Σάββατο, Αυγούστου 06, 2011

Άγριο φονικό στην Αμαλιάδα...

Μακελειό σε λαϊκή αγορά στην Αμαλιάδα. Ένας 32χρονος άνδρας πυροβόλησε εν ψυχρώ έναν 29χρονο και μία 17χρονη. Νεκρός ο άνδρας, στο νοσοκομείο η νεαρή κοπέλα. Ο δράστης συνελήφθη από τις αρχές.

Πανικός επικράτησε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι στην κατάμεστη από κόσμο λαϊκή αγορά της Αμαλιάδας, όταν ένας 32χρονος άνδρας με δίκαννο πυροβόλησε δύο φορές.

Από τα πυρά έπεσε νεκρός ένας 29χρονος άνδρας από την Αμαλιάδα, ενώ μία 17χρονη κοπέλα χαροπαλεύει στο νοσοκομείο.

Σοκαρισμένοι, οι αυτόπτες μάρτυρες δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι συμβαίνει. Ασθενοφόρο μετέφερε τον νεκρό και την τραυματισμένη γυναίκα στο Νοσοκομείο.

Ο δράστης, όπως αναφέρει το amaliada-news.blogspot.com, είχε οικογενειακές διαφορές με τα θύματα.

Μάρτυρες που βρέθηκαν στο σημείο ανέφεραν πως ο δράστης, κρατώντας μια μονόκαννη καραμπίνα, πυροβόλησε εν ψυχρώ το θύμα και στη συνέχεια λίγα μέτρα πιο κάτω κυνήγησε και πυροβόλησε την κοπέλα που ήταν μαζί με το θύμα.

Συγγενείς του θύματος που βρίσκονταν στο χώρο της λαϊκής αγοράς, εξαγριωμένοι κυνήγησαν το δράστη, που συνελήφθη λίγο αργότερα από τους αστυνομικούς.

Ο δράστης συζούσε στη Μυρτιά με την 17χρονη, όπως αναφέρει το iliapress.gr, όμως πριν από λίγες ημέρες, ο πατέρας της πήγε και πήρε την κόρη του με την δικαιολογία πως δεν της έκανε καλή ζωή ο δράστης.

Ο 32χρονος το έφερε βαρέως και σήμερα το μεσημέρι πήρε το δίκαννο, πήγε στη Λαϊκή Αγορά της Αμαλιάδας και σκόρπισε το θάνατο και τον πανικό.


Άγριο φονικό στην Αμαλιάδα by newsview

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons