ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ-ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΛΕΞΗ ΕΠΧΕΙΡΗΣΗ- ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΙ ΣΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΕΙΣΑΙ.ΑΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ, ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ.
ΚΑΛΗ ΤΑΡΙΧΕΥΣΗ!!!!ΑΝΤΕ ΓΕΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

A! ΞΕΧΑΣA ΕΝΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ TO ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙ ΤΗΣ LYONESS (6-9-2011 3:04)
ΠΛΑΤΙΕΣ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΠΕΔΟ
.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΜΟΙΡΙΑ ΣΑΣ.
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ Η LYONESS ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΑΝΕ ΤΑ 2000€.ΟΠΟΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ....

Ανώνυμος είπε...

kyrioi poios o logos na malonete? einai fanero gia ti pragma milame.i lyoness einai piramida paei kai teleiose.
tora an den to xeroun oi pente deka typoi poy mpikane ayto den mas endiaferei.
fainetai alloste apo to styl poy amynontai se osoys katakrinoyn ti lyoness.oloi toys lene ta idia logia.
milane gia epipedo,kai to paizoyn enimervmenoi kai ploysioi!
nomizoyn omos pos emeis den katalabainoyme oti apo to proi os to vrady to mono poy skeftontai einai pos tha peisoyn kapoion na mpei sti lyoness gia na min xasoyn ta 2000 eyro poy evalan.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΟΠΩΣ Η LYONESS.ΕΓΩ ΡΩΤΗΣΑ ΔΥΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΤΩ ΜΕ ΑΥΤΑ.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ.ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Είναι αλήθεια τελικά οσα είπαν δυο ανώνυμοι παραπάνω.Στη γερμανία ήδη εξαπατήθηκαν οι πρώτοι.Τουλάχιστον αυτοί που άρχισαν να το καταλαβαίνουν.Το κακό είναι ότι αυτή η εταιρία είναι νόμιμη απάτη και δεν μπορείς να τους κάνεις τίποτα.
Ε ρε που πήγα να μπλέξω!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΥΡΑΜΙΔΑ Η LYONESS. ΜΑΚΡΙΑ!
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΣΩΝΩΝ.
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΜΠΛΕΞΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ 2000 €.ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ...

Ανώνυμος είπε...

Σε λίγο θα μας φτύνουν κι εμείς θα νομίζουμε ότι βρέχει....!!! Στα παραπάνω σχόλια διάβασα αρκετές φορές από τα ήδη μέλη ότι εμείς οι υπόλοιποι που δεν είμαστε μέλη δεν έχουμε ιδέα τι είναι η Lyoness και γι' αυτό δεν έχουμε δικαίωμα να μιλάμε (έλεος με τα φασιστικά σας σχόλια...)Αν στηριχθώ σ' αυτό, τότε ούτε εσείς δεν ξέρετε τί είναι επομένως δεν έχετε ούτε εσείς δικαίωμα να μιλάτε!!! Αλλά εγώ έχω φιλελεύθερες απόψεις... μιλήστε όσο θέλετε... κι αφού καταναλώνετε τόσο σάλιο λύστε μου κι εμένα κανά δυό απορίες...

1η απορία: Μαθαίνει κανείς τί εστί Lyoness αφού σκάσει τα 2.000,00 και εγγραφεί? γιατί έχω χάσει 6 ώρες από τη ζωή μου να ακούω από δύο διαφορετικούς (αγνώστους μεταξύ τους) τα ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ πράγματα κασέτα(κάτι σαν να βρίσκομαι σε συγκέντρωση της ΚΝΕ)Φυσικά δεν έγινα ποτέ μέλος (μα τί κορόιδο είμαι ώρες ώρες... δεν έβαλα σε ρίσκο την επιχείρηση μου που με τόσο κόπο και ιδρώτα έχω στήσει??? Καθόλου επιχειρηματικό μυαλό δεν είμαι τελικά..κι οι εν λόγω φίλοι μου που με θυμήθηκαν ξανά τώρα που βλέπουν ότι η δουλειά μου πάει μια χαρά??? τι θα κερδίσουν από μένα αν δεν μπω???) χάθηκα... τι έλεγα...??? ΑΑΑΑ ναι... Λοιπόν, δεν έγινα μέλος, επομένως κατά τα δικά σας λεγόμενα δεν έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται, οπότε με μαθηματική ακρίβεια δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να γίνεται η ενημέρωση εξ'αρχής...εκτός αν το προηγμένο σύστημα της Lyoness έχει βρει τον μαγικό τρόπο να διαγράφει τη μνήμη του ανθρώπινου εγκεφάλου και με του που κανείς αρνείται να γίνει μέλος στην "εταιρία" αυτομάτως ξεχνάει και τους μπούρδες που του αράδιαζαν 4 ώρες πιο πρίν... Τότε ΜΠΡΑΒΟ LYONESS!!! Το επόμενο βήμα είναι να νικήσεις το θάνατο και να μας υποσχεθείς Debate θΕΟΥ - ΔΙΑΒΟΛΟΥ!!!

2η απορία: Γιατί κολλάτε με τη φράση "Δεν είναι Πυραμίδα"??? Φυσικά και δεν είναι πυραμίδα... Τι μας νοιάζει??? Είναι απάτη σε εξελιγμένη σύγχρονη μορφή... Οι πυραμίδες είναι μια παρωχημένη κατηγορία απάτης και επειδή το "καλό" το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι, έτσι κι ο καλός ο τσαρλατάνος θα βρει μια καινούργια απάτη. Φυσικά και δεν είναι πυραμίδα... ακούστε με ... θα σας ξεμπερδέψω εγώ... Η πυραμίδα είναι απάτη.. Απάτη δεν είναι μόνο η πυραμίδα... παράδειγμα: ο αστυνόμος είναι όργανο. Όργανο δεν είναι μόνο ο αστυνόμος... ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ???

Υ.Γ. Το πιό εύκολο χρήμα είναι αυτό που βγάζεις από μιά δουλειά που λατρεύεις!!!

Υ.Γ. 2 Ηρεμήστε λιγάκι Lyonάκια... μαζέψτε τα νυχάκια σας... Δεν σας θίξαμε το σπίτι... Μια αμφιβόλου φερεγγυότητας "εταιρία" θίξουμε, που δεν ήταν καν δική σας ιδέα...!!!

Υ.Γ. 3 έχω πολλά γαϊδούρια, αν θέλετε σας στέλνω λίγα να κουβαλάνε τα λεφτά που θα βγάλετε μην σας πιαστεί ο κώλος από την κούραση..!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ LYONESS.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΤΟ 2011 ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ.
ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ, ΛΕΚ, ΔΡΑΧΜΕΣ, ΛΙΡΕΤΕΣ, ΜΑΡΚΑ,ΦΡΑΓΚΑ ΚΤΛ ΚΙ ΟΜΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΥΡΟ.ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ.....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ LYONESS ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.
ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΤΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ.
ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΟΥΣ.
ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ?
ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ €.
ΟΜΩΣ ΜΑΓΚΕΣ:ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΣΟΥΡΑ ΚΕΡΔΟΣ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΨΑΞΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΚ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ WWW.ET.GR ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΡΚΕΤΑ..ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ( ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ) ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΤΑΙΡΟΣ....ΤΗΝ ΚΛΕΙΝΩ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΙ ΩΡΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΜΟΝΟΣ.....ΠΕΡΝΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ....ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΚΠΤΩΣΗ...ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΘΑ ΘΑΣ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ ΑΛΛΟΣ....ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΟΜΟΤΥΠΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΥΞΗΣΩ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΜΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟ....ΑΛΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΡΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΔΙΝΩ....

Ανώνυμος είπε...

Η LYONESS = ΑΠΑΤΗ

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια χαλαρωστε και οι μεν και οι δε.....
Ειμαι πολυ καιρο μελος της Lyoness και εχω δει πολυ κοσμο που ειναι μεσα και ακομα και οι ιδιοι ειναι ανημερωτοι!!!!
Η lyoness ειναι μια συνενωση καταναλωτων που χρησιμοποιησε πολλα στοιχεια απο παλιες πυραμιδες και τα εξεληξε για να πετυχει κατι πιο αποτελεσματικο απο τις πιο παλιες εταιριες. Στοχος της επειχηρισης τους δεν ειναι να φανε τα λεφτα του κοσμου και να εξαφανιστουν, αυτο αλοστε διχνουν και οι μεγαλες συμφονιες που εχουν κλεισει μεχρι τωρα με κολοσους της αγκοσμιας αγορας! Στοχος τους ειναι να γινουν ο παγκοσμιος νταβατζης ολοκληρης της ανθρωποτητας που ειναι μια απολυτος καταναλωτικη κοινωνια και αυτο το εκμεταλευεται καληπτωντας τους ολους τους τομεις...
Στη δεδομενη στιγμη που ειναι η εταιρια χτιζει και βαζει οραματισμους που θελει να τους πετυχει. Αν δεν τα καταφερει σε βαθος μια δυετιας ''για την ελλαδα τουλαχιστον'' μπορει να κουραστει ο κοσμος και να σταματισει να ασχολειτε και ολοι οσοι λενε οτι ηταν απατη να δικεωθουν. Το θεμα ειναι βεβαια οτι δεν θα αποτυχει η γιατι ειναι απατη αλλα γιατι δεν επιασε ποτε τους στοχους της οι οποιοι ειναι πολυ δυσκολοι. Αν όμως μια στο εκατομοιριο πετυχει αυτο που θελει θα γινει παγκοσμιος κολοσος, αυτοκρατορια και δυστιχως για ολους μας θα ελεγχει εν γνωση μας καθε αγοραστικη μας κηνηση και θα εκπλοιρωθους για ολους τους θρησκους εδω μεσα οι προφοιτιες του Ιωαννη με τα τσιπακια και τον ελεγχο του κοσμου απο έναν 'η ευτυχως' ο κοσμος ολοκληρος θα ενωθει για ένα κοινο οφελος ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩ. Οποτε εσεις που δεν γουσταρετε την φαση μην ειστε απολιτιστοι και ξεφευγετε αφιστε τον χρονο να διξει και εσεις που ειστε ιδι μελη μην λετε στον κοσμο οτι ιδι γινατε πλουσιοι και βγαλατε ολοι απειρα χρηματα γιατι ουτε αυτο ισχιοι. Ας μην πλασαρουμε ονοιρα...
Το σίγουρο είναι ενα οτι ασχολουνται 7000 ανθρωποι σε ολοι την ελλαδα αυτην την στιγμη, οι 4000 ειναι στη Θεσσαλονικη οποτε τα μαγαζια που μπαινουν έχουν ενα πολυ μεγαλο οφελος γιατι οι ανθρωποι που ασχολουνται πιστευουν σε αυτο που κανουν και αλλάζουν τις καταναλωτικες τους συνηθιες οποτε θα μπει κοσμος μεσα στο μαγαζι τους (αν έχουν σαπιο προιον εννοειτε οτι δεν θα παρουν!!!)και ειναι μια δουλεια που θελει τον χρονο της και θελει τρεξιμο πολυ και αν πετυχει οσοι τρεχουν απο σημερα θα εκομιστουν ολες τις δαφνες αργοτερα!!!!

Όποιος διαφονει με τα όσα εγραψα παραπανω παρακαλω να απαντησει στο θεμα μου ειμαι ο Κ. ΜΠΛΕ αλιως ας κλεισει το θεμα εδω γιατι υποβαθμιζουμε ολοι μας τον εαυτο μας που γραφουμε τα ιδια και τα ιδια ξανα και ξανα...

Ευχαριστω πολυ και ελπιζω να βοήθησα όλους όσους έχουν απορια για την Lyoness.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ:

http://webspace.webring.com/people/pa/apatesgr/interview.htm

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

κ.Μπλε:
Επιτέλους διάβασα τα σχόλια κάποιου που ανήκει στη lyoness και δεν έχει ύφος Καραγκιόζη.
Πιστεύω πως υπάρχει δόση αλήθειας στα λεγόμενά σου όμως ακόμη κι αν η κίνηση αυτή είναι καταναλωτική δε θα έλεγα ότι μας παρηγορεί ιδιαίτερα αυτό.Ίσα ίσα που μας φοβίζει κιόλας.
Μέχρι πότε θα μας ελέγχουν και δεν θα μιλάμε?
Μέχρι πότε θα διαλύονται οι σχέσεις των ανθρώπων για το χρήμα?
Το ότι η lyoness είναι απάτη το πιστεύω κι έχω και μαρτυρίες και παραδείγματα και την τόσο απλή λογική μου σαν μάρτυρα.Όμως το χειρότερο είναι πως πολύ κόσμος επιλέγει να παίζει το παιχνίδι των Αντίχριστων που για το χρήμα πουλάνε και το τομάρι τους.
Ούτε εμένα πραγματικά με νοιαζει αν είναι απάτη γιατί δεν είμαι μέσα και δεν πρόκειται να μπω.Όμως φτάνει πια!Μία ο καταναλωτισμός, μία τα τσιπάκια,μία η νέα τάξη πραγμάτων, μία οι κάμερες και τώρα ελεύθερα τα ναρκωτικά...Έλεος.
Τι άλλο θα βρουν για να μας ελέγχουν?
Εσύ Κ.ΜΠΛΕ είσαι ευχαριστημένος?
Γιατί αν είσαι τότε δεν αξίζει να μιλάω μαζί σου.Αν όμως δεν είσαι τότε τι κάνεις στη lyoness?Είσαι απλά θύμα?
Γιατί από ότι είπες ούτε κέρδος έβγαλες ούτε τίποτα.
Κι επειδή από το κείμενο σου φαίνεται ότι είσαι άνθρωπος κι όχι ζώο θέλω να μου απαντήσεις αν πράγματι είσαι ευχαριστημένος με τη lyoness και όχι να μου πεις τί είναι η lyoness.Είμαι ο κ.Τυρκουάζ χαχα.να γελάσουμε και λίγο...

Ανώνυμος είπε...

Κ. Τυρκουαζ στα λεγομενα μου δεν ανεφερα αν ειμαι κερδισμενος η χαμενος... Επειδη ασχολουμε πολυ με το θεμα ειμαι απο τους κερδισμενους και αυτους που αν πετυχει ολο αυτο θα εχουν κερδος γιατι στην ουσια εγω με μερικους ακομα την φερνουμε σιγα σιγα στην Ελλαδα.
Απλα ειπα οτι ΑΚΟΜΑ δεν εγινε κανενας πλουσιος απο αυτο αν και τα κερδη ειναι ενα παρα πολυ σεβαστο ποσο. Η προοπτικη που δινουν ειναι ομως μεγαλη...και αν αποτυχει απλα θα λεμε οτι ηταν αλλη μια εταιρια με οραμα που απετυχε.
Απατη δεν πιστευω οτι ειναι γιατι δυο ανθρωποι δικοι μου θελανε να φυγουνε απο την ολη ιστορια (γιατι απλα χρειαζονταν τα χρηματα και δεν μπορουσανε να κανουνε αυτην την δουλεια) και πηραν τα λεφτα τους πισω και ουτε γατα ουτε ζημια. Τα λεφτα ειναι ασφαλισμενα στην Πηραιως στο ονομα φυσικα της Lyoness ομως δεν μπορει να τα ακουμπισει ομως για 2,5 χρονια. Αυτο εγινε για να εξασφαλισει και η Πηραιως το ονομα της. Υπαρχουν αρκετα πραγματα που πιθανως δεν γνωριζουν ουτε οι ιδιοι που ειναι μεσα τα οποια λυνουν πολλες αποριες και δυστιχως υπαρχει παραπληροφοριση.

Τωρα οσο για τον θεο, τον χρηστιανισμο και τις θρησκιες δεν ειναι το καταληλο θεμα στο οποιο μπορει καποιος να αντιπαραθεσει οτι ειναι απατη γιατι υπαρχει Θεος και αυτο ειναι αντιχριστιανικο!!! Δεν νομιζω οτι ειναι σοβαρο κριτιριο για να κρινουμε κατι με το οποιο εχει να κανει με επειχηρισεις και την κηνηση της παγκοσμιας αγορας. Αν δειτε στο εξωτερικο Carfoure, Puma, Tesco, OMV, Village, Shell, Vodafone και πολλες αλλες ειναι ιδι συμβεβλημενες...και στην Ελλαδα παρουσιαζουν μια στεθερη αναπτυξη με γνωμονα οτι ειμαστε μονο στον 1,5 χρονο δραστηριοποιησης!!! ΕΚΟ, FOKA, ΑΡΙΣΤΑ, ΔΡΟΜΕΑ, SKYPE, PYMA, Ρομποπουλος και αναμενετε κατι που θα συνταραξει οσους ειναι δυσπιστοι.

Τελος παντον πιστευω οτι ο καθενας ειναι κυριος του εαυτου του και στο κατω κατω 2000 ευρο με ρισκο 0 και τετοια προοπτικη δεν ειναι περιουσιες!!! Ειμαι σιγουρος οτι οι περισσοτεροι μας φαγαμε 1000 και σε διακοπες μεσα σε 15μερες το καλοκαιρι... Και να πιασει??????

sisohs100 είπε...

ΤΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ LYONESS ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΟΥΤΕ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ. ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ.
αυτά ,γράφει κάποιος έξυπνος πιό πάνω.Και το να γίνεις ιερόδουλος και οτιδήποτε, δεν είναι υποχρεωτικό.Τί πάει να πει αυτό; Η απάτη σε όλο το μεγαλείο της. σου πουλάνε ανέξοδες υποσχέσεις με επιστημονικοφανείς θεωρίες.Κάτι σαν το νερό με όζον που θεραπεύει τα πάντα, τον καφέ που αδυνατίζει,το καπιλαρίν που βγάζεις μαλλιά(!!!) και τα αληθινά κοσμήματα του αζιζ ντιρι,όπου με 30 ευρώ αγοράζεις διαμάντια! Μην παρασύρεστε!Πέφτει χοντρό δούλεμα! Οι καιροί είναι δύσκολοι,υπάρχει ζόρι,αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση ,μόνο τα μεγαλοστελέχη, αυτοί της κορυφής,θα βγάλουν χρημα.οι λοιποί θα μείνουν με την... κάρτα στο χέρι....

Ανώνυμος είπε...

oloi ma oloi eiste kai poli....lyonites kai mi otan ekleise i aspis giati den kleisan oles oi asfalistikes apati den einai????oxi to oti o enas einai etsi den einai oloi apo tin alli aftoi tis lyoness min lete megala logia giati xoris polles epixeiriseis i pollous katanalotes to oikodomima katareei ara tha parete ta tria tou karampela....ara oloi eiste probata giati kai na doulepsei i blakeia afti prepei na einai oi etairies lioness pio ftines i na exoun idia timi me tous antagonistes allios papala den agorazei kaneis alla san idea an einai na agoraseis kai symferei giati na min pao anoixte tis aftarotrixes kai kopste tis pipes oloi epixeirimata na exete oxi aerologies

ΕΛΕΝΗ είπε...

ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΣΟ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΛΗΘΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΛΟΣΣΟΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ.ΚΑΙ ΡΩΤΩ... ΤΟΣΟ ΠΙΑ ΧΑΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ; ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ; ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΚΟ Ο ΦΟΚΑΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΑ(ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ);ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΕΤΑΙΡΙΩΝ; ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΠΙΣΗΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ. ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η LYONESS ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΗ ΣΥΣΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΛΗ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΟΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΣ ΝΤΟΡΟΣ; ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΛΑΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ;ΠΟΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ,ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ...JACKPOT. <>,ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΑΝΕ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΤΖΙΔΙΚΟ. ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΜΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΜΙΑ ΒΑΡΒΑΤΗ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΤΗΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΩ ΝΕΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ. ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΥΡΑΜΙΔΑ; ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΕΤΥΧΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ.ΤΙΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η LYONESS.ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΑΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΟΔΙΑΝΟΜΕΣ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ; ΤΑ 2000Ε ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΧΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΩΦΕΛΗ.ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΙΑΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΑ. ΣΤΟ SITE ΟΜΩΣ ΕΙΔΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΚΤΛ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ,ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟΣΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΥΠΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ... ΜΟΝΟ ΜΑΣΟΝΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ Η ΑΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΝΑΒΗΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΜΠΛΕ ΚΑΡΤΑ ΤΗΣ LYONESS ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΙΣΟΥΝ ΣΑΠΙΑ. ΕΧΩ ΚΟΡΗ ΣΤΗΝ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ(ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ) ΚΑΙ ΓΙΟ ΦΟΙΤΗΤΗ ΑΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΜΑΖΕΨΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΑΣ ΜΕ ΑΝΔΡΙΚΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΡΟΥΧΑ.ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΩΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΕΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΞΟΡΓΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ; Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.Ο ΚΑΘΕ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΗΝ LYONESS ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΤΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗ . ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΡΙΣΚΟ... ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΟ ΑΝ ΘΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΩ ΠΕΛΑΤΕΣ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ...ΜΗΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΛΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΣΩΣΤΗ ΙΕΡΑΡΧΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΜΑΣ, ΠΛΑΝΟ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Κ. ΜΠΛΕ ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΓΕΛΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ!
ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙΣ ΟΜΩΣ!ΑΠΛΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΜΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ.
ΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΟΛΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΝ...
ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ (ΠΕΡΙ ΚΟΛΟΣΙΑΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΤΛ) ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ "ΧΕΩΠΕΣ" ΠΥΡΑΜΙΔΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ?
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗ LYONESS ΔΕ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΣΤΗ LYONESS ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 2000€ Η ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΠΩΣ Η ΕΚΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΟ.ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ Η ΕΚΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ 2000€ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΑΝ ΤΑ CARRFURE?ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ?ΙΣΑ ΙΣΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ.
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΩ ΤΟ FORUM ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΝΙΟΝΙΟ ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.
ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΜΠΟΥΜ!ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Να ρωτήσω ρε παιδιά...
Στο άρθρο αναφέρονται αναλυτικά τα χαρακτηριστικά μιας πυραμίδας...
Για πείτε μου τα κοινά σημεία που βλέπετε με τη lyoness γιατί εγώ δεν βλέπω κανένα....

ΠΕΤΡΟΣ ΤΣΙΑΠΑΡΑΣ, ΤΡΙΚΑΛΑ είπε...

Γιατί ρε φίλε ούτε καν μπήκαν στη διαδικασία να το μελετήσουν.Και σιγά μην έχει καταλάβει ή μην έχει ακούσει κανένας τους τί είναι είτε η LYONESS είτε μία πυραμίδα.Όπως είπε πιο πάνω η Ελένη ο καθένας είναι ελεύθερος να ψάχνεται,να κρίνει και να αποφασίζει το καλύτερο για τον εαυτό του.Και η γνώμη του κάθε άσχετου,δήθεν σωτήρα ανώνυμου δεν έχει καμία σημασία.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=zZiw15VgWoI

deite oloi to videaki kai den xreiazontai alla logia..
einai gia osous stenomyalous epimenoun na to xarakthrizoun pyramida..

Ανώνυμος είπε...

esy o teleytaios eisai kai poly vlaxomalakas...
an emeis eimaste stenomialoi esy eisai skatomialos.gelie vlaka karagiozi apo poy ki os poy endiaferese na kerdiso ki ego xrimata?apla ta exeis xasei idi kai prospatheis na soseis oti apemine.
i xara einai atomiki karagiozakla poy thes kai syneteroys sto mpourdelo soy.
an goystareis pes moy poy eisai na vrethoyme gia na soy matho pos leitoyrgoyn oi pyramides. mono poy ego tha eimai apo pano soy...opos akrivos sti lyoness.

Ανώνυμος είπε...

ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΕΙΝΑΙ Η LYONESS ΡΕ ΖΩΑ ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕ!!!!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΔΕΝ ΟΜΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ!!!
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

ηθελα να κανω ενα σχολιο επειδη ειδα οτι και οι 2 πλευερς εχουν επιχειρηματα αλλα εσεις βριζεστε μεατξυ σας σαν εχθροι και κατι παραπανω, τελικα γιατι εχετε τοσο μισος ενω ουτε καν γνωριζεστε?

Ανώνυμος είπε...

eseis oi teleutaioi pou brizete nomizete oti etsi pithete ton kosmo oti kati einai apati kai den litourei????
kai ti zori trabate sto katw katw??? tha swsete eseis ton kosmo??? tha eiste sigoura mesa stous gelious pou nomizoun oti ta xeroun ola!!! sthn teliki ti nomizete oti otan psonizete apo to super market den pernete meros se mia piramida??? psonizete gia to kerdos tou super market kai gia to kerdos tous promitheuti kai to kerdos tou metafeorea kai to kerdos tou paragogou kai TO KERDOS TOU KRATOUS...opote mhn eiste stenomialoi kai deite ti mporeite eseis na kerdisete apo authn thn katastash kai mhn lete sunaixeia NA PETHANEI H KATHIKA TOU DIPLANOU!!!!
ESEIS EISTE POU PIGATE THN XWRA STON PATO ME THN STENOMIALIA SAS KAI THN KOUTOPONIRIA SAS POU NOMIZETE OTI TA XERETE OLA!!!!!

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=zZiw15VgWoI

http://www.youtube.com/watch?v=zZiw15VgWoI

http://www.youtube.com/watch?v=zZiw15VgWoI

Ανώνυμος είπε...

ασε ρε φιλε τι ασχολεισε;αφου εισαι μεσα και κερδιζεις δεν μπορω να καταλαβω γιατι σε νιαζει να πεισεις ενα τσουρμο αγραμματους τι ειναι το δυαδικο συστιμα και με το ζωρι να τους βαλεις να βγαλουνε χρηματα...αστους εκει που ειναι να λενε τα δικα τους και εσυ κανε την δουλιτσα σου και οταν αυτο θα ερθει τοσο δυνατα εσυ θα εισαι αυτος που το εστεισες και θα εκομιστεις τις δαφνες!!!!

οποτε οποιος δεν θελει καλα κανει!!!περισσοτερος χωρος για εμας...

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΥΡΑΜΙΔΩΝ!
ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ (23-9-2011 8:45ΠΜ) ΠΟΥ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ.ΧΑΧΑΧΑ!
ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΠΗΓΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΙΣΩ ΔΕ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΝ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ...
ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΛΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΥΑΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΑΜΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ.
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΣΑΣ ΟΝΤΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗ LYONESS)ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
Η ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΠΕΣΕΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΗΔΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΚΑΣΑΤΕ ΤΑ 2.500€ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟΚΤΗΣΑΤΕ ΚΙ ΕΠΙΠΕΔΟ...ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΑΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΘΕΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ?
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΨΑΡΑΚΙΑ!!!!!!
Α! ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ! ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙ Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΚΑΝΕΛΙ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ...ΜΟΥΜΙΑ!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Ο lyoνίτης που γράφει στις 23 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 8:53μ.μ. είναι πολύ μορφωμένος:
ασχολείσε, νιαζει, συστιμα, ζωρι,εστεισες.Όλα λάθος!
Αλλά το τρομερό είναι το :θα εκομιστείς τις δάφνες.
Έλεοοοος!!!Το Φατσέα τί τον έχεις?
Και περιμενεις εσύ να με πείσεις για το πως λειτουσγούν οι οικονομικοί τύποι της lyoness!!!
Είσαι και πολύ μαλάκας ρε φίλε!
Τί να κάνουμε όμως? Στην Ελλάδα ότι δηλώνεις είσαι...

Ανώνυμος είπε...

παιδια ειμαι απο Βολο κ ακομα δεν μπηκα στη Λυονεσσ.Παντως απο τα σχολια βλεπω πολυ βρισιδι κ πολλουσ ασχετους κ πιο πολλοι ειναι αθτοι ποθ δεν εχοθν μπει.Φιλοι που ειστε εκτοσ Λυονεςς δεν χρειαζεται να βριζετε κ να ασχολειστε με το site για να το παιξετε νταηδεσ κ εξυπνοι μεσω μιασ σελιδας.οποτε ασ γραφουν οσοι μποροθν πραγματικα να βοηθησουν.Τα τυπακια που γραφουν απλα:ειναι πυραμιδα,ειστε μαλακεσ οσοι μπηκατε,αν,αμα κτλ... καλυτερα να γραφουν στην αρχη:ηρθα να βρισω γιατι δεν μπορω αλλου!!!οσοι ΞΕΡΟΥΝ μποροθν κ να γραφουν.οσοι δεν ξερουν ας αγορασουν εναν καθρεφτη κ ο,τι ειχαν να γραψουν ασ το πουνε εκει!!!

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=zZiw15VgWoI

http://www.youtube.com/watch?v=zZiw15VgWoI

http://www.youtube.com/watch?v=zZiw15VgWoI

http://www.youtube.com/watch?v=zZiw15VgWoI

http://www.youtube.com/watch?v=zZiw15VgWoI

http://www.youtube.com/watch?v=zZiw15VgWoI

Ανώνυμος είπε...

ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ LYONESS ΣΑΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ...
ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΒΟΛΟ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.
ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ.ΟΜΩΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΩΝΕΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΣΤΟΦΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΛΑΓΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ...
ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΥΜΩΝΟΥΝ ΜΕ TH LYONESS ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΠΟΧΗ ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΧΡΗΜΑ.
ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ?
ΚΑΙ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ (ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ) ΤΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ?
ΑΠΛΑ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΕΝΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΧΑΡΑ ΕΝΩ Η ΖΩΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ.

ΘΑ ΖΗΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ?

Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΒΑΛΑΤΕ ΑΛΛΑ 4 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ Η ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΝ?

ΕΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΕΤΕ ΚΑΛΑ, ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ Η ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΗ LYONESS
ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ...
ΚΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΤΥΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ!
ΤΟ ΟΤΙ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ.
ΜΗ ΓΙΝΕΣΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΚΕΡΔΟΣ...
ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ,ΟΤΙ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΓΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ (ΣΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ).
ΕΙΧΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ LYONESS ΣΑΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ.ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ 300€.
ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΦΡΑΓΚΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΟΥ(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ) ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΠΩΣ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΖΑ ΑΠΟ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΡΙΝ Π.Χ. ΒΕΝΖΙΝΗ,ΚΡΕΑΣ ΚΤΛ.
ΕΧΩ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΨΩΝΙΖΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ LYONESS ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ (ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΡΤΑ) ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ.
ΧΑΛΑΛΙ ΤΑ 300.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΛΑΣΩ(ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΡΑΦΙΝΗ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗ) ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟ 3% ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΦΤΗΝΙΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΟΣΤΑ ΚΡΕΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΟΙ ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ 2500€.
ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΑ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΕΝΩ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ!!
ΑΣ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΑΣ.

ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ....

Ανώνυμος είπε...

file apo ton volo les psemata oti eisai mesa sthn lyoness!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
an eisai se exoun enimerwsei lathos oi voliotes gia to plano thw epixeirisis...
simera den thelei katanalwtes kai polu lathos pou edwses ta xrhmata sou!!!!!shmera thelei na xtisei to diktion twn epixeirisewn kai meta tha erthoun oi katanalwtes!!!!
einai logiko na mhn pareis ta frago sthn parousa fasi giati polu apla den uparxei ogos agorwn...auto an hsoun kala enimerwmenos tha eblepes oti tha litourgisei gia ton aplo katanalwth meta apo 1,5 xrono!!!!
profanos ftene autoi pou se balane kai kitaxane na se exoun disarestimeno apla bazontas se sthn diadikasia na baleis ta xrimata sou xwris kanena ofelos sthn ousia afou ebales xrimata sthn prwti mono oikonomiki katigoria i opoia an den kaneis SIMERA sistaseis den uparxei katanalwtes

to geniko plano ths apixeirisei an sou eipane einai otan ftasoume sthn triti fasi na uparxei dwrean h karta gia olous...fisika tote tha einai auxaristimenoi oi katanalwtes kai esu eisai enas aplos katanalwths pou ebales kakos 300euro enw den theleis na to prwwthiseis....kai sthn teliki borouses na breis thn karta tzaba an pigenes se ena apo ta 110 katastimata ou exete ston volo na thn pareis
ti ebales xrimata? ta xrimata ta bazoun MONO osoi theloun na to prwwthisoun na to stisoun h osoi theloun na diafimistoun kai poulisoun ta proioda tous kai tis epixiriseis tous mesa apo auto epixeiriseis simera alla kuriws sto mellon pou tha dwsoume dwrean thn karta!!!

opote na pas se auton pou sto plasare kai na tou spaseis to kefali giati autos den se enimerwse swsta gia thn apixeirisi kai oxi oti den douleuei!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΒΟΛΟ.
ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΤΑ 300€?
ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟ SYSTEM ΟΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ 8 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΕΖΗΣΑ...
ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΑ ΣΤΟ ΔΕΙΞΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.
ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ. ΜΟΝΟ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΣΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.
ΟΠΟΤΕ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

thelw na dw tin fatsa sas gatakia otan tha pexei h diafimisi sthn thlewrash kai tha bei kai edw ena san ta carfoure h thn cosmote!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι να πω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φίλε από τον Βόλο αν ο χασάπης σου σε είδε κουτορνίθι και θέλησε να δώσει το σάπιο κρέας του η Lyoness δεν ευθύνεται για αυτό και το ξέρεις…Τώρα για χρήματα που έδωσες όπως είπε και ο προηγούμενος σήμερα η περίοδος δεν είναι για τους απλούς καταναλωτές. Οπότε να πας πρώτα να ενημερωθείς για πιο λόγω έβαλες χρήματα και μετά να λες ότι δεν δουλεύει!!!

Όσο για αυτούς που βρίζουν πιστεύω ότι μόνοι τους δείχνουν το επίπεδό τους και όχι αν κάποιος έκανε ορθογραφικά λάθη…Την δουλειά αυτήν την έχουν κάνει και σερβιτόροι που ήταν αγράμματοι αλλά τόσο έξυπνοι που άρπαξαν αυτό που τους παρουσιάστηκε και το εκμεταλλευτήκαν και σήμερα γελάνε και τα μουστάκια τους.

Το αρχικό άρθρο αναφέρει 1
10
100
1.000 κ.τ.λ. Εδώ εννοείτε ότι δεν υπάρχει τίποτα από αυτά.

Τέλος πάντων δεν θέλω να μπω σε διαδικασία συζήτησης. Καλά κάνει όποιος δεν θέλει να ασχοληθεί και κάνει που γίνετε ο Batman, o Superman, η Catwoman, και ο Asterix και ο Ovelix του Ελληνικού λαού και θέλει να τον σώσει από μια ‘’σίγουρη’’ απάτη. Έχετε δίκιο εσείς οι σωτήρες του κόσμου αυτού!!!!!!! ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ;
ΚΥΡΙΕ ΣΩΣΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ LYONESS……ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ

Μπορείτε να κουνήσετε τώρα τα κεφάλια σας δυνατά γιατί εμείς δεν μπορούμε να το διαδώσουμε και ‘’νιώθουμε θύματα απάτης’’ και θέλουμε απλά να βρούμε άλλους για να πάρουμε πίσω τα λεφτάμας…ΠΡΟΣΟΧΗ όμως ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΟΥΝΗΜΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΦΡΑΠΕΣ….

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ψεύτη από τον βόλο κράζεις τους άλλους αλλά και εσύ μπήκες μέσα για να δοκιμάσεις να βγάλεις λεφτά και δεν τα κατάφερες και λες για κοινωνικές αξίες!!!

ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ ... το ξέρεις????? έτσι και αν δεν μπορείς να το κάνεις δεν σημαίνει ότι δεν δουλεύει!!!

Ανώνυμος είπε...

asxete apo ton volo den einai mono 3%....
eisai h dropi ths lyoness!!!!!!
einai yperpollaplasia me thn synenwsh twn katanalotwn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

STIN THESSALONIKI DEN YPARXEI XASAPIS STHN LYONESS
MONOS SOY DIXNEIS OTI EISAI PSEFTIS

Ανώνυμος είπε...

Eiste sobaroi re paidia? Parte enan opoiodipote katastimatarxi pou einai mesa opoiodipote kai rwtiste na deite ti tha sas pei, an einai euxaristimenos me to pelatologio tou kai an tou ananewthike! Diladi an alaxw asfalisti kai parw pali interamerika apo ton Gianni pou einai mesa kai oxi apo ton Mitso tha allaxei kati? Idio proion den einai?

Den pirazei mhn beite osoi den thelete...

Ανώνυμος είπε...

Επειδή κάποιοι δεν γνωρίζουν ότι το νερό περιέχει υδρογόνο και οξυγόνο, δεν χρειάζεται επίσης να γνωρίζουν ή να γνωρίσουν ποτέ ότι η επιχειρηματική ιδέα της Lyoness είναι και θα είναι για τα επόμενα χρόνια η μεγαλύτερη ιδέα ανάπτυξης στην Ελλάδα. Οκ, no problem. Σε κάθε αγώνα υπάρχουν οι παίκτες, οι θεατές και αυτοί που απλά τα ξέρουν όλα. Άλλωστε οι εταιρίες κολοσσοί που έχουν συμβληθεί στην Ευρώπη και σιγά - σιγά και στην Ελλάδα δεν έχουν ούτε δικηγόρους ούτε την κοινή αντίληψη για να προστατεύσουν το κύρος τους, τη φήμη τους από περίεργα πυραμιδικά συστήματα. Premium Member από Θεσσαλονίκη.

Ανώνυμος είπε...

ti na peis re file afou poloi apo edw mesa lene oti Ta CARFOURE /TA VILLAGE CINEMAS /H SHELL /BURGER KING /KAI TWRA TA HARODS KAI TA SEPFORA DEN EXOUN DIKIGOROUS opote tzaba milas!!!!!
den katalabainoun...

den pirazei as min boune!!!!

Ανώνυμος είπε...

diavasa oles tis sizitiseis ap tin arxi k einai apla geleio.....
yparxei kosmos pou leei oti thelei k oti tou katevei k ypostirizei tin apopsi tou xoris kan na exei gnosi tou ti katigorei..k kosmos pou kserei ti leei me apodeikseis (gia ton eayto tou)k gnoseis pano sto thema k dexetai epithesi mono k mono logo antiparathesis!kaneis den akouei kanenan stin ousia.
vasika kammia ousia ...
simera akousa k ego antiprosopo tis Lyoness k exo na po oti einai fovera endiaferon k lysi sta xrimata pou ksodevoun ta noikokyria ,i palevoun na vroun tropo oikonomias.simasia exei na katalaveis akrivos tin drasi tis etaireias k ti prosferei.
gi ayto kalytera osoi den kseroun ti einai as to psaksoun pio kala k meta na antallaksoun apopseis.
pyramides einai ola ayta pou zoume k mas apatoun kathe mera apo pantou(eidika stin xora mas).ola einai ena risko k ta apotelesmata einai pragmatikotita ...ara k ego krato ta apotelesmata pou fainontai k oxi tis eikasies!kalh sas nyxta kyrioi/es!

Ανώνυμος είπε...

Εμφανίστηκε και στα Τρίκαλα η Lyonese.
Σε φιλικο μαγαζι ο ιδιοκτητης προσπαθουσε επι 10 λεπτα (φανερα ενθουσιασμενος) να με πεισει να μπω σαν καταναλωτης και να πεισω και δικα μουο προσωπα μαγαζατορες να συμμετεχουν.
Δεν ειμαι οικονομολογος ,αλλα δυο πραγματα με θορυβησαν οτι ειναι απατη:
1) Προσπαθει να πεισει άλλους ενω δεν ειναι μελος της εταιρείας (δηλαδη το προιον που πουλαει ειναι καλο οσο ποιο πολλοι συμμετεχουν)
2) Οι ορολογια περι matrix, ωριμανση κτλ. σαν ομιχλη .
3) Να μιλας για λεφτα και υπερβολικες εκπτωσεις που γινονται 450€ απο'1000 χωρις να κανεις τιποτα(απο να δρας σαν κραχτης!) σε καιρο κρισης

Λυπαμε για τους συμπολιτες που την πατησαν , εγω το καθηκων το εκανα ,επεισα του δικους μου ανθρωπους να μην συμμετεχουν σπαζωντας την αλυσιδα της απατης.

Ανώνυμος είπε...

Θα πω ένα ζήτω, ένα μπράβο, ένα συγχαρητήρια στο Αϊνστάιν ZORO των Τρικάλων που πολύ εύκολα και γρήγορα διέκρινε μέσα σε 10 λεπτά την απάτη της Lyoness μέσα από το σύννεφο ομίχλης και κατάφερε να σπάσει την αλυσίδα της και να σταματήσει την εξάπλωση της στα πολύ ιδιαιτέρα Τρίκαλα που λογικά κατάλαβε η εταιρία ότι οι ντόπιοι έχουν χρήματα και θέλησε να του τα πάρει με δόλο τάζοντάς τους 450αρια απο 1000αρια!!!

Φυσικά δεν υπάρχει λόγος να κάνεις κάποια σοβαρή έρευνα με δικηγόρο ή να δεις άλλες επιχειρήσεις που είναι μέσα γιατί οι Τρικαλινοί είστε πολύ επιτυχημένοι επιχειρηματίες.

Το μυαλό σου είμαι σίγουρος ότι κατανόησε την ιδέα ότι ένας άνθρωπος μόνος του μπορεί να πετύχει πιο πολλά πράγματα από το να ενωθεί μαζί με πολλούς άλλους για κοινό όφελος και φυσικά το να πάρεις μία κάρτα στο μέλλον δωρεάν που να μην αλλάζεις τίποτα στις συνήθειές σου απλά να την χτυπάς και να περιμένεις όποτε γίνει κάτι να σου δώσει χρήματα πίσω από τις καταναλώσεις σου είναι φυσικά πολύ κουραστικό.

Δεν θέλω άλλο να σε συγχαρώ για αυτό το ευεργέτημα που έκανες στον τόπο σου γιατί λίγο ακόμα θα σε κάνουν και άγαλμα!!!!

Μπράβο, φίλε μου μπράβο και εις ανώτερα στην καταπολέμηση της απάτης και του χρόνου μέσα στην νέα κυβέρνηση του κράτους για να σώσεις και την χώρα μας από το χρέος!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μολις πριν λιγες μέρες με πλησίασαν 2 άτομα για να με πείσουν να εντάξω την επιχείρησή μου στο σύστημα, να μπορούν δηλαδή κάτοχοι της κάρτας να αγοράζουν απο εμένα και κατόπιν να έχουνε αυτοί την επιστροφή χρημάτων...Όλα καλά μέχρι εδώ.
Ο τρόπος όμως που με προσέγγησαν ήταν τουλάχιστον ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟΣ του τύπου..αν δεν μπείς εσύ θα μπεί ο ανταγωνιστής σου και θα χάσεις όλους τους πελάτες επειδή ο κόσμος θα προτημάει τα συμβεβλημένα καταστήματα!!!Εδώ ομολογώ τρόμαξα λίγο...
Λέω μέσα μου οκ να μπώ στο σύστημα τι έχω να χάσω? Αφού μου τα εξηγήσανε όλα διαπίστωσα πώς για να μήν μπώ μέσα σαν επιχείρηση (αφού θα καταβάλω για κάθε πώληση απο 5%-11% στην Lyoness)θα πρέπει να κάνω υπερτιμολόγηση σε κάθε κάτοχο της κάρτας.Δηλαδή κύριοι Κάτοχοι των καρτών να ξέρεται οι επιχειρηματίες δεν χάνουν!θα σας πουλάν ακριβότερα!!οκ πάλι ως εδώ..Αν θέλω να μπώ στο παιχνίδι και να μοιράζω και εγώ κάρτες ώστε να μπω στην ΠΙΡΑΜΙΔΑ κέρδους?Πόσο θα μου κοστήσει η συμετοχή?Εδώ άρχισε να ξετηλήγεται η απάτη. Στην αρχή δεν μου έλεγε μέχρι που τον πίεσα αρκετά...2000€ μου λέει για να γίνεις μέλος Gold. Αν μαζευτούνε 7200 επιχειρήσεις κ δεν έχεις μπεί μετά δεν μπορείς να μπείς. ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ Νο2.Αφού γίνουν 7200 συμβεβλιμένες επιχειρήσεις τότε θα αρχίσει και η διαφημιστική καμπάνια...ΎΠΟΠΤΟ Νο2.Δηλ. 7200Χ2000€=14.4000.000€.καλό ποσό για να την κανουμε στο εξωτερικό,τι λέτε?
Βλέπω μερικές μεγάλες εταιρείες που έχουν μπεί στο σύστημα...αυτές δεν εχουνε πληρώσει 2000€ αλλά έχουνε πάρει 1.000.000€!!! ώστε να λειτουργούν ώς κράχτες.
ΠΡΟΣΟΧΗ Έλληνες μην την ξαναπατάτε με τις Πυραμίδες. Στην αρχή Θα κερδίσουν δεν λέω οι πρώτοι εκλεκτοι που θα προτείνουν και άλλους απο κάτω αλλά τα εκατομύρια θα τα καρποθούν οι απατεώνες.Περιμένετε φίλοι επιχειρηματίες μην γίνει κανα μεγάλο ΜΠΑΜ και χασεται τα λεφτουδάκια σας. Δεν είναι καιροί για τέτοια.Οι απατεώνες επενδύουνε στην αγωνία μας να επιβιώσουμε!!! Κέρδος αν δεν δουλέψεις δεν θα βγάλεις.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ και εγώ ...Αν δεν δουλέψεις κέρδος δεν έχεις.
Πάντος και απάτη να μην είναι που δεν το πηστέυω δεν μπορώ εγώ προσωπικά να ζώ την καθημερινότητά μου με μία κάρτα να με κατευθύνει που θα πάω να διασκεδάσω ή που θα πάω να φάω ή να ψωνίσω:(ποιά εταιρεία είναι συμβεβλημένη και ποιά όχι)
ο ανταγωνισμός μπορεί να ρίχνει τις τιμές!
Τι να το κάνω να αγοράζω με κάρτα αλλά 5%-11% ακριβότερα που λέει και ο προηγούμενος για να μην μπεί ο επιχειρηματίας μέσα? Τι επιστροφή χρημάτων θα έχω? αυτά που είδη θα έχω πληρώσει ακριβότερα? Είμαι μαθηματικός και επίσης διαβάζω πολύ...δεν υπάρχει περίπτωση αυτό να προχωρήσει στην Ελλάδα όπως δεν προχώρησε και στο εξωτερικό! Αν ήταν σοβαρή επενδυτική εταιρεία θα έκανε πρώτα τις επενδύσεις( διαφήμηση, γραφεία, εξειδικευμένα στελέχη κ.α.)και όχι να μαζέψουν πρώτα 14.000.000€ απο κορόιδα επιχειρηματίες και μετά όλα τ'άλλα!!!

Ανώνυμος είπε...

Auto pou den exete katalabei einai oti to na paroun ta lefta kai na figoun den tou sumferei gia ton logo oti autoi kerdizoun to 1% apo thn pagosmia agora se megales etairies!!!dialdi einai pagosmios davatsis xwria oti mexri na plirwsoun ependioun ta xrhmata kai kratane kai tous tokous. To thema einai ta xrhmata auta den pane sthn tseph tous kathara opws pisteuoun poloi, me ta xrhmata auta plirwnei olous osous asxoloude shmera kai ta ekmetaleuete gia na proselkiei tis megales alisides gia kraxtes kai gia na krataei kai apo autous to 1%.
oso gia tous katastimatarxes kaneis den eipe oti prepei na kanoun upertimologisi, apla andi na dinoun ena 5%-11% ekptwsh sto xeri ston pelati twra na thn dwsoun mesw ths Lyoness.


O teleutaios mathimatikos einai anenimerotos gia ton logo oti h den akouses katholou thn parousiash pou leei oti enwnei tous katanalwtes gia koino ofelos kai dinei to 5% polaplasiasmeno h eisai kolimenos kai boufos mathimatikos pou nomizeis oti ta xereis ola.den pirazei omws mhn psonizeis esu. H etairia xerei ton dromo ths kai ton briskei me lefta twn ependitwn auto einai alitheia apla theloume na erthei giati exoume kai emeis kerdos.

kai den me endiaferei emena na psofisei h katsika tou diplanou mou, me niazei na exei polu gala na ton boithisw kai egw gia na exw kerdos apo authn.

sto katw katw otan douleuete gia to afediko sas ti nomizete oti den einai piramida????? douleuete gia kapoion allon kai exete kai eseis ena kerdos apo thn douleia sas...opote mhn eiste stenomualoi kai dite ti boreite na kerdisete eseis apo authn edw thn upothesi!!!

Ανώνυμος είπε...

Exo merikes erotiseis... 1)apo tis gnostes piramides oriflame amway herbalife (aftes gnorizo ego) poios exase lefta? (den imoun pote melos) mporei na min evgale kaneis trela lefta... alla poios exase? (ego den ksero kanenan) Oson afora ti lyoness i mana mou einai einai mesa se ayto apo ton aprilio. idi exei vgalei ta 2000 + 500 gia na balei tin etairia tis. exei parei apo kapoies promithies 2000-3000 kai apo tziro peripoy 4000. I doyleia tis einai paroxis ipiresion (ftiaxnei site). An avrio i lyoness katareysi... ti to kako epathe??? i mallon ti exase?

Ανώνυμος είπε...

ti na sas pw re paidia egw pandos bika mesa sthn lyoness kai allaxa asfalisti....sthn arxi o asfalisths mou elege den me niazei na bw giati egw eimai to kalutero asfalistiko grafeio.
meta omws pou tou pira 4 autokinita dika mou kai to asfalistirio tou spitiou kai mazi mou efigan alloi 3 filoi mou arxise na klegete kai na rwtaei pws ginete na bei mesa.
ela omws pou to sustima stirizei osous to stirizoun kai twra den bazei allous asfalistes sthn thessaloniki pou exei pola asfalistika grafeia kai tha balei merikous otan proxwrisoume sthn anaptuxh.
an pisteuete oti teties epoxes anti na kanete auto pou theloun oi poloi kai sas pernei na diwxnete pelatia kai to thewreite ekbiastiko o allos na paei kapou pou tha parei ta lefta tou pisw eiste polu gelasmenoi opws kai o prwin asfalistis mou. 4500 meli exei sthn thessaloniki kai kateuthinontai sinidita ekei pou kerdizoun kai olo megalwnei auth h oikogeneia.

kai gia osous nomizoun oti upertimologeite kanete lathos 205euro plirwna sthn intersalonika gia tis idies akribws kalupseis 205euro plirwnw kai twra. Aplos allaxa prosopo sinergasias kai autos pire enan pelati pou oute kan ton ixere me 5 asfalistiria kai allous filous kai exase to 30% apo ta kerdi tou diladi to 4%tou miktou tzirou.
An nomizete oti kalutera to katholou apo to 70% h na xasete tou pelates sas ti na pw...eiste polu mages opws kai o prwin asfalisths mou!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΤΟΝ: ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ.ΧΑΧΑ
ΔΕΥΤΕΡΟΝ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΜΠΟΥΦΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ? ΤΙ ΕΜΑΘΕΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΑΥΤΟΣ?
ΤΡΙΤΟΝ: ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ Η ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΚΑΙ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
ΤΕΤΑΡΤΟΝ: ΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΝΑ ΕΞΑΠΛΩΘΕΙΤΕ...ΜΗΠΩΣ ΛΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑΚΙΑ?ΚΑΚΑΑΑΑΑ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑ!!!ΝΤΑ ΝΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ!!!
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΛΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ LYONESS (KAI MΕΣΑ ΣΕ 5 ΜΗΝΕΣ ΧΕΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΤΑΛΙΡΟ ΜΗ ΧΕΣΩ),ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΑΙΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ.
ΜΗΠΩΣ ΦΙΛΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ?

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σας. Σήμερα οι συμβεβλημένες επιχειρήσεις στην Ελλάδα που βλέπουν τι συμβαίνει και τι πρόκειται να συμβεί σε μερικούς μήνες είναι ήδη 506 (πεντακόσιες έξι). Πριν 3 ημέρες ήταν 490. Καλημέρα σας. Premium member από Θεσσαλονίκη. Υ.Γ. Δεν καταλαβαίνω γιατί ορισμένοι δεν μπορούν να εκφράσουν τον θαυμασμό τους ή τον αποτροπιασμό τους για τη Lyoness χωρίς να βρίσουν. Η ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια. Τουλάχιστον αυτή δεν της αξίζει να υποστεί κούρεμα. Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

e esy premium member apo thessaloniki de mas peitheis me tipota oyte gia ta noymera poy anafereis oyte kan oti eisai o 1.
olo psemata kai tipote allo!
steile katastasi ayton poy mpikan tis treis teleytaies meres onomata tilefona klp.
tha to tsekaro ki etsi kai les psemata tha deis ti exei na ginei...

Ανώνυμος είπε...

GEMISAME FILOLOGOUS EDW MESA!
FILAKIA GATAKIA OTAN ERTHEI H DIAFIMISH!

Ampalon είπε...

τελικα ρε παιδια δεν ειπατε
-Οι τελευταιοι που θα μπουνε και θα συμπληρωθει το 7200 τι θα κερδισουν;Αφου δε θα μπορουνε να βαλουνε κανεναν απο κατω.Απο την καταναλωση λογω εκπτωσης;Την κανω στο ταμειο και τα παιρνει στο χερι επι τοπου αν ειναι....
-Αφου δεν επιτρεπονται να μπουνε εταιρειες με προσωπικο πανω απο 50-100 ή κατι τετοιο, πως στο μπουτσο μπηκανε lidl,fokas,eko,carrefour?Απλα πληρωνονται απο τη λυονεσ και εννοειται ενω εσυ νομιζεις οτι σου κανει εκπτωση αυτοι στελνουν αρχιδια στη λυονεσ...

Φιλικα

Ανώνυμος είπε...

Βήμα 1 : Μπαίνεις στην ιστοσελίδα www.lyoness.gr
Βήμα 2 : Πάνω αριστερά, επιλέγεις "Αναζήτηση επιχείρησης"
Βήμα 3 : Κάνεις εύρεση επιχείρησης με όποιο τρόπο εσύ επιθυμείς
Βήμα 4 : Κάνεις την αγορά σου στη συμβεβλημένη επιχείρηση, έχεις επιστροφή για την αγορά σου αυτή και είσαι ok, η επιχείρηση έχει κάνει τζίρο και είναι επίσης ok, εσύ θα έχεις μεγαλύτερη επιστροφή μέσω του συστήματος της Lyoness που μπορεί να υπερκαλύψει ακόμα και το ποσό της αγοράς που έκανες και είσαι 2 φορές ok, και σε περίπτωση που είσαι εσύ αυτός που δημιούργησε όλο αυτό με δουλειά και όχι φούμαρα είσαι πολλές έως πάρα πολλές φορές ok. Ok ? Premium member από Θεσσαλονίκη. Υ.Γ. Για όσους ενδιαφέρονται, οι διευθύνσεις και τα τηλέφωνα των συμβεβλημένων επιχειρήσεων αναγράφονται επίσημα στην ιστοσελίδα. Μπείτε στον κόπο να επικοινωνήσετε μαζί τους και κάντε τους ότι ερώτηση εσείς θέλετε, να δούμε αν η Lyoness δουλεύει για αυτούς ή τους δουλεύει. Ok ? Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

ωχ!!
(προς τον ανώνυμο 15 οκτωβρίου 2011 12:08)
εσύ τελικα δεν πήγες Βουλγαρία????
Δεν εχει να κάνει αν εγώ είμαι φιλόλογος, ούτε αν ο αλλός ειναι μαθηματικός...το θέμα είναι οτι εσύ είσαι ο αλουμινάς που δεν πήγες εκεί που έλεγες!!!!! μην το αρνηθείς,έχω αποδείξεις...χαχααχαχαχαχαχα!!
η εταιρία είναι αυτή που είναι και μην τα βαζουμε με αυτή( που στην τελική δεν είναι καν ελληνική) αλλα με τα χαζολαμόγια που νόμιζαν οτι έπιασαν τον παπά απ' τ' @ρχί6ι@ και τώρα προσπαθουν να ξεγαλάσουν και κανέναν ακόμη. Ελεος ρε παιδια.ΕΛΕΟΟΟΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ti les re file...oti nanai les
katarxas pote den tha stamatisei na pairnei B.P kai meta pou tha siblirwthoun oi 7200 apla autoi tha exoun ena pronomio parapanw na mirasoun kartes gia 6mhnes prin apo tous allous kai kapoia akoma.
kai enweite oti bainoune oles oi etairies apo 1 upalilo ews 1000000 apla den boreis esu na sistiseis alisides giati bainoune me allo kathestos apo tous mikromeseous epixirimaties.

Ανώνυμος είπε...

pros ''anonimos 16 Οκτωβρίου 2011 11:21 μ.μ.''

pas kala re megale? mpasket paizw stin larisa! ti alouminia mas les? momizw oti esena idika prepei na sou exei faei megali pelatia h lyoness gi'auto exeis lisaxei edw mesa kai prospatheis na mas piseis olous oti eimaste to idio prosopo kai oti eimaste lamogia.
telos pandos boufo h diafimisi tha erthei parto xabari einai apla thema xronou.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ 16 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗ LYONESS ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ PREMIUM MEMBER!!!
ANTE NA ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ!!!
Α ΡΕ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ LYOΝΙΤΕΣ...
ΜΙΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ 1000 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΙΑ 5000 ΜΙΑ 2000...
ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΑΛΟΥΜΙΝΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΚΙ ΕΓΙΝΕΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ.ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ?
ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΑΛΛΑΞΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ:
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΕ ΠΑΟ ΣΤΗ LYONESS?ΕΧΩ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΤΕ...

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα σήμερα πήγα σε μια συνάντηση της lyoness. Προσωπικά θεωρώ ότι είναι μια εξελιγμένη εταιρεία πυραμίδα. Γιατί θέλει να κάνει business partner τον οποιονδήποτε κ ποιός κρίνει ποιος είναι ικανός να γίνει business partner? Tους ενδιαφέρει να δώσεις τα 2.000 ευρώ κ μετά φυσικά πάλι μόνος σου πρέπει να τρέχεις για να βρείς τους επόμενους.Αφού είναι τόσο σοβαρή εταιρεία γιατι δεν προχωράει κατευθείαν σε διαφήμηση να πέισει το ευρύ κοινό κ όλοι να χρησιμοποιούμαι την κάρτα αυτής της εταιρείας?

Ανώνυμος είπε...

2.000 δεν υπάρχουν για κανένα....Χρόνος επίσης δεν υπάρχει για κανένα... Αν διαβάσετε σχόλια χρηστών από το εξωτερικό θα καταλάβετε περισσότερα απότι από τα σχόλια των Ελλήνων. Στο Ελλαδιστάν γράφει κάποιος κάτι αρνητικό και μέσω των υπηρεσιών εντοπισμού πληροφορίας πέφτουν αμέσως άλλοι να αποκαταστήσουν τη "βλάβη". Πατήστε στην αναζήτηση Lyoness scam ή fraud και θα δείτε τις απόψεις εκείνων που ήταν πριν στην εξελιγμένη πυραμίδα. Είναι κρίμα να εκμεταλλεύεσαι την αγωνία του κόσμου που μένει χωρίς λεφτά και σε εποχή που δεν έχει να φάει να τάζει λαγούς με πετραχείλια.... Επίσης στις ελληνικές σελίδες βλέπεις πολλά θετικά σχόλια να ειναι copy paste από τη μία στην άλλη...
Η ουσία είναι ότι το εύκολο χρήμα δεν υπάρχει και αν υπάρχει δεν θα το βρείτε στην εν λόγω εταιρεία... Επίσης ποτέ δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να περιοριστώ σε μία κάρτα και στους συνεργάτες της. ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΖΩ ΕΚΟ!!! ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΨΩΝΙΖΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΑ!!! Θέλω να επιλέγω όχι φοβούμενος μη χάσω τα χρήματα που ίσως είχα επιστροφή αλλά με βάση το τι είναι ποιοτικό και οικονομικό ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

Φιλικά

Γιώργος

Ανώνυμος είπε...

Μπήκα μπας και ενημερωθώ για τη Lyoness και το μόνο που συνέβη ήταν να κλαίω από τα γέλια με τα σχόλια...*
Όταν επιτέλους κάποιοι καταλάβουν ότι το internet δεν είναι πλέον ένα μέσο στο οποίο μέσω της ανωνυμίας γράφεις ό,τι παπαριά σου καβλώσει, τότε ίσως θα θεωρηθούμε πολιτισμένοι..Αν δεν είσαι σε θέση να επιχειρηματολογήσεις για κάτι απλά βούλωνε και άσε να αφήσει comment κάποιος που γνωρίζει.Αλλά όχι..Εμείς οι Έλληνες έχουμε άποψη όλοι για όλα..Είμαστε για τον πούτσο! Μου αρέσει που κάποιοι το παίζουνε και πατριώτες,χριστιανοί και αρχίδια μύδια γράφοντας τις παπαριές τους...A! Και για κάποιους,όχι ΔΕΝ είμαι της Lyoness. Ξαναλέω ότι μπήκα να ενημερωθώ, πήρα το μπούλο μου και θα ψάξω αλλού..
* Respect στο comment 17 Οκτωβρίου 2011 4:49 μ.μ. για τον αλουμινά που έγινε μπασκετμπολίστας.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011.
ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ INTERNET ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ:
1)ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΤΟ FORUM
2)ΒΡΙΖΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ
ΑΝΤΕ ΧΕΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕ....
Α ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?
ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΠΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ FORUM ΓΙΑ ΤΗ LYONESS ΣΤΕΙΛΕ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ Η LYONESS ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ.ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΜΟΛΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΣΤΙΣ 7200 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ (ΕΚΟ,ΚΑΡΦΟΥΡ,ΛΙΝΤΛ,ΚΤΛ)ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΦΡΑΓΚΟ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ.
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΙΟΛΑΣ 1.000.000€ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΡΑΧΤΕΣ.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

GEIA SAS EKSYPNA GATAKIA POY VRIZETE TI LYONESS XORIS NA XERETE TIPOTA GIA AFTIN...
EIMAI O PROIN ALOYMINAS APO TI VOREIA ELLADA KAI O PROIN MPASKETBOLISTAS STI LARISA...
ALLAXA PALI EPGGELMA....TORA EXO SOYVLATZIDIKO STIN PATRA KAI XTES EVALA GIA TRITI FORA TIN EPIXEIRISI MOY STI LYONESS.EXO SKASEI SYNOLIKA 6000 EURO KAI EXO PAREI PISO 580000 EYRO ALLA AKOMA DEN EXO DEI TIN DIAFHMISH STIN TV...
XERETE TI EXEI SYMVEI?
GIATI STO KINITO MOY VLEPO SMS ME LEFTA POY EXO PAREI KAI STIN TRAPEZA TIPOTA?
EPIASA KAI TON GIANNAKOPOYLO KAI MOY EIPE POS THA MPEI KI AYTOS STI LYONESS KAI THA KANEI EKPTOSI STA DIARKEIAS TOY VAZELOY...
EKSYPNA GATAKIA POY VRIZETE MATHETE POS O VGENOPOYLOS PLEON ME PARAKALAEI NA SYNERGASTOYME KAI TOY RIXNO AKYRO EPEIDH DEN BAINEI STI LYONESS XAXAXA...POY THA PAEI OMOS? THA LIGISEI KI AYTOS KAI TOTE ALIMONO SAS GATAKIA.
ZITO I LYONESS!!!!

Ανώνυμος είπε...

511 ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΠΕΜΠΤΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 09.21 Π.Μ. ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΤΙ ?

Ανώνυμος είπε...

514 ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΠΕΜΠΤΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 18.23 Μ.Μ. ??? ΣΤΙΣ 1000 ( ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ) Η ΣΙΩΠΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ. PREMIUM MEMBER ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΝΩΝΥΜΟ (17 Οκτωβρίου 2011 4:35 μ.μ.): ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ WWW.LYONESS.GR ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΑΜΕ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΨΕΥΤΗΣ ΚΥΡΙΕ PREMIUM MEMBER(AN ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ) ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ...
ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΠΗΚΑΝ...
ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΨΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΡΝΤΑΣΗ!
ΚΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΧΤΕΣ ΕΚΑΝΑ 10000 ΕΥΡΟ ΤΖΙΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ LYONESS...ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΑΠΑΤΗ Η LYONESS ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΞΥΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΙ ΚΑΛΑ!ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΖΕΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ!!
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΕΤΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΒΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ Η LYONESS ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ Η ΟΧΙ?
ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΟΙΚΟΜΗΣΕΙΣ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ...ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΟΥ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

Χαιρεται κι απο μενα...
Με πλησιασαν προσφατα για να γινω partner της Lyoness. Μου ακουγονταν ολα ροδινα. Δυστυχως πειστηκα ευκολα και δεν εκανα καποια καλη ερευνα πριν δωσω τα χρηματα που μου ζητησαν. Εκτοτε αρχισα να ασχολουμαι απο το πρωι εως το βραδυ με παρουσιασεις, κουμπαραδες, partners, business, κλπ κλπ. Αποτελεσμα; Αρχισα να καταλαβαινω ποσο απατηλα και υπουλα λειτουργει το ολο συστημα. Λυπαμαι πολυ που πηρα στο λαιμο μου αλλους ανθρωπους και τους επεισα να συμμετασχουν. Λυπαμαι που εβαλα τα λεφτα μου. Λυπαμαι που το πιστεψα και εκανα ονειρα. Οι τυποι που σε πλησιαζουν και σου δειχνουν τους δηθεν γεματους τραπεζικους τους λογαριασμους και τα πανακριβα αυτοκινητα τους, ειναι ολοι βαλτοι, πληρωμενοι απατεωνες με νοικιασμενα αυτοκινητα και πλαστους τραπεζικους λογαριασμους. Τους πληρωνει η Lyoness για να σε πλησιασουν στην αρχη και να σε δελεασουν οτι και καλα εγινα πλουσιοι και οτι το συστημα δουλευει. Εχουν ειδικη ομαδα που ασχολειται με το παραμυθιασμα και τη στρατολογηση. Ακομα και το ιντερνετ παρακολουθουν και οταν γραφτει κατι εναντιον της Lyoness, υπαρχουν 2-3 μιλημενοι οπως αυτοι που γραφουν πιο πανω, οι οποιοι το παιζουν ικανοποιημενα μελη και πλουσιοι. Κανεις απο αυτους δεν εχει βγαλει λεφτα. Επειδη οποιος γραφετε μελος, καταλαβαινει αργα ή γρηγορα οτι δεν προκειται να βγαλει λεφτα, υπαρχουν δυο επιλογες: ειτε να τα παρατησουν χανοντας οσα λεφτα εβαλαν και εχοντας παρει στο λαιμο τους φιλους, συγγενεις κτλ... ειτε να αρχισουν το παραμυθι οτι βγαζουν πολλα χρηματα, με σκοπο να προσυλητησουν κι αλλους, με την ελπιδα οτι με φερνοντας κι αλλα μελη, ισως παρουν πισω τα χρηματα τους μια μερα. Μακρια γιατι ειναι πολυ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ! ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ! Ειμαι παθων, μαζι με αλλα 5 ατομα που γραφτηκαμε μαζι συν ολο τον κυκλο μας που δυστυχως μπλεξαμε σε αυτη την ιστορια... Κλασικη περιπτωση απατης και πυραμιδας, καμουφλαρισμενη και κουκουλωμενη κατω απο εξυπνα και πονηρα νομικα τρικ ωστε να μην μπορει κανεις να κινηθει εναντιον τους...

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!
Ο PREMIUM MEMBER ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ?ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ?ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΑ?
ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ LYONESS....

Ανώνυμος είπε...

GIEA SAS KAI APO MENA...
KATARXIN DEN EXETE IDEA TI EINAI I LYONESS...
EIMAI STIN ETAIRIA EDO KAI 6 MINES KI EXO BGALEI TRELA LEFTA...EXO TRIPLASIASEI TO TZIRO MOY(EXO KAFETERIA)
KAI APO TIS AGORES MOY EXO PAREI EPISIS POLY XRIMA...
TA 2000 XILIARIKA POY EVALA STHN ARXH TA PIRA PISV EIKOSAPLASIA KAI VALE DILADI EXO PAREI PISO 58000 EYRO KAI GOYSTARO TRELA.
ASE POY EXO EXASFALISEI KAI TO MELLON TON PAIDION MOY
ASE TIS DOROEPITAGES POY PAIRNO KAUE TOSO.EIMAI IDI POLY PLOYSIOS...EIPATE KATI?
KI ESEIS GATAKIA KATHISTE ME TA PSIXOYLA SAS KAI TA FRAGODIFRAGA SAS NA MILATE GIA ANTHROPIA...
ZITO I LYONESS KAI TA EYRO MOY

Ανώνυμος είπε...

1 από 2.
Καλημέρα σας.
Τις τελευταίες 2 μέρες αναρωτήθηκα πολλές φορές για το αν υπάρχει ουσιαστικός λόγος να συμμετέχω σε αυτού του είδους τις συζητήσεις. Πιστεύω ότι κάθε συζήτηση πρέπει πρώτον να γίνεται επώνυμα. Μόνο έτσι αυτός που γράφει αυτά που γράφει είναι και υπόλογος.
Θα ήθελα πραγματικά να θέσω τα στοιχεία μου, όμως από τη στιγμή που κανένας άλλος δεν θα το κάνει τότε ποίο το κίνητρο ? Θα προσπαθήσω όμως να θέσω τα πράγματα σε μια σειρά, ίσως για τελευταία φορά σε αυτό το blog. Και λέω ίσως για τελευταία φορά γιατί δεν αντιλαμβάνομαι ότι ενώ αναφέρομαι σε συγκεκριμένα πράγματα που μπορεί να τα διασταυρώσει και η μικρή μου κόρη που πηγαίνει στο δημοτικό και μιλάω όμορφα και ευγενικά, οι απαντήσεις είναι σε ύφος απειλητικό και προσβλητικό. Τέτοιες συζητήσεις θέλετε να γίνονται κύριοι ή δεν έχετε άλλο τρόπο να εκφράζετε την άποψή σας ? Ψάξτε το λίγο, έχετε αυτή τη δυνατότητα. Εκτός αν δεν είναι ο σκοπός σας αυτός.
Εν πάση περιπτώσει, αν κάποιος θέλει να δει τις τελευταίες επιχειρήσεις μπορεί πολύ εύκολα να το κάνει γιατί η κάθε επιχείρηση έχει "ID συμβεβλημένης επιχείρησης", οπότε ψάχνεις τα τελευταία νούμερα, είναι τόσο εύκολο.
Η πρώτη φορά που μπήκα στο blog ήταν όταν πριν από περίπου 3 μήνες μου παρουσίασε κάποιος την πρόταση της Lyoness. Είπα στον εαυτό μου τότε : Μάλιστα, άλλη μια Amway, άλλη μια Herbalife ή όποια άλλη αντίστοιχη εταιρία δικτυακού marketing. Είχα μπει παλαιότερα στην Amway, ξόδεψα αρκετά χρήματα σε κασέτες, σεμινάρια και ότι άλλο υποστηρικτικό υλικό υπήρχε. Πήρα όμως και εμπειρίες που με βοήθησαν σε πολλές καταστάσεις αργότερα. Τέλος πάντων, το μόνο που δεν ήθελα για άλλη μια φορά ήταν να υποστώ τον ίδιο οικονομικό και συναισθηματικό βιασμό. Οπότε από τη στιγμή που είδα τη Lyoness, έψαχνα μανιωδώς την οποιαδήποτε πληροφορία που θα μου δήλωνε ξεκάθαρα ότι είναι κάτι παράνομο, ανήθικο, ψεύτικο και ότι τελικά είμαστε όλοι κορόιδα που θα μπούμε μέσα. Ακόμα και σήμερα, δεν έχω αποδεικτικά στοιχεία που να υποδεικνύουν ότι έκανα λάθος επιλογή. Αν βρω το οτιδήποτε ή αν κάποιος μπορεί να παρουσιάσει το οποιοδήποτε αποδεικτικό στοιχείο σε δεδομένα και όχι υποθέσεις τότε άμεσα σταματάω την δραστηριότητά μου, ζητάω συγγνώμη από τους ανθρώπους που είμαστε πλέον μαζί στη Lyoness και τους γιουχάρουμε όλοι μαζί τους απατεώνες που εισέβαλλαν στη ζωή μας.
Απεναντίας, είδα πολλές επιχειρήσεις να εισάγονται ως συμβεβλημένες, πολλούς ανθρώπους να μιλούν με θέρμη για το ότι έχουν στην εποχή που ζούμε μια εναλλακτική πηγή εισοδήματος. Και πραγματικά, έψαχνα για κάτι διαφορετικό. Και το βρήκα. Ο χρόνος θα δείξει, για όλους είτε είμαστε υπέρ είτε είμαστε κατά.

Ανώνυμος είπε...

2 από 2
Δεν θα αναφερθώ προσωπικά σε κανένα που απάντησε άσχημα. Ο καθένας μπορεί να κρίνει από μόνος του. Αλλά και να κριθεί.
Αυτοί που παινεύονται σήμερα για τα κατορθώματά τους στη Lyoness με όρους «γατάκια, σκυλάκια κλπ» θα πρέπει να ντρέπονται. Δεν σας χρειαζόμαστε στη ζωή μας κύριοι. Επειδή σας δόθηκε η δυνατότητα να αξιοποιήσετε μια ευκαιρία, αυτό δεν σας νομιμοποιεί στο να αναφέρεστε υποτιμητικά σε όλους τους άλλους που έχουν άλλη άποψη.
Ο όρος Premium member δεν σημαίνει στην Lyoness ότι κάποιος είναι ο σούπερ ουάου ή ο top of the top. Σημαίνει μόνο ότι έχει τοποθετήσει στο σύστημα το μέγιστο ποσό που θα μπορούσε (2.000 ευρώ) για να μπορέσει να δώσει στην δραστηριότητά του τα καλύτερα αποτέλεσμα και συγχρόνως να έχει το δικαίωμα να συμβάλλει την επιχείρησή του στο σύστημα κάτι το οποίο με ενδιέφερε από την αρχή και η δική μου επιχείρηση είναι σε στάδιο επεξεργασίας για να μπει. Premium member είναι και κάποιος που θα μπει στη Lyoness ακόμα και αύριο με αυτά τα δεδομένα.
Αν κάποιος δεν το γνωρίζει αυτό, είναι προτιμότερο να ρωτήσει από το αρχίσει να εκφράζεται άσχημα.
Δεν έχω γεμάτους λογαριασμούς, δεν έχω πανάκριβο αυτοκίνητο, δεν είμαι υπάλληλος της Lyoness ούτε πληρώνομαι από κανένα για να γράφω για τη Lyoness. Λέω απλά την προσωπική μου άποψη. Και η άποψη αυτή είναι συγκεκριμένη : Η ιδέα της Lyoness είναι αυτή τη στιγμή που μιλάμε ότι καλύτερο έχω δει και βιώνω στη ζωή μου. Είναι κακό αυτό ? Είναι κακό επιχειρήσεις να βλέπουν αύξηση στο τζίρο τους ? Είναι κακό να με ρωτάει η μεγάλη μου η κόρη "μπαμπά, πόσα ραντεβού Lyoness έκανες σήμερα ?" γιατί βλέπει κάτι το διαφορετικό να συμβαίνει στη ζωή μας? Είναι κακό να βλέπω το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία και να μοιράζομαι αυτή τη δυνατότητα με άλλους που βλέπουμε το ίδιο ?
Τελειώνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εμπνευστές αυτού του blog, με βοήθησε αρκετά και βοηθάει ακόμα.
Ίσως τα ξαναπούμε, ίσως και όχι. Άλλωστε σε κάθε θέμα στη ζωή ο καθένας είναι υπόλογος των πράξεών του. Ευχαριστώ , premium member από Θεσσαλονίκη.

Ανώνυμος είπε...

kala megale...tora se pistepsame...
ki ego afti ti stigmi exo 10000000 euro stin akri
kai i eforia moy dinei epistrofi foroy 500000 euro.
i lyoness einai pyramida paei kai teleiose ki eseis oloi eiste apateones kai kompogiannites.

Ανώνυμος είπε...

Ε ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ LYONESS...ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?
ΜΠΛΕΞΑΤΕ ΜΕ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ....
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕ ΡΩΤΟΥΣΑΤΕ ΠΡΙΝ ΒΑΛΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗ LYONESS?
ΔΕ ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΝΑΤΕ ΘΥΜΑΤΑ.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ Η LYONESS!
ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ LYONESS ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΛΕΑΣΟΥΝ...ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ LYONESS ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΕΣ...(ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΙΣ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 11:33 ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΚΒΙΑΣΕ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΘΡΑΣΟΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ LYOΝΙΤΕΣ!!!
ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥΣ(ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΛΟΥΜΙΝΑ) Η ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΕΓΙΝΕ ΠΛΟΥΣΙΟΣ.
ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΕΤΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ.
Ο PREMIUM MEMBER ΜΙΛΑΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ!
ΠΕΤΑΝΕ ΜΙΑ ΑΤΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ!
ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΒΑΛΤΟΙ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΑ ΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΛΕΑΣΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ..
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ 7200 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΟΥΣ (ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ 14.000.000ΕΥΡΟ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥΣ?
ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΕΣ?
ΑΠΛΑ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ,ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΚΤΛ.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ...
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΤΟ Η ΣΥΓΓΕΝΗ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΕΚΕΙ Η LYONESS.
ΓΕΙΑ ΣΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

Ρε τενεκε ξεγανωτε πια λέξη δεν καταλαβαίνεις ακριβώς;;; Μπές lyoness.gr και δες τις επιχειρήσεις που είναι μέσα. Τι θες να σου γράψουμε 530 επιχειρήσεις;;; Και αφού είσαι τόσο αέτος και πολύξερος πες μας ΕΣΥ τι έγινε στη Γερμανία μπάσ και ξεστραβοθουμε!!! Όλο αυτό μου θυμίζει ένα βιντεακι των αμάν. Που λέει σε έναν παοκτζη γιατί σπάει ένα αμάξι με αθηναϊκές πινακίδες. Και του απαντάει με φυσικοτητα... Το παοκι "Αφού έχει αθηναϊκές πινακίδες". Το ίδιο κάνετε και εσείς εδώ!!! Ακόμα ένα επιχείρημα που να εξηγεί γιατί η lyoness είναι απάτη, δεν είδα!!! Επίσης στις 7500 business partners θα αρχίσει διαφήμιση στην Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή είναι περίπου 2500. Δεν είπε κάνει ότι θα σταματήσουν να μπαίνουν άλλοι. Στόχος για την Ελλάδα είναι 30.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Αυτά. α και που είσαι φωστηρα περιμένω να μου πεις τι έγινε στη Γερμανία. Όπως επίσης μπές και στο site leading companies of Austria στο search χτυπά lyoness και μετά εξήγησε μου, πως μια εταιρία απάτη είναι μέσα σε μια τέτοια λίστα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ(ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ 27-10-2011 11:35ΠΜ)
ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕΣ...ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΨΕΥΤΗ.
ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ BUSINESS PARTNER?ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΤΗΣ LYONESS?
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
ΜΑΛΛΟΝ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ BUSINESSΜΑΛΑΚΕΣ...
ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΡΕ ΦΟΥΣΚΑ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΣΑΣ?
ΕΔΩ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ
ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ?ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ...ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ...ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΛΑΤΕΣ, ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ... ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ !!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ Η LYONESS EIΝΑΙ ΠΥ-ΡΑ-ΜΙ-ΔΑ(2000ΕΥΡΟ ΤΑΡΙΦΑ)
ΟΣΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ

Ανώνυμος είπε...

ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ έγινε μέλος !
Επισυνάπτω τα στοιχεία εγγραφής.


Κατηγορία: VVV.LYONESS.GR Αθλητισμός
Επιστροφή στην αναζήτηση

ποιος ελεγε κατι για το γιαννακοπουλο?

απο το site της lyoness:

GREEN TEAM ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ID συμβεβλημένης επιχείρησης: 25300763
Προβολή χάρτη

Ανώνυμος είπε...

KANEIS LATHOS MEGALE DEN THA SAS TOYS PAROUME TWRA TOUS PELATES.TWRA BAZOUME TIS EPIXEIRISEIS POU THA SAS TOUS PAROUNE!!!!!!!!!!
TOU XRONOU POU THA DWSOUME DWREAN THN KARTA THA SAS TOUS PAROUME OLOUS!!!!!!

FILAKIA...

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΩΡΩ ΠΙΟ ΣΥΝΕΤΟ, ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΔΙΧΙΛΙΑΡΟ Μ Ο Ν Ο ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΥΝΟΗΘΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ LYONESS. ΚΑΙ ΠΑΛΙ, Α Ν ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ. ΑΛΛΙΩΣ ΜΠΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ LYONESS ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ Σ Χ Ε Δ Ο Ν ΔΩΡΕΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΣΕ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ( Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΜΙΚΡΗ ). ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ. ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΑ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΔΩΡΕΑΝ, ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΩ. ΠΑΝΤΩΣ Μ Ε Τ Ι Π Ο Τ Α ΔΕΝ ΕΝΘΑΡΡΥΝΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕ ΔΙΧΙΛΙΑΡΟ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΩΣΤΕ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΤΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ ΛΙΓΑΚΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΝ 29-10-11 10:28ΠΜ
ΚΑΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΑΡΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ...ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ...ΤΡΑΒΑ ΠΝΙΞΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΚΟΦΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΣΤΕ ΓΕΛΙΟΙ!!!
ΟΟΥΥΥΣΤ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

Από αυτή την εταιρία δεν αξίζει τίποτα! Σήμερα μου έκανε ένας γνωστός παρουσίαση αλλά μπά! Δεν θα πάρω! Κοιτάνε να μαζέψουν διχίλιαρα και να την κάνουν! Ακόμη και σαν απλός καταναλωτής να μπείς για να πάρεις λεφτά στο λογαριασμό της τράπεζας λεφτά θα πρέπει να κάνεις αγορές 1000€ αν είναι 1% η επιστροφή... Δηλαδή αν είναι κάθε 1000€ να μπαίνουν και 10€ ζήτω που καήκαμε... Οπότε Μ Α Κ Ρ Ι Α!

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι σιγουρος οτι οταν σου κανανε παρουσίαση εσυ ροχαλιζες για να καταλάβεις οτι το μόνο κέρδος ειναι το 1% βλακα!

Ανώνυμος είπε...

ειμαι σιγουρος οτι κι εσεισ που κανατε την ενημερωση ειστε λαμογια...
πυραμιδα η lyoness μακρια

Ανώνυμος είπε...

TSA EDW EIMAI PALI. ME THYMASTE? MALLON NAI. EIMAI O ALOUMINAS APO B. ELLADA. EXW MERIKES MERES POY EPESTREPSA APO BOULGARIA KAI EKATSA KAI DIABASA OLES TIS ANARTISEIS KAI MILAME ERIKSA POLY GELIO. I ANARTISI MOU EGINE STIS 31/08. GATAKIA MOY KALA MOLIS TELEIWSA TIN DOULEIA MOU EKEI KAI GYRISA ME GEMATES TIS TSEPES MOU LEFTA. PLIROTHIKE TO PROSOPIKO PARA POLI KALA KAI EXOUME KAI KAVA GIA TON XEIMWNA OLO AYTO TO XRHMA THA KATANALWTHEI ENTOS TIS XWRAS KAI YPARXEI MONO KAI MONO EPIDI EIMAI STIN LYONESS. A GIA NA MIN KSEXASW EXW FEREI KAI PATATAKIA GIA OLOYS SAS DWREAN GIA NA TRWTE TO XEIMWNA. ANTE TYXEROI EISTE PALI. OPOIOS ENDIFERETE NA STEILEI DIEYTHINSI EDW NA TOU TA STEILW. OSO GIA TON TYPO POY ZHTAEI NA FARDYNEI KOLOYS PREPEI NA TOY PW OTI TO PARADEIGMA TOY EINAI APOLYTWS PETYXIMENO ALLA GIA ALLO BLOG TO BLOG TWN NTINTIDWN. FANTAZOMAI O DIKOS TOY KOLOS POSO FARDYS EINAI. XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA RE TO GELIO. PROSOXI PROSOXI STO BLOG KYKLOFOREI O DIMIOYRGOS TIS PYRAMIDAS TWN NTINTIDWN. PROSOXI STA NOTA SAS. XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA. ANTE GEIA.

Ανώνυμος είπε...

Einai piramida, Einai piramida, Einai piramida, Einai piramida, Einai piramida, Einai piramida, Einai piramida, Einai piramida, Einai piramida, Einai piramida, Einai piramida, Einai piramida,

mono ayto xerw na lew, den xerw giati
mono ayto xerw na lew, den xerw giati
mono ayto xerw na lew, den xerw giati
mono ayto xerw na lew, den xerw giati
mono ayto xerw na lew, den xerw giati
mono ayto xerw na lew, den xerw giati
mono ayto xerw na lew, den xerw giati


eimai kolimenos,
eimai kolimenos,
eimai kolimenos,
eimai kolimenos,
eimai kolimenos,
eimai kolimenos,
eimai kolimenos,

Ανώνυμος είπε...

542 ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 04 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011 19.40 Μ.Μ.

Ανώνυμος είπε...

Ego gelao me autous pou krinoun kati xoris na kseroun ti einai k episis gelao pou exoun valei to 2xiliaro san oplo gia na fovate o aplos katanalotis.Gia pio logo na mpeis 2xiliaros an den ta diatheteis ? gia pio logo na asxolitheis epaggelmatika afou opos les eisai merokamatiaris anthropos k den pisteveis oti mporei na vgaleis lefta apo auto to na perneis apla epistrofes esi k oi filoi s den exei sxesi me to na asxolitheis sovara gia na kerdizeis perisotera.kai pistepse me file mou oti osoi to exoun kanei k exoun mpei to kanoun san hobby san deyteri asxoleia k den exoun na xasoun apolitos tpt episis ta 2xiliarika den prokeite na mas leipsoun outws i allos pali se pota kafedes venzines rouxa k supermaket ta dinoume

Ανώνυμος είπε...

Einai piramida, Einai piramida, Einai piramida, Einai piramida, Einai piramida, Einai piramida, Einai piramida, Einai piramida, Einai piramida, Einai piramida, Einai piramida, Einai piramida,

mono ayto xerw na lew, den xerw giati
mono ayto xerw na lew, den xerw giati
mono ayto xerw na lew, den xerw giati
mono ayto xerw na lew, den xerw giati
mono ayto xerw na lew, den xerw giati
mono ayto xerw na lew, den xerw giati
mono ayto xerw na lew, den xerw giati


eimai kolimenos,
eimai kolimenos,
eimai kolimenos,
eimai kolimenos,
eimai kolimenos,
eimai kolimenos,
eimai kolimenos,

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΡΗΤΟ ΜΟΥ . ΤΗΣ ΨΩΛΗΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΙΕΡΕΙΣ Κ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΛΙΟΝΕΣΣ. ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΑΝΙΑ???

Ανώνυμος είπε...

Ειναι πυραμιδα και ειναι παρανομη... Προσφατα με πιασαν απο τον WorldVentures που η υποθεση της διερευναται σε Κυπρο. Τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου... Και αν αρχισεις να κανεις ερωτησεις. Πεταγεται καποιος δικος τους και λεει... Ενταξει μην το ζοριζεται το παιδι απλα δεν ειναι για την εταιρια. Οπως διαβασα και εδω απο μελη της Lyoness ;) Μακρια παιδια... ειναι παρανομες οι πυραμυδες και μπορει να βρεθειτε μπλεγμενοι.

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΠΥΡΑΜΙΔΑ...Ο ΦΑΡΑΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Georgios S. είπε...

Εταιρίες "πυραμίδα" μια σύγχρονη απάτη...

Αυτή είναι η επικεφαλίδα του αρθρου..
Τότε γιατί έσπευσαν όλοι οι Lyoners να διαβάσουν το συγκεκριμένο άρθρο και να απαντήσουν κιόλας???
Χα .χα..χα...

Καλή τύχη και αρχίστε καμιά δουλειά!
Τσάμπα μάγκας κανείς...

6ixtoo είπε...

Διάβασα το άρθρο με μεγάλη προσοχή. Και πολλα απ αυτα που γράφει όντως ισχύουν. Εγω προσωπικά πληροφορήθηκα για την lyoness πριν απο λίγες μέρες. Και η αλήθεια είναι ότι κρατάω μια επιφύλαξη παρόλο που ακούγεται ενδιαφέρον. Και ακούγεται ενδιαφέρον γιατί έχει να κάνει με κατανάλωση ΌΛΩΝ των προϊόντων.
Ένα σύστημα πυραμίδα για έναν σκεπτόμενο άνθρωπο δεν μπορει παρα φυγή να του προκαλεί. Αλλα το συγκεκριμένο σύστημα έχει κάποιες σημαντικές διάφορες
σε σχέση με τα υπόλοιπα. Δεν μιλάμε για πυραμίδα με ένα μόνο προϊόν η εταιρία προϊόντων αλλα για ΌΛΑ τα προϊόντα και ΌΛΕΣ τις επιχειρήσεις και αυτα θα κάνουν το λεγόμενο κύκλο.
Ο μόνος τρόπος για να καταρευσει αυτο το σύστημα είναι να σνομπάρουν οι περισσότερες εταιρίες το σύστημα και να μην μπουν. Κάτι που βλέπω δύσκολο γιατί σιγά σιγά μπαίνουν όλο και περισσότερες. Οπότε για να βγεις κερδισμένος απ όλο αυτο είναι η να μπεις όσο πιο γρήγορα γίνεται ή να καταρευσει το σύστημα πριν ´´αναγκαστεισ´´ να μπεις όταν πλέον είσαι απ τους τελευταίους. Αλλιώς την εβαψες...

Mr 6ixtoo

Ανώνυμος είπε...

Μην βλέπετε κτίρια πελατολόγιο και παπαριές αυτά είναι βιτρίνα. Το λέω γι΄ αυτούς που προπαγανδίζουν η Lyoness έτσι και η Lyoness αλλιώς.
Γράφει ο άλλος παραπάνω 542 επιχειρήσεις. Ρε φίλε τι πάει να πει αυτό;
Κάντο μας πιο λιανά αλλά να μας εξηγήσεις και την κατάσταση της αγοράς αυτή τη στιγμή για να το καταλάβουμε καλύτερα.
Μασημένη τροφή σας ταΐζουν αυτοί της Lyoness και γι΄ αυτό γίνατε ψαράκια.
Και αυτό το πενηντάρικο στον κουμπαρά του καθενός πως αυγατίζει, με μεγάλη ταχύτητα σε τρεις με τέσσερις μήνες γίνεται 582 ευρώ.
Ρε τιτανοτεράστιοι Lyonnites πως τα κάνετε αυτά τα μαγικά;
Τόσο μεγάλη εταιρεία σαν την Lyoness όπως την παρουσιάζουν μερικοί και να δραστηριοποιείται με την μορφή Μονοπρόσωπης ΕΠΕ στην Ελλάδα δεν σας λέει κάτι;
Γιατί, λέω εγώ τώρα να μην έχει την μορφή μιας Α.Ε.;
Δεν ψάχνετε να βρείτε το γιατί;
Αλλά τι να βρείτε αφού σας έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου και δεν βλέπετε μπροστά σας.
Φούμαρα, κουλτούρα και φύκια για μεταξωτές κορδέλες σας πουλάνε, ξυπνάτε ρε, και βγάλτε το γράσο από τα μάτια.

Ανώνυμος είπε...

554 ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011 11.30 Π.Μ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΣΟΥΜΕ!!
΄Οσοι δεν καταλαβαίνουν σήμερα το σύστημα της Lyoness, θα το καταλάβουν αργά ή γρήγορα, όταν θα έχει κατακλύσει την αγορά!
Οι φίλοι που είναι κατηγορηματικοί, είμαι σίγουρο ότι κάποτε κάηκαν στο γάλα και τώρα φυσιούνται στο γιούρτι...ας πρόσεχαν...
Μέσα στα δεκάδες αρνητικά σχόλιά τους, δε διάβασα κανένα λογικό επιχείρημα. Αντίθετα καταστροφολογούν και βρίζουν ασύστολα!

Οι υπόλοιποι που είναι σε δίλημμα, ας ενημερωθούν και ας αποφασίσουν μόνοι αν αξίζει ή όχι..
Δεν υπάρχει κανένα σημείο στο οποίο να μη μπορεί να απαντήσει κάποιος που έχει κατανοήσει τη Lyoness!!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί φίλοι εσείς που είστε υπέρ, αλλά και εσείς που είστε κατά σε ένα σύστημα σαν αυτό της Lyoness , ακόμα και εάν οι γνώσεις μας δε φτάνουν να κατανοήσουμε αυτό το μοντέλο, ειλικρινά πιστεύει κανείς ότι υπάρχει περίπτωση να κερδίσει έστω και ένα ευρώ κάποιος χωρίς να προσφέρει κάποια υπηρεσία?
Πιστεύει κανείς ότι η προέλευση των κερδών όσων ασχολούνται με το δίκτυο και είναι μέλη, προέρχονται και από άλλη πηγή εκτός από τα λεφτά μας σαν πελάτες- καταναλωτές των συμβεβλημένων επιχειρήσεων ?
Από όσο γνωρίζω η Lyoness ισχυρίζεται ότι και η ίδια παίρνει εισόδημα από αυτές τις εκπτώσεις του περίπου 5%.
Ακόμα η ίδια η εταιρεία ισχυρίζεται ότι το ισχυρό κίνητρο που έχει ο καταναλωτής είναι ακριβώς τα πολλαπλάσια χρήματα που απολαμβάνει πλέον της εκπτώσεως που έχει στις αγορές του, που όμως δεν την εισπράττει σαν μείωση την στιγμή της αγοράς, αλλά σαν δώδεκα-πλάσια επιστροφή στο λογαριασμό του, με μόνη προϋπόθεση τις συστάσεις, δηλαδή, υπεραξία τίποτα ! .
Δηλαδή εδώ η πώληση δεν είναι ο σκοπός ικανοποίησης μιας ανάγκης, αλλά η αιτία δημιουργίας μιας Εκπτώσεως που αφού ταξιδέψει σε διάφορα κανάλια θα ανταμείψει πολλούς με πολλά.
Υπάρχει κάποιος επαγγελματίας εδώ που μπορεί να μας πει ότι πάνε στράφι όσα μέχρι τώρα γνωρίζαμε για την πώληση?
Και τι θα γίνει αν μας κόψουν το ρεύμα ή χαλάσει ο σκληρός δίσκος της Lyoness, η συμβεί το ότι δήποτε ? Γνωρίζει κανείς επαγγελματίας να υπάρχουν συναλλαγές που να είναι εκκρεμείς χωρίς να υπάρχει κάποιο παραστατικό που να τις έχει καταγράψει ?.
Άρα καταλήγουμε :
1) το Δίκτυο δεν είναι Δίκτυο με την εμπορική έννοια της αγοράς, αφού δεν γίνεται να γνωρίζει επακριβώς τα μέλη του, αλλά και δεν τον ενδιαφέρει.

2) Η Πώληση δεν είναι Πώληση αφού η συναλλαγή γίνεται με σκοπό της δημιουργίας Εκπτώσεως άσχετα με το τι αγοράζω και γιατί.

3) Τα Κέρδη δεν είναι Κέρδη αφού δεν δημιουργούνται από κάποια υπεραξία αλλά από μέρος των χρημάτων που δαπανήσαμε για την αγορά προϊόντος.

4) Η Αξιοπιστία και η Διαφάνεια δεν είναι Αξιοπιστία και Διαφάνεια αφού δε μπορώ να γνωρίζω επακριβώς με τα πλήρη στοιχεία κάθε φυσικό πρόσωπο που έχει ή δεν έχει καθοριστικό ρόλο σε κάθε φάση της διαδικασίας και όποια στιγμή εγώ το θελήσω, αφού αυτό που κάνει ολόκληρη τη βασική εργασία είναι απλά ένα λογισμικό.
Είναι γνωστό ότι η οργάνωση εκτείνεται σε όλο το πλανήτη και αφορά εκατομμύρια χρήστες που μπορεί θεωρητικά τουλάχιστον κάποιος από αυτούς να ανήκει στο κλάδο ενός μέλους, και το μέλος αυτό του δικτύου να εισπράττει προμήθειες από τις αγορές του, χωρίς τελικά να τον έχει αντικρύσει ποτέ.
Μπορεί κάποιος να μας πει κάτι για όλα αυτά?

Ανώνυμος είπε...

το δικτυο των καταστηματων σε καθοδηγει απο που θα κανεις τισ αγορες σου, αρα καταργει το δικαιωμα της επιλογης, κατι σαν την καρτα SHELL, οπου πληρωνεις ακριβοτερη βενζινη για να μην χα σεις ποντους, με ανταλλαγμα καθρεπτακια και χαντρες.το κερδος σου βασιζεται στην καταναλωση και ποιο κερδος? αγοραζοντας κατι υπερτημιμενο για να μην χασει ο εμπορας. αρα εγω που δεν ειμαι μελος μπορω να απαιτεισω μια καλυτερη τιμη με αμεσο κερδος και χωρις να δεσμευομαι απο τιποτα. ειναι κατι σαν την αγορα με πιστωτικη σε ατοκες δοσεις οπου η επιχειρηση πρεπει να καταβαλει στην τραπεζα ενα ποσοστο το οποιο ομως εχει περασει πανω στο προιν και το οποιο μπορω ως πελατης να το απαιτεισω σε αγορα τις μετρητης. πυραμιδα ειναι απο την στιγμη που πρεπει καποιος να σε γραψει καποιος κατω απο το ονομα του και εσυ να γραψεις καποιους κατο απο το δικο σου, εαν δε σας αρεσει μπορειται να το πειτε ριζες κλαρια δεντρο, διαδικο πανταδικο και οτι αλλη μ..λ..α (συγνωμη επρεπε να βρισω).θα συμφωνισω χωρις τους βλακες δεν θα ειχαν αξια οι εξυπνοι και το χρημα γεναει χρημα για λιγους.οσο για νομημοτητα, ΣΔΟΕ, ISO, κτλ ειναι επιχειρηματα για αφελεις, πανω απο ολα η κοινη λογικη. ευχαριστω

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι, συχνά οι επαγγελματίες, προκειμένου να μη χάσουν την πώληση, καταλήγουν να κάνουν εκπτώσεις, να μειώνουν δλδ το κέρδος τους. Είναι τα γνωστά μας παζάρια.. Οι επαγγελματίες γνωρίζεται πολύ καλά ότι δεν είναι και το πιο ευχάριστο πράγμα αυτό που σας συμβαίνει μπροστά στα ταμεία..."κόψε και κόψε" και το πως νιώθετε κάθε φορά που αναγκάζεστε να υποκύπτετε στο παράλογο του πελάτη!! γιατί ο πελάτης έχει πάντα δίκιο.... αλλά τελικά δεν έχει και τόσο συχνά δίκιο..υπάρχει μόνο μια άνευ όρων εκμετάλλευση, στην οποία θα πρέπει να υποκύπτει ο επαγγελματίας προκειμένου να μαζέψει χρήματα...
Αλήθεια μπόρεσε να κάνει κανείς παζάρια το σούπερ ή στο βενζινάδικο ή στις αλυσίδες και στα πολυκαταστήματα;; Μήπως η shell ή η ΕΚΟ δε θα πουλούσαν βενζίνη αν δεν έδιναν καθρεφτάκια ή πόντους μπόνους; σίγουρα κάποιοι καταναλώνουμε συγκεκριμένα προϊόντα γιατί ίσως τα εμπιστευόμαστε περισσότερο από κάποια άλλα και όχι γιατί είναι τα φτηνότερα της αγοράς.
Κι εδώ έρχεται ένα σύστημα το οποίο θέτει όρους και όρια σε αυτά τα παζάρια.Και επιτρέπει στον καταναλωτή να απολαμβάνει εκπτώσεις από τα αγαπημένα του είδη, εκπτώσεις που δε θα μπορούσε να έχει αλλιώς. Ο πελάτης δεν είναι υποχρεωμένος να δημιουργήσει κατανάλωση, ψωνίζει ότι χρειάζεται και το προϊον που επιθυμεί.
Και κανείς και τίποτε δεν τον υποχρώνει να απευθύνεται σε συμβεβλημένα μαγαζιά, είναι επιλογή του από τη στιγμή που ξέρει το όφελος μέσω από τις συναλλαγές του.
Και κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να συστήσει το σύστημα.Από τη στιγμή που θα συμμετέχει θα του επιστραφούν λεφτά,αργά ή γρήγορα,λεφτά που δε θα είχε ποτέ του πίσω καταναλώνοντας με τον συνήθη τρόπο.
Σε αυτό τη σημείο υπάρχει τελικά μεγάλη παραπληροφόρηση!!
Η Lyoness, δεν υποχρεώνει κανέναν να ασκήσει δραστηριότητες διαμεσολάβησης προκειμένου να έχει επιστροφή μετρητών!! όλοι πέρνουν πίσω λεφτά. Από τη στιγμή που συμμετέχει κάποιος στο σύστημα θα πάρει λεφτά μιλήσει δε μιλήσει σε κάποιους. Αλλά από τη στιγμή που κάποιος δεί τα λεφτά στο λογαριασμό του, υπάρχει περίπτωση να μη το συστήσει τουλάχιστον στους δικούς του ανθρώπους;; Ο κωδικός, δίνεται δωρεάν και δε σε δεσμεύει ποτέ και σε τίποτε... Όλα τα άλλα είναι παραπληροφόρηση.
Τώρα, σε δυναμικούς καταναλωτές, δίνεται η δυνατότητα να δραστηριοποιηθούν και λίγο πιο ουσιαστικά. Οι προτάσεις που γίνονται σίγουρα δεν είναι για όλους!
Και εγώ σαν καταναλωτής, προτιμώ να κάνω χιλιόμετρα προκειμένου να βρω κατάστημα συμβεβλημένο με τη lyoness!! Και επειδή θέλω να κερδίζουν μαζί με μένα οι δικοί μου άνθρωποι, σύστησα και σε κείνους να γίνουν μέλη.
Αν αυτό λέει κάτι στους επαγγελματίες που μας διαβάζουν, ας το δουν λίγο πιο σοβαρά το ζήτημα!!

Ανώνυμος είπε...

Και πάλι η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από το χρήμα. Όμως το θέμα Πελάτης, Επιχείρηση, Τιμή, και Κέρδος είναι πολύ ποιο σύνθετο, και πολύ ποιό σοβαρό από μια απλή, ατεκμηρίωτη, και μη καταχωρημένη πολλαπλάσια επιστροφή χρημάτων σε κάποιο λογαριασμό. Όσο η Lyoness επιμένει ως επαγγελματίες να βλέπουμε τα πολλά μηδενικά στους λογαριασμούς μας, τόσο απλοϊκή γίνεται στην προσέγγισή της, εφόσον φυσικά επιμένει να μιλά με επιχειρηματικούς όρους, γιατί διαφορετικά δεν θα είχαμε καμία αντίρρηση. Τα ερωτήματα έχουν τεθεί παραπάνω και ακόμα δεν απαντήθηκαν. Στον κόσμο του υγιούς εμπορίου, ως γνωστόν, κάθε χρέωση και κάθε κέρδος, έχει την ανάλυση του, και αυτό φυσικά έχει και λογιστικό και νομικό υπόβαθρο.

Ανώνυμος είπε...

προς τον ψηλιασμενο 20-11-11

επειδη εισαι μαλλον το μεγαλο θυμα του καπιταλισμου του οποιου οπλο ειναι ο καταναλωτισμος και επειδη εισαι ψαγμενος ως μελλος της LYONESS θελω να μας απαντησεις, καποιος που εχει δωρεαν κωδικο, δεν εχει γραμμενους αλλους κατω απο αυτον και εχει μισθο 1300 € θεωροντας οτι τον τρωει ολο σε συμβεβλημενα καταστηματα (πραγμα αδυνατο γιατι υπαρχουν εξοδα που δεν μπορουν να ειναι LYONESS), τι επιστροφη θα εχει τον μηνα???
ειτε αρεσει σε καποιους ειτε οχι τα πραγματα ειναι απλα κανεις δεν χαριζει λεφτα, καθε εκπτωση ειναι περασμενη πανω στην τιμη ας μην ειμαστε ηλιθιοι πραγματικη εκπτωση 80% συνεπαγεται αισχροκερδεια στην τιμη προ εκπτωσης οσο για το εκβιαστικο αν δεν μπεις στην LYONESS οι πελατες σου θα πανε αλλου, ας πανε η ελληνικη αγορα εχει αλλες αρχες και αξιες λειτουργιας ας τις εκμεταλευτουμε.
και μια τελευταια ερωτηση τι ειναι αυτη η προαγορα εκπτωσης με 2000€ αν ειναι τοτε δωσε και στο super market 2000 € για να καβατζωσεις τιμες μηπως και ανεβουν

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί φίλοι.
Ας μην μπερδεύουμε τις έννοιες.
Η έκπτωση έχει να κάνει με την μείωση της τιμής από το ράφι στο ταμείο.
Κάθε άλλη μείωση με όποιο τρόπο και μέθοδο γίνεται δεν αποτελεί έκπτωση.
Μπορούμε να την πούμε όπως θέλετε, πάντως έκπτωση δεν είναι.
Συνεπώς κάθε επίκληση εκπτώσεως από συστήματα όπως αυτό της Lyoness, έχουν σαν στόχο να συσκοτίσουν και να μπερδέψουν τα πράγματα, παίρνοντας βέβαια το ρίσκο να χαρακτηριστεί αυτός ο ισχυρισμός ως λόγια ασχέτων.
Καλή συνέχεια
Ιανός

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΡΕ LYONITEΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΑΠΟ ΤΗ LYONESS ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ...ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΒΓΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΟΥΜΕ...
Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!
LYONESS = ΑΠΑΤΗ ΜΑΓΚΕΣ.
ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΗΣ LYONESS ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!!!!
ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ.....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

568 ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011 21.00 Π.Μ.

Ανώνυμος είπε...

GATAKIA POY TA XERETE OLA NA MAI PALI.EIMAI O ALOYMINAS APO B.ELLADA!
SAS EXO NEA ALLA MIN PATHETE SYGKOPH!EKLEISA KI ALLH DOYLEIA MESO THS LYONESS AYTH TH FORA SE POLIKLINIKI STO TORONTO(GEIA TOYS ASXETOYS STON KANADA).H XARA MOY EINAI APERIGRAPTH.
DYO MEGALES DOYLEIES APO TI LYONESS SE 4 MHNES KI AYTH TH FORA GATAKIA TA LEFTA EINAI POLLAAAAAA KAI SE $....
THA SAS TA KOYNHSV MOLIS EPISTREPSO...SE 3 MINES PERIPOY...
GEIA SAS OIKONOMOLOGOI KAI KALES AFRAGIES ALLA MI FOBASTE GIATI TA PATATAKIA FTANOYN GIA OLOYS AYTH TH FORA.LYONESS KAI XERO PSOMI!!!!!

Ανώνυμος είπε...

προς αλουμινα
και εγω κανω δουλειες στην επαρχια αλλα δεν πειναω τοσο για να φυγω μεταναστης
και που εισαι το νου σου γιατι ο καναδας εχει πολυ κρυο τετοια εποχη τα λιονταρακια ειναι αφρικανικα ΖΩΩΩΩΩΑ !!!
και μια ερωτηση για καθε ψαγμενο LYONESS
θεωροντας οτι εχω δωρεαν κωδικο, δεν εχω γραμμενο κανεναν κατω απο μενα και παιρνω εναν μεσο μηνιατικο μισθο στα 1200 € και ολος ξοδευτει σε αγορες μεσω LYONESS (κατι που δεν γινεται και το ξερεται γιατι) ποια θα ειναι η επιστροφη ??? μην μου πειτε οτι αυτα δεν λεγονται δημοσια γιατι τοτε πολυ απλα δεν υπαρχεται

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ αλουμινά.
Αφού εκφράσω τα συγχαρητηριά μου, και σου ευχηθώ και σε ποιό πολλά κέρδη όταν οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις στην Ελλάδα φτάσουν το 1.000.000. με 1.000.000.000 πελάτες, θέλω να σε ρωτήσω:
Πώς εξηγείς το γεγονός ότι κάποιοι σχετικοί με τα οικονομικά είτε λόγω επαγγέλματος είτε λόγω σπουδών, είναι επιφυλακτικοί και δεν μπορούν να κερδίσουν από την Lyoness, σε αντίθεση με όσους είναι εντελώς άσχετοι με τα οικονομικά, αλλά γατόνια της αγοράς, κερδίζουν εκατομμύρια ?
Αν με διαβάσεις πες σε παρακαλώ.
Με εκτίμηση
Ιανός.

Ανώνυμος είπε...

H Lyoness συμμετέχει στην εξασφάλιση του μέλλοντος των RTL-οίκων για τα παιδιά με 500.000 ευρώ
21/11/2011
Ο CEO της Lyoness Hubert Freidl παρέδωσε ζωντανά στα πλαίσια της εκπομπής του RTL “RTL-μαραθώνιος δωρεών- με τη βοήθεια των αστέρων” μια δωρεά 500.000 ευρώ στη Birgit Schrowange και τον Wolfram Kons (παρουσιαστές του RTL). Οι RTL-οίκοι για τα παιδιά βρίσκονται στο Βερολίνο, τη Λειψία, τη Στουγκάρδη, το Μόναχο και την Κολωνία και δέχονται την υποστήριξη της Birgit Schrowange ως ανάδοχος του πρότζεκτ.

Μεγάλος ο αριθμός των διάσημων αναδόχων και των υποστηρικτών στη ζωντανή εκπομή του RTL “RTL-μαραθώνιος δωρεών- με τη βοήθεια των αστέρων” που έλαβε χώρα στις 17. Νοεμβρίου 2011 στην Κολωνία: Από τη συμμετοχή αυτή εντυπωσιάστηκε και ο CEO της Lyoness Hubert Freidl, ο οποίος εκπροσωπώντας ολόκληρη την αγοραστική κοινότητα της Lyoness παγκοσμίως παρέδωσε μια επιταγή ύψους 500.000 ευρώ. Αποδέκτες αυτής είναι η Birgit Schrowange, η οποία εδώ και πολλά χρόνια δραστηριοποιείται προσφέροντας τη βοήθειά της στο πρότζεκτ των RTL-οίκων για τα παιδιά, και ο Wolfram Kons, παρουσιαστής και γενικός διευθυντής του ιδρύματος RTL/RTL Charity.

Ο CEO της Lyoness Hubert Freidl δήλωσε: «η Lyoness θα συμβάλλει με αυτή τη δωρεά στην εξασφάλιση του μέλλοντος των RTL-οίκων για τα παιδιά. Τέτοιες εγκαταστάσεις αποκτούν μεγαλύτερη σημασία σε αυτούς τους δύσκολους οικονομικά καιρούς- υπάρχουν στην κοινωνία μας παιδιά και νέοι μαζί με τις οικογένειες τους που έχουν προσβληθεί από τη φτώχεια. Εταιρίες όπως η Lyoness ενισχύουν για το λόγο αυτό την κοινωνική τους ευθύνη και θέτουν σε εφαρμογή συγκεκριμένα προγράμματα βοήθειας».

Το ίδρυμα της Lyoness „Child & Family Foundation“ θέτει σε εφαρμογή παγκόσμια πρότζεκτ.

Για τη Lyoness η κινητοποίηση για τους RTL-οίκους των παιδιών είναι ένα συστατικό στοιχείο στα πλαίσια της θεμελιώδους στρατηγικής Corporate Social Responsibility (Ενσωματωμένη Κοινωνική Ευθύνη) της εταιρείας. Αυτή εφαρμόζεται από το ίδιο το ίδρυμα της Lyoness „Child & Family Foundation“. Εως τώρα μπήκαν σε εφαρμογή 30 εθνικά και διεθνή προγράμματα και δέχτηκαν υποστήριξη περίπου 4.400 παιδιά. Η Lyoness συντάσσει μαζί της σε αυτό το έργο και τα 1,9 εκατομμύρια μέλη της, τα οποία συγχρηματοδοτούν μέσω των δικών τους αγορών το ίδρυμα. Γιατί ένα μέρος όλων των αγορών που πραγματοποιούνται μέσω Lyoness πηγαίνει αυτόματα στο ίδρυμα, ενώ επιπρόσθετα έρχονται και δωρεές από την ομάδα της Lyoness.

Ανώνυμος είπε...

καλησπερα σας κυριοι,δεν θα πω πολλα γιατι τα πολλα λογια ειναι φτωχια,οσον αφορα την lyoness θελω να πω το εξης στους κυριους που υποστηριζουν οτι ειναι πυραμιδα μαλλον αυτοι οι κυριοι δεν ξερουν τι σημαινει πυραμιδα στο mlm και οσο για το οτι ειναι απατη, η lyoness εχει βραβευθει το 2008 ως η καλυτερη εταιρια απο το επαγγελματικο επιμελητηριο της αυστριας και δεν θεωρω καθολου τυχαιο το οτι υπαρχουν δικηγοροι και λογιστες μεσα.καλο λοιπον θα ειναι οσοι δεν γνωριζουν να μην μιλανε!!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κύριε της 23/11 2:07

Χαίρομαι ιδιαίτερα για την αυτοπεποίθηση σας. Άλλωστε τα μεγαλύτερα χρηματοοικονομικά φαλημέντα, κανόνια κλπ φαινόμενα πράγματι δημιουργήθηκαν, από επαΐοντες και παντογνώστες επαγγελματίες ξερόλες, και φυσικά το γνωρίζετε πολύ καλά αυτό.
Όσον αφορά την Lyoness με την τόση κοινωνική προσφορά, και το χαμηλών τόνων επικοινωνιακό προφίλ πιστεύω ότι δεν θα ήθελε να σταματήσει κάποιος να θέτει ερωτήματα γιατί φυσικά είναι σε θέση να τα απαντήσει όλα . Συνεπώς θα πρέπει να σταματήσετε την προτροπή σας να μην μιλάμε αλλά να αφήσετε κάποιον ποιο ειδικό από εσάς σε θέματα MLM κλπ. να δώσει εξηγήσεις. Σε αντίθετη περίπτωση σας αφήνουμε να φέρεστε σαν κακομαθημένο παιδί που έχει την αμέριστη κατανόηση και συμπάθεια μας.
Φιλικά
Ιανός.

Ανώνυμος είπε...

για το φιλο με τα 1200 ευρω...
Ως απλος καταναλωτης φιλε μου απο τη βενζινη σου, το καφε ή τη τυροπιττα σου, το κρεοπολειο σ και καποια απο τα ψωνια σ στο soupermarket αν βρεις στο λογαριασμο σ 10 ή 15 η΄20 ή 7 ευρω στο τελος του μηνα θα σε χαλάσει? κι οταν χωρις να τρεξεις για το στησιμο του δικτυου σε 3 ή 4 ή 5 χρονια βρεις αλλα 580 ή και κατι λιγότερο στο λογαριασμο σ θα σε χαλάσει? τα είχες κ πριν αυτα?
που θέλω να καταλήξω... bisness partner γίνεται κάποιος που έχει όρεξη και τρόπο να συμβάλει στην ανάπτυξη του δικτυου. οι επιχειρήσεις που έχουν κέρδος πολλαπλο και ας έχουν μόνο απλους καταναλωτες γραμμενους κάτω τους καθώς, και οι απλοί καταναλωτές που όποτε κρινουν αυτοι κ χωρις κανένα κόστος οτι τους συμφέρει η χρηση της κάρτας αυτης , τη χρησιμοποιουν κ έχουν την εκάστοτε εκπτωση που έχει καθοριστει. το μόνο κακό στην όλη υπόθεση είναι ότι υπάρχουν δυστυχως γραμμενα άτομα που επειδη δεν γνωρίζουν καλά την όλη φιλοσοφία του συστήματος παραπληροφορουν το κοσμο, του μιλαν για ευκολο χρήμα με αποτέλεσμα καποιοσ να γραφτει και να περιμένει πως με σταυρομένα τα χερια του θα βγάλει φραγκα.... μέγα λαθος. και κάτι ακόμη, και για όποιον δε μπορει να το δεχτει οτι συστημα αυτο μπορει να λειτουργήσει θα σας δώσω ως παράδειγμα την eller που χωρις τοσο αρτιο συστημα λειτουργει τοσα χρονια. γιατι λοιπον να μη λειτουργήσει ένα συστημα που ως βάση έχει τη κατανάλωση μας σε καθημερινα προιόντα, και έχει προβλέψει πως τα τελευταία άτομα θα είναι απλοι καταναλωτες χωρις κανενα κόστος!? γιατί δηλαδη είναι κακό για μια επιχειρηση να διαφημιστει παγκοσμιως κ να έχει μια έκπτωση στις πρωτες ύλες της, όταν μόνο και μόνο για μια διαφήμιση σε μιση σελίδα σε μια εφημερίδα ή περιοδικο είναι ήδη ένα σοβαρο κοστος γι αυτη...
αυτά έχω καταλάβει εγω. θα ήθελα να ακούσω μια διαφορετική άποψη ( προτιμοτερο σε κοσμιο ήφος) γιατι αυτά έχω πει και στους ανθρώπους που έχω μιλήσει και κανείς μέχρι στιγμης δεν μου έχει πει οτι έχειχάσει απο όλο αυτο. επειδή όλοι άνθρωποι είμαστε και όλοι μπορει να κάνουν λάθη, αν κάποιος μου πει ότι γι αυτον και αυτον το λόγο είναι απάτη ολο αυτο τοτε κι εγω θα σταματησω αμέσως την ασχολία μου με τη layoness και θα γίνω ο πιο ενθερμος κατηγορός της. σημασία έχει πάντα σε ότι κάνετε να έχετε το κεφάλι σας ψηλα και να μη κάνετε κάτι με φθόνο. οποιος μιλα υπερ σε κάτι χωρις να το ξέρει καλά τότε και δίκαιο να έχει είναι ψέφτης, όπως επίσης όποιος συκοφαντει κάτι απλά υποθέτοντας ή γιατι έχει χασει αυτος απο αυτο γιατι απλα δε το γουσταρει ή δε το ξέρει, ή δε προλαβε να μπει, αυτομάτος γινεται αυτος απαταιωνας.
ελπιζω να μη σας κουρασα με το μακροσκελη σχολιο μου

Ανώνυμος είπε...

είμαι μέλος της lyoness και μπήκα στη σελίδα αυτη γιατί με ένημέρωσε γι΄αυτη ένας φιλος που δεν είχε ακομη γραφτει και το εψαχνε... αυτή είναι η απάντηση για το φίλο που ρωτησε γιατι μπαινουμε εμεις εδω... εσυ όμως γιατι κόπτεσαι τοσο χωρις να το έχεις ψαξει πραγματικα; γιατι απο μια γρηγορη ματια στα σχολια είδα οτι οι περισσοτεροι που ειναι κάθετα εναντιον λένε ανακρίβιες του τυπου "η lyoness παίρνει το 5% των αγορων και οτι δεν υπαρχει δικτυο γιατι δε γνωρίζεις τα μέλη του δικτυου σ, λες και η nike πχ με ξέρει εμενα που αγοραζω παππουτσια της. και εμεις οικονομικα σπουδασαμε κυριε και μη προσπαθεις με ανακριβιες και... και καλα οικονομικους ορους να εντυπωσισεις...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε
Ευχαριστώ που με διάβασες.
Πράγματι θέλω και εγώ να κερδίσω τα χρήματα που κερδίζετε και εσείς σαν μέλη του δικτύου, αφού μάλιστα θα είναι τα ποιό εύκολα χρήματα που θα έχω κερδίσει στη ζωή μου. Το να εντυπωσιάσω λίγο με νοιάζει.
Αν οι απόψεις και τα ερωτήματα που έχω καταθέσει σου φαίνονται συκοφαντικά, προτείνω να τα ξαναδιαβάσεις άλλη μια φορά. Το εάν οι όροι που χρησιμοποιώ είναι οικονομικοί ή όχι αυτό θα το κρίνουν οι ειδικοί, άλλωστε όλοι κρινόμαστε και αυτό δεν είναι καθόλου κακό γιατί μας κάνει καλλίτερους.
Δεν θα επανέλθω στα ερωτήματα γιατί δεν χρειάζεται να επαναλαμβανόμαστε.
Παρακαλώ όμως και πάλι κάποιον περισσότερο ειδικό και γνώστη του συστήματος της Lyoness, να μας εξηγήσει απαντώντας στα ερωτήματα ώστε να βοηθήσουμε και να κερδίσουμε και εμείς από την όλη προσπάθεια.
Μέχρι να γίνει αυτό. φίλε της 24/11 2:39 να είσαι πολύ επιφυλακτικός.
Όταν θα έχω λίγο χρόνο θα γράψω στο blog για εταιρείες με όνομα και πιστοποιήσεις, βραβεία και διακρίσεις που πολύ απλά κάποια στιγμή αποφάσισαν για οποιοδήποτε λόγο να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια.
Πολύ περισσότερο όταν αυτό μπορείς να το κάνεις στήνοντας ένα σύστημα που την ¨κάνει¨ πολύ απλά κατεβάζοντας το γενικό διακόπτη του ηλεκτρικού.
Αν αυτό κάποιος φίλος δε το καταλαβαίνει, ας μου το πει να το κάνω ποιό λιανά.
Φιλικά
Ιανός

Ανώνυμος είπε...

ασε ρε ιανε που καθεσαι και συζητασ με τα λαμογια της lyoness που το παιζουν και επιχειρηματιες...
λαμογια!!!!!αυτη τη στιγμη οι συμβεβλημενες επιχειρησεις ειναι 8.231.569 μονο στην ελλάδα και ολοι αυτοι χεζονται στο ταλιρο...
τι εβραιοι και μαλακιες...να που πανε τα λεφτα του κοσμου!γι αυτο καταρρεει το ευρω!
το μαζεψαν ολο οι lyoνιτες...
βοηθεια!!!!ο περιπτερας της γειτονιας μου που ειναι στη lyoness εχει τοσα λεφτα που θα μου γαμησει τη γυναικα και θα μου παρει το σπιτι και το αυτοκινητο...
τρεξτε να σωθειτε...ερχεται ο παγκοσμιος νταβατζης που θα μας εξοντωσει ολους εμας με τα φτωχα μαγαζακια...
ειναι παντοδυναμοι και κρατανε σημαια της μαμας εταιρειας τους...ειναι πλουσιοι,εξυπνοι και αν δε σε πεισουν να γινεις δικος τους αλλοιμονο σου...

Ανώνυμος είπε...

lyoness=apath...

Ανώνυμος είπε...

καλησπερα παιδια μει μαλωνεται απλως σκεφτητε πρωτου δωσετε τα 2χιλιαρικα μπωρει να βγει σε καλο η σε κακο.παντως στο ευκολο χρημα δεν πειστευω

Ανώνυμος είπε...

Ειλικρινά έχω μπερδευτεί με αυτά που έχω διαβάσει.
Τελικά αξίζει να ρίξεις 2000 ευρώ και να συνεχίσεις;
Ως καταναλωτής μου λέει ότι αφού κάνω ένα πενηντάρικο μέσα στο σύστημα θα το πάρω στο εννιαπλάσιο.
Το επόμενο 50ρικο πότε θα το πάρω;
Γιάννης

baron_samedi είπε...

Παιδιά επειδή το e-diseis δε θα το δουλέψουμε άλλο, μπορείτε να στέλνετε τα σχόλια σας στο

http://xeiroglikano.blogspot.com/2011/05/blog-post_3494.html

Ανώνυμος είπε...

ΘΗΜΑΤΑ......ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.
ΚΟΡΟΙΔΑ.....ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΙΣ 'ΚΑΡΤΕΣ' ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!!ΕΛΕΟΣ
ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ!!!
ΣΕ ΘΕΛΟΥΝΕ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ!!!
ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΑΓΙΑΖΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΙΖΑ!!
ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ!!!!
ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΥΡΑΜΙΔΑ..
ΜΗΝ ΓΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝΕ..

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΗΣ 20-11 ΤΑ 2000 ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΟΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΘΕΣΕΙΣ Χ 9 ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ. Η ΚΑΘΕ ΘΕΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΕΤΡΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΓΟΡΕΣ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΑΝ ΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ Χ 9 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ.ΤΗΝ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΟΔΕΨΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΓΟΡΕΣ (ΒΕΝΖΙΝΗ-ΤΡΟΦΙΜΑ-ΡΟΥΧΑ-Κ.Τ.Λ.ΣΤΑ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

H proth pistwtikh karta (American Express) 8eor8ike apath h tokoglifia. Meta apo 40 xronia zei kai basileui, parola pou armegi olo to planith kai einai enas apo tous logous tis krisis. Ta katasthmata pou dexontousan (sthn arxh) American Express eixan pleonektimata kai kerdizan xrhmata apo pelates pou den eixan. Mhn bgazete eykola symperasmata einai akoma arxh.

Na kratae mikro kala8i giati kanenas den xarizi lefta... alla to sigouro einai oti kapoio pou mpenoun sthn arxh 8a kanoun lefta. Kai epidi einai akoma arxh....

Ανώνυμος είπε...

YTGUJYH

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΟΝΤΟΣ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΟΥΤΟΠΙΚΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ 2 ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΒΑΛΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.
ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΔΑΙΜΟΝΙΟ ΜΥΑΛΟ.
ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΩ.......

ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΑ ΥΠΟΔΕΙΞΑΝΕ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΙΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥΣ .
ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΥΨΗΛΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΕΝΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 5000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΜΠΙΚΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΕΤΑ ΓΥΡΩ ΣΤΗΣ 2500 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ.
Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝΕ ΑΣ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΠΙΣΩ .
ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΦΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ 30000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ.

ΘΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΙΤΑ.
ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ...
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ????
ΝΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ
ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?
ΟΣΟ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΜΠΗΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΞΑΠΛΟΝΕΤΑΙ ΠΥΡΑΜΟΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ 10 ΙΣΩΣ 100 ΕΥΡΩ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ 100 1000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟΤΕ ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ .
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΥΠΟΥ ΝΙΚΕ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΕΤΡΑΙΛΕΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ?
Η ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΙSΟ ΚΑΙ ΤUV ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ?
ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.
ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΤΕ ΟΚ.
ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΕΓΩ ΜΠΗΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΟΙ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.
ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΑΝ ΨΑΧΝΟΜΟΥΝΑ ....

ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΞΕΚΙΝΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΤΣΙ???)

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

graftika plirosa kia tin patisa

Πειρατής είπε...

Χμμμ το επόμενο 50άρικο πότε θα το πάρεις;;; Όταν θα περάσει στο επόμενο "στάδιο" η lyoness! χαχαχαχα.
Γράψε καλύτερα πότε θα το χάσεις το επόμενο 50εύρο να σου απαντήσουμε. Πάντως το περίεργο είναι που απαντάνε τόσο θετικά για τις πυραμίδες στα σχόλια,την έχουν καταλάβει την δουλεία μάλλον οι πυραμιδουπάληλλοι και όποτε βλέπουν ένα αρνητικό σχόλιο γράφουν 2-3 θετικά από κάτω σαν ανώνυμοι! ΧΑΧΑΧΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΑΤΑΚΙΑ!!!! ΝΙΆΟΥ

katerinaa είπε...

h lyoness irthe kai stin tzia kai exoun xesikwthei oloi..as mas pei kapoios pou xerei an einai apath i oxi?

Ανώνυμος είπε...

GEIA SOY LYONESS

Ανώνυμος είπε...

Με τα λεφτα μου γ@μ@ και την κυρα μου.!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ !

ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.
(Καταρχην για να ξεκαθαρισω την θεση μου δεν ειμαι μελος της Lyoness)
MΠΗΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ!

Λοιπον ειναι παρα πολλα που μου εκαναν εντυπωση σε οσα διαβασα οπως.....

1) Καποιος ανεφερε οτι κοστιζε 2400 στην αρχη και μετα το μειωσανε στα 2000 ευρω. ΑΥΤΟ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ... (ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΟΣΟΙ ΑΧΟΛΕΙΣΤΕ) οταν μια "επιχειρηση παει καλα αν μειτε αλλο το μονο που δεν κανει ειναι να προβει σε μειωσεις!!"

2) Διαβασα οτι αρκετοι εχετε παρει επιστροφη των χρηματων σας (ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ) ολοι ομως(απο οσα διαβασα) αναφερετε οτι πηρατε καποια κατοσταρικα και μονο ! δεν διαβασα καπου (ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ) να αναφερει καποιος οτι πηρε παραπανω απο το κεφαλιο πληρωμης-καταθεσης
ΨΑΞΤΕΤΟ . .. .

3)Καποιος ανεφερε οτι για να περνεις Χρηματα (ενοω σε σχεση με τον κοπο που θα κανετε προσφεροντας -δουλευοντας για την Lyoness) θα πρεπει να "πουλας 2000αρα" ΘΑ ΣΥΝΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

4) Κανενας δεν αναφερε ΚΥΡΙΕΣ/ΟΙ το θεμα του on-line marketing ,ιντερνετ,on-line media,e-business ,e-shop, MARKETING,ADVERTISE κτλ κτλ κτλ . . . ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ ΣΤΟ..παιχνιδι...

ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΠΕΝΩ εγω και συστηνομαι..

Επωνυμο δεν θα πω (μπορειται ομως ευκολος να το βρειτε) το ονομα μου ειναι Κωστας .
Διατηρω καποια site sχετικα με διαφημιση κτλ.. (σας παραθετω ενα για να καταλαβετε οτι δεν μιλαει καποιος ανιδεος 15χρονος οπως καποιος πολυ σωστα ανεφερε) ... "" www.Guide2Rhodes.com ""(αν καποιος επιθυμει να το συζητησουμε περαιτερω εκει θα βρει τα email μου)

Oσοι ειδατε το site μου και εχετε καποια ιδεα του θεματος πιστευω καταλαβενετε το βαρυσημαντο του λογου μου και τον κοπο στον οποια μπηκα για να προειδοποιησω-εκφρασω τις ανησυχιες μου :-)

H ΟΥΣΙΑ
Φιλοι /ες ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΥΑ η ΑΜΕΤΟΧΟΙ η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ !
ΜΑΚΡΥΑΑΑ. . .
δεν θα εξηγησω το γιατι.. (αν και πιστευω οτι οι περισσοτεροι που με διαβαζετε την εχετε παρει ειδη χαμπαρι )
ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΕ ?? και απαντω.. ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΝΕΙ 2,000αρα... αρα τη ειναι? πωλητης ειναι χωρις να το καταλαβαινει.. και εκτος αυτου και ανασφαλιστος... ΒΡΕ ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ?? ο μονος στην Lyoness πραγματικα που αξζει να πληρωθει ειναι αυτος που υλοποιησε την ιδεα και εχτισε το δικτυο (και μαγκια του) ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ.. :-)

ΤΕΛΟΣ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ, ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ 1,9 εκατομμυρια και προσωπικο 450 ατομα οπως αναφερει η LYONESS στην ιστοσελιδα της ?? πως γινεται αυτο ??εγω με προσωπικη εργασια στις 6 e-business που διαθετω εργαζομαστε ειλικρινα παιδια πανω απο 500 ατομα συνολικα και με υποστηριξη μιλαω και σε καμια περιπτωση δεν εχουμε ουτε 100,00 πελατες... ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΣΚΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ?

Δεν στηριζεται πουθενα!

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΒΑΣΙΖΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟ ΚΤΛ ΚΤΛ εεε σιγα το νεο! περιμενα τη LYONESS να μου πει οτι δεν θα παψει ποτε ο κοσμος να ψωνιζει ?????

ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΔΥΟ ΠΡΑΓΑΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΝΘΗΣΗ ...

************ ο ΤΖΟΓΟΣ Και η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ *************

Ξυπησατε τωρα.. ?

επισης καντε μια ερευνα στο διαδικτυο για παρεμφερεις εταιρειες σαν την LYONESS να δειτε ποσες θα βρειτε!!! Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ . . . ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !

Ανώνυμος είπε...

1 Γεια σε ολους!
2 Με λενε Σακη.
3 Ειμαι μελος και μαλιστα bussnes partner
4 Πιστευω οτι εχει νοημα να μπεις την lyoness μονο σε συγκεκριμενες περιπτωσεις και εφοσον εχεις 2-3000 χιλιαδες τις οποιες αν χασεις δεν θα κλαις κιολας!

5 Εχω παει σε χωρες στο εξωτερικο και προς μεγαλη μυ λυπη διαπιστωσα οτι δεν ειναι και τοσο ροδινα τα πραγματα οπως τα περιγραφη η εταιρια(λογικο ειναι)Τα περισσοτερα και καλα συμβεβλημενα καταστηματα δεν εχουν ιδια για lyoness αν δεν το πιστευεται οταν πατε στο εξωτερικο καντε τον κοπο και πατε στα μαγαζια που λεει οτι ειναι συμβεβλημενα-Εγω ξενερωσα τελειως

6 Αν κανετε καταναλωση 6-7000 ευρω το χρονο και τα περισσοτερα ειναι σουπερ μαρκετ η καυσιμα λγικα(1 εως 2 τισ εκατο επιστροφη)ειναι περιπου 3-4 πενηνταρικα στην καλυτερη(150-200 ευρω)ΠΡΟΣΟΧΗ!!!Στην καλυτερη για μεσο καταναλωτη μην ξεγελιομαστε.Λοιπον για να πληρωθουμε το 50ικο πρεπει αυτο να συμπληρωσει 35 πανω και 35 κατω(καλα κρασια)Συγνωμη εγω μπηκα γιατι κανω μεγαλες καταναλωσεις και χρηματα οχι μονο δικα μου οι υπολοιποι(εξαιρεση οι επιχειρησεις)τι κανουν?

7 οι επιχειρησεις εχουν κερδος γιατι προσελκυουν νεους πελατες τους οποιους δεν θα ειχαν.Καλα μεχρι εδω γιατι τοτε η Lyoness παιρνει 2000+400 για το μηχανακι(μπαρκοντ)?Το 1% που παιρνει πρεπει να της φτανει για να τροφοδοτησει τους συνεργατες οπως τους αποκαλει.Επισημα λεει οτι αυτα τα χρηματα πανε στις μεγαλες αλυσιδες(πρατηρια καυσιμων και σουπερ μαρκετ)γιατι το ποσοστο κερδους ειναι μικρο και αλλιως δεν θα δεχοντουσαν τη συνεργασια και ετσι προπληρωνουν την διαφορα εκπτωσης π.χ το πρατηριο μπορει να κανει εκπ 1% η lyoness ζητα 3(1 για την ιδια 1 για εμας κ 1 για τους αμεσους και εμμεσους-0,5 + 0,5) ολα καλα μεχρι εδω.............τι καλα????ΟΠΠΠΠΠΑΑΑΑΑ ΣΤΟΠ παιρνει τα λεφτα μας τα κανει κυκλο και κραταει το 1% ΚΑΑΑΑΑΑΑΛΛΛΛΛΟΟΟ!Εμενα με συμφερει γιατι ουτος η αλλος το 80% των χρηματων δεν ειναι δικα μου.Εσεις οι υπολοιποι???

8 Λεει η εν λογο η εταιρια οτι δεν αλλαζουμε καθημερινες συνηθειες-ΨΕΜΑ
Εγω δεν ψωνιζα ποτε στα ΑΡΙΣΤΑ πολυ απλα γιατι ειναι πιο ακριβα και ειναι μακρυα απο το σπιτι μου.Η βενζινη που θα καψω ειναι περισσοτερη απο το 1% που θα παρω επιστροφη απο τα ΑΡΙΣΤΑ.Τα πρατηρια ΕΚΟ δεν δεχονται τα κουπονια πλην μερικων στη θεσσαλονικη και ισως Αθηνα...Εχω καψει 150 ευρω μεχρι να βρω ενα(συν μερικες ωρες απο τη ζωη μου)
9 Δεν ειπα σε κανεναν γνωστο μου να μπει γιατι το ονομα μου εχει μεγαλυτερη αξια για μενα απο οτι η Lyoness.Αν αυριο γινει καμια στραβη εγω θα πρεπει να συνεχισω να κοιταω τον κοσμο στα ματια.
10 Και τελος...μην λετε οχι στις ευκαιριες που παρουσιαζονται στη ζωη εχετε ομως τα ματια ανοιχα και το μυαλο καθαρο...ισως σας ερθει και καποια καθαρη δικια σας ιδια και οχι καποιου φαλακρου που δεν ξερετε.
Καλη τυχη φιλοι μου!

Sakis είπε...

Γεια χαρα σε ολους!
Ας σταματησουμε να βριζουμε φιλοι μου.
Υπαρχει καποιος που μπορει να μου εξηγησσει γιατι στο Εξωτερικο τα και καλα συμβεβλημενα καταστηματα δεν εχουν ακυσει για Lyoness??

Ανώνυμος είπε...

Εχει φτασει μεχρι και την Κεα αυτη η απάτη; Προσοχη...

Ανώνυμος είπε...

οτι ειπε ο πειρατης ισχυει.καραδοκουν για αρνητικα σχολια και σαν ανωνυμοι ή με ψευτικο ονομα κανουν τους μαγκες.
αλλα ειναι λογικο.πιαστηκαν κοροιδα και αναγκαστικα υπερασπιζονται κατι για να αισθανονται καλυτερα ψυχολογικα και οχι κοροιδα.δεν πειραζει.εμας μας φτανει που δεν πεσαμε στην λουμπα που πεσανε αυτοι.

αλλα καποιοι αθωοι που μπαινουν εδω να ενημερωθουν με αγωνια πραγματικη πρεπει να σκεφτουν κατι.
οσοι κατηγορουμε τις πυραμιδες και την Lyoness τι κινητρο εχουμε?αντιθετως αυτοι που την υπερασπιζονται με νυχια και με δοντια που μπορει να ναι και ενα δυο ατομα σιγουρα εχουν κινητρο.
απλα τα πραγματα.δεν θελει πολυ φιλοσοφια .λιγο μυαλο θελει για να γλιτωσετε χρονο και χρημα

Ανώνυμος είπε...

LOIPON!!EXW DIAVASEI ME LEPTOMEREIA OTI GRAPHETE KAI SAS ENHMERWNW ME 100% SIGOURIA OTI H LYONESS DEN EINAI APATH!!!TO PIO APLO NA SKEFTEITE DEN EINAI DUNATON TOSO MEGALES ALUSIDES KAI EPIXEIRHSEIS ALLA KAI PLHTHOS AUTWN NA EMPISTEUONTAI TH LYONESS KAI EMEIS NA TH THEWROUME APATH!!AUTO UPOTIMAEI TH NOHMOSUNH MAS!!FUSIKA KAI DOULEUEI!!DEN EINAI PURAMIDA KATHWS O PIO KAINOURGIOS MPOREI NA PAREI PERISSOTERA XRHMATA AP TON PALAIOTERO AN TREXEI PERISSOTERO H XRHSIMOPOIHSEI PIO EXUPNA TO SUSTHMA!!KAI PHUSIKA AN HTAN PURAMIDA POU EINAI PARANOMH DEN THA MPOROUSE NA NOMIMOPOIHTHEI AP TO EKASTOTE KATHESTWS THS KATHE XWRAS ARA DEN THA HTAN SE LEITOURGIA!!MALISTA EINAI MIA ETAIRIA OXI KATHAROU DIKTUAKOU MARKETING!!EINAI SUNDUAMENH ME INTERNET MARKETING ALLA KAI ME APLH DIAXEIRHSH EKPTWSEWN!!MALISTA STHN DIAFHMISTIKH THS FASH H ETAIRIA DEN THA KANEI KATHOLOU ENHMERWSEIS KAI THA DIAFHMIZETAI!!!!AUTO DEN TO KANEI KAMIA ETAIRIA DIKTUAKOU MARKETING!!O KURIOS AUSTRIAKOS OIKONOMOLOGOS POU THN DHMIOURGHSE DEN EIXE MONO TO DIKTUAKO MARKETING STO MUALO TOU!!EIXE ENA SUSTHMA POU NA SUNDUAZEI HDH PROUPARXOUSES IDEES KAI ENA MERIDIO AP TON PAGOSMIO TZIRO TWN EPIXEIRHSEWN,MIKROMESAIWN KAI ALUSIDWN!!TO 13,5% STHN IAFHMISTIKH FASH!!!

Ανώνυμος είπε...

LOIPON!!EXW DIAVASEI ME LEPTOMEREIA OTI GRAPHETE KAI SAS ENHMERWNW ME 100% SIGOURIA OTI H LYONESS DEN EINAI APATH!!!TO PIO APLO NA SKEFTEITE DEN EINAI DUNATON TOSO MEGALES ALUSIDES KAI EPIXEIRHSEIS ALLA KAI PLHTHOS AUTWN NA EMPISTEUONTAI TH LYONESS KAI EMEIS NA TH THEWROUME APATH!!AUTO UPOTIMAEI TH NOHMOSUNH MAS!!FUSIKA KAI DOULEUEI!!DEN EINAI PURAMIDA KATHWS O PIO KAINOURGIOS MPOREI NA PAREI PERISSOTERA XRHMATA AP TON PALAIOTERO AN TREXEI PERISSOTERO H XRHSIMOPOIHSEI PIO EXUPNA TO SUSTHMA!!KAI PHUSIKA AN HTAN PURAMIDA POU EINAI PARANOMH DEN THA MPOROUSE NA NOMIMOPOIHTHEI AP TO EKASTOTE KATHESTWS THS KATHE XWRAS ARA DEN THA HTAN SE LEITOURGIA!!MALISTA EINAI MIA ETAIRIA OXI KATHAROU DIKTUAKOU MARKETING!!EINAI SUNDUAMENH ME INTERNET MARKETING ALLA KAI ME APLH DIAXEIRHSH EKPTWSEWN!!MALISTA STHN DIAFHMISTIKH THS FASH H ETAIRIA DEN THA KANEI KATHOLOU ENHMERWSEIS KAI THA DIAFHMIZETAI!!!!AUTO DEN TO KANEI KAMIA ETAIRIA DIKTUAKOU MARKETING!!O KURIOS AUSTRIAKOS OIKONOMOLOGOS POU THN DHMIOURGHSE DEN EIXE MONO TO DIKTUAKO MARKETING STO MUALO TOU!!EIXE ENA SUSTHMA POU NA SUNDUAZEI HDH PROUPARXOUSES IDEES KAI ENA MERIDIO AP TON PAGOSMIO TZIRO TWN EPIXEIRHSEWN,MIKROMESAIWN KAI ALUSIDWN!!TO 13,5% STHN IAFHMISTIKH FASH!!!

George Mihailidis είπε...

LOIPON!!EXW DIAVASEI ME LEPTOMEREIA OTI GRAPHETE KAI SAS ENHMERWNW ME 100% SIGOURIA OTI H LYONESS DEN EINAI APATH!!!TO PIO APLO NA SKEFTEITE DEN EINAI DUNATON TOSO MEGALES ALUSIDES KAI EPIXEIRHSEIS ALLA KAI PLHTHOS AUTWN NA EMPISTEUONTAI TH LYONESS KAI EMEIS NA TH THEWROUME APATH!!AUTO UPOTIMAEI TH NOHMOSUNH MAS!!FUSIKA KAI DOULEUEI!!DEN EINAI PURAMIDA KATHWS O PIO KAINOURGIOS MPOREI NA PAREI PERISSOTERA XRHMATA AP TON PALAIOTERO AN TREXEI PERISSOTERO H XRHSIMOPOIHSEI PIO EXUPNA TO SUSTHMA!!KAI PHUSIKA AN HTAN PURAMIDA POU EINAI PARANOMH DEN THA MPOROUSE NA NOMIMOPOIHTHEI AP TO EKASTOTE KATHESTWS THS KATHE XWRAS ARA DEN THA HTAN SE LEITOURGIA!!MALISTA EINAI MIA ETAIRIA OXI KATHAROU DIKTUAKOU MARKETING!!EINAI SUNDUAMENH ME INTERNET MARKETING ALLA KAI ME APLH DIAXEIRHSH EKPTWSEWN!!MALISTA STHN DIAFHMISTIKH THS FASH H ETAIRIA DEN THA KANEI KATHOLOU ENHMERWSEIS KAI THA DIAFHMIZETAI!!!!AUTO DEN TO KANEI KAMIA ETAIRIA DIKTUAKOU MARKETING!!O KURIOS AUSTRIAKOS OIKONOMOLOGOS POU THN DHMIOURGHSE DEN EIXE MONO TO DIKTUAKO MARKETING STO MUALO TOU!!EIXE ENA SUSTHMA POU NA SUNDUAZEI HDH PROUPARXOUSES IDEES KAI ENA MERIDIO AP TON PAGOSMIO TZIRO TWN EPIXEIRHSEWN,MIKROMESAIWN KAI ALUSIDWN!!TO 13,5% STHN IAFHMISTIKH FASH!!!

George Mihailidis είπε...

AUTO POU DEN ISXUEI KAI SAS TO UPOGRAPHW EINAI OTI H LYONESS EINAI MIA ETAIRIA GRHGOROU PLOUTISMOU!!!FUSIKA KAI DEN EINAI!!THELEI DOULEIA POLLH KAI TUXH KAI TALENTO STO NA MILAS SE ANTHRWPOUS KAI H ETAIRIA VAZEI ENA KARO PSILA GRAMMATA KAI PROUPOTHESEIS STO ME POIO TROPO DINEI TA XRHMATA!!ALLIWS DEN THA THN SUNEFERE KIOLAS NA MOIRAZEI STON KATHENA XILIADES EURW ETSI!!ME POLU DOULEIA OMWS KAI LIGH TUXH MPOREIS NA VGALEIS SIGA SIGA ARKETA XRHMATA AP THN LYONESS!!KAI EINAI POLU KALUTERH KAI WS PROS TO SUSTHMA KAI WS PROS TIS AMOIVES KAI WS PROS TO ANTIKEIMENO KAI WS PROS TO OTI SUMVALLONTAI EPIXEIRHSEIS KAI ALUSIDES KAI MPOROUN NA DINOUN DWREAN KARTES P0LU KALUTERH KAI PIO AXIOPISTH KAI WS ETAIRIA KAI WS IDEA APO OLES TIS ETAIRIES DIKTUAKOU MARKETING POU EXOUN PERASEI!!ALLWSTE SAS EIPA OTI H LYONESS DEN EINAI MIA ETAIRIA MONO DIKTUAKOU MARKETING!!

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 203   Νεότερο› Νεότερο»

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons