Πέμπτη, Ιουνίου 02, 2011

Π.Κουρουμπλής: Κινδυνεύει η εθνική ασφάλεια



Ερωτήματα για την εθνική ασφάλεια θέτει ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος μιλώντας στο newsbomb.gr εξέφρασε τις αντιρρήσεις του στην πλήρη ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ.
Ο βουλευτής, ο οποίος μαζί με άλλους 15 συναδέλφους του υπέγραψε επιστολή, ζητώντας σύγκληση των κομματικών οργάνων για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, τονίζει πως στο θέμα των αποκρατικοποιήσεων θα πρέπει να υπάρξει μια διαβάθμιση, καθώς ο ΟΤΕ και τα δίκτυα της ΔΕΗ δεν είναι το ίδιο με τα λιμάνια και τον Ιππόδρομο.
Ο κ. Κουρουμπλής διερωτήθηκε «τι θα μπορούσε να συμβεί στην πατρίδα» στην περίπτωση μιας ελληνοτουρκικής κρίσης ενώ οι τηλεπικοινωνίες μας θα είναι ιδιωτικοποιημένες.
«Τι ρόλο θα παίξουν οι τηλεπικοινωνίες;» ήταν το ερώτημα που έθεσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, προσθέτοντας πως «πρέπει να γίνουν συζητήσεις και να δοθούν εξηγήσεις».
«Δεν είμαστε λόχος εφόδου»

«Δεν είμαστε λόχος εφόδου, οι θέσεις μας κινούνται στη λογική της συντριπτικής πλειοψηφίας της Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ», ανέφερε σχετικά με την επιστολή των 16 βουλευτών, που ζητούν ενημέρωση για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.
«Πριν έλθει το θέμα στην ολομέλεια της Βουλής θα πρέπει να προηγηθεί ένας γόνιμος διάλογος ώστε να εξαντληθεί το ζήτημα τόσο σε επίπεδο ενεργειών όσο και στο επίπεδο απολογισμού του μνημονίου», επεσήμανε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, αναφέροντας πως μετά από ένα χρόνο από την υπογραφή της δανειακής σύμβασης με την ΕΕ και το ΔΝΤ «πρέπει να δούμε ποια είναι τα θετικά και ποια είναι τα μείον, να δοθούν τα συν και να χρεωθούν οι ευθύνες.»
Το Μεσοπρόθεσμο δεν πρέπει να πάει με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, επανέλαβε ο κ. Κουρουμπλής, υπερτονίζοντας πως ο καθένας θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες τους απέναντι στην πατρίδα και στην κοινωνία.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons