Τρίτη, Ιουνίου 28, 2011

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΜΠΕΟΣ!!!

Στη φυλακή θα οδηγηθεί ο Αχιλλέας Μπέος με τη σύμφωνη γνώμη του ανακριτή αλλά και του Εισαγγελέα μετά από την απολογία του, η οποίος ολοκλήρωσε έναν.. μαραθώνιο από απολογίες την Δευτέρα.

Η απολογίες του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βόλου, διήρκησε περίπου τρεις ώρες. Σε αυτή ο Αχιλλέας Μπέος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται από την δικογραφία.

Εξερχόμενος από το Μέγαρο, ο δικηγόρος του Αχιλλέα Μπέου αν και του ζητήθηκε από τους δημοσιογράφους, δεν θέλησε να κάνει κάποια τοποθέτηση.

Εκτός του Αχιλλέα Μπέου, τη Δευτέρα απολογήθηκαν οκτώ άτομα κατά των οποίων είχαν ασκηθεί ποινικές διώξεις. Από αυτούς οι δύο, κρίθηκαν προφυλακιστέοι και οι υπόλοιποι αφέθηκαν ελεύθεροι.

Οι προφυλακιστέοι
Στη φυλακή οδηγήθηκαν οι Γιώργος Τσακογιάννης (πρόεδρος της Ηλιούπολης) και Βασίλης Καρακούλιας (book) μετά από την ανάκρισή τους.

Ειδικότερα, ο «ισχυρός άνδρας» της Ηλιούπολης αρνήθηκε κάθε κατηγορία που του αποδιδόταν από την δικογραφία που είχε σχηματισθεί. Μάλιστα, υποστήριξε ότι ποτέ δεν προέβη σε καμία από τις ενέργειες για τις οποίες κατηγορείται.

Εξερχόμενος από το δικαστικό Μέγαρο ο δικηγόρος του Γιώργου Τσακογιάννη δήλωσε ότι στοιχεία που θα καταθέσει θα οδηγήσουν στην αθωότητα του πελάτη του.

Οι ελεύθεροι

Το όνομα του ατόμου που ξεχωρίζει από αυτά που κατηγορούνταν για εμπλοκή στο σκάνδαλο “Koriopolis”, είναι αυτό του Σταύρου Ψωμιάδη. Ο γιος του Μάκη Ψωμιάδη εγκατέλειψε το δικαστικό Μέγαρο με περιοριστικούς όρους και με υψηλή εγγύηση, την μεγαλύτερη από αυτή που επέβαλλαν οι Αρχές.

Mόνο «ευχαριστώ» είχε να πει για όλους όσους τον στήριξαν στις δύσκολες στιγμές, ο Στάυρος Ψωμιάδης, ο οποίος την Δευτέρα αποφυλακίστηκε. Ο πρόεδρος της Καβάλας, μέσω της δικηγόρου του, Αργυρώς Δερμιτζάκη, έστειλε μήνυμα προς όσους τον στήριξαν και τόνισε πως θα ανταποδώσει την εμπιστοσύνη τους.

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι Ανδρέας Δημόπουλος, Θανάσης Ντότσης, Δημήτρης Ζαβαντίας και Νίκος Παντέλης.

Άλλος ένας από τους κατηγορούμενους αφέθηκε ελεύθερος. Ο Νίκος Ζαμάνης, αλλά –όπως συνέβη και στις άλλες περιπτώσεις- με περιοριστικούς όρους και με εγγύηση.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons