Τετάρτη, Ιουνίου 29, 2011

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ!!!

Ο Γ. Παπακωνσταντίνου είπε ότι "αποτελεί στόχο εθνικής επιβίωσης", αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν περιθώρια βελτίωσης του προγράμματος, το οποίο ωστόσο έσπευσε να το χαρακτηρίσει ως "αυτονόητη ανάγκη για τη χώρα" και εξήγησε ότι "πρέπει να προχωρήσουν οι αποκρατικοποιήσεις"

Με διαδικασία-εξπρές, αφού τα φώτα της πολιτικής επικαιρότητας είχαν στραφεί προς το εσωτερικό της κυβέρνησης και των κομμάτων και με τρεις συνεδριάσεις που ολοκληρώθηκαν χθες το μεσημέρι, ψηφίστηκε στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.

ΝΔ και ΛΑΟΣ καταψήφισαν την επίμαχη ρύθμιση, ενώ ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, ως γνωστόν, δεν συμμετέχουν στη διαδικασία.

Ο υπουργός Οικονομικών στην ομιλία του τόνισε ότι "αν και το χρέος είναι τεράστιο, μπορεί να γίνει διαχειρίσιμο", σημειώνοντας ότι "στη νέα χρηματοδότηση της χώρας μας οι εταίροι μας θα βάλουν χρήματα, οι ιδιώτες πιστωτές εθελοντικά θα διακρατήσουν ελληνικά ομόλογα και το κράτος θα συνεισφέρει μέσω αποκρατικοποιήσεων για να μειωθεί το χρέος".

Υποστήριξε δε ότι η συγκράτηση του δημόσιου χρέους "αποτελεί στόχο εθνικής επιβίωσης", αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν περιθώρια βελτίωσης του προγράμματος το οποίο, ωστόσο, έσπευσε να το χαρακτηρίσει ως "αυτονόητη ανάγκη για τη χώρα".

Σύμφωνα με τον Γ. Παπακωνσταντίνου, η κυβέρνηση αναγκάστηκε να λάβει τα πρόσθετα μέτρα ύψους 6,4 δισεκατομμυρίων ευρώ, εξαιτίας της βαθιάς ύφεσης του 2010 και του 2011, η οποία εκ των προτέρων δεν μπορούσε να προβλεφθεί και εξήγησε ότι "πρέπει να προχωρήσουν οι αποκρατικοποιήσεις".

ethnos.gr

Συγχαρητήρια στο παληκάρι-πολιτικό Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο οποίος έβαλε τα πολιτικά του πιστεύω πάνω από τη γραμμή του κόμματός του, γνωρίζοντας ότι αυτό θα είχε σαν συνέπεια την διαγραφή του απ' το ΠΑΣΟΚ. Μπράβο κύριε Κουρουμπλή, είστε από τους λίγους άξιους πολιτικούς σ' αυτή τη χώρα. Και μου γίνατε ακόμα πιο συμπαθής όταν έμαθα και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζετε με τα μάτια. Συγχαρητήρια και πάλι...

Όσο για τον άλλονα, άμα θέλει ας ξανακατέβει στην Κοζάνη να δούμε ποιος θα τον ψηφίσει. Ο ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ να πούμε...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons