Τρίτη, Αυγούστου 09, 2011

Η UEFA αποκλείει τον Ολυμπιακό Βόλου από την Ευρώπη

Αθήνα
Μπορεί η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων να μην έχει ακόμα ανακοινωθεί, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του ραδιοφωνικού σταθμού «NovaΣΠΟΡ FM» η UEFA είναι έτοιμη να αποκλείσει τον Ολυμπιακό Βόλου από το Europa League λόγω της εμπλοκής του στα στημένα ματς.

Τη θέση του στα play off απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν θα πάρει η Ντιφερντάνζ, την οποία η ομάδα της Μαγνησίας απέκλεισε στον γ' προκριματικό γύρο.

Η UEFA θεωρεί ότι τα στοιχεία που έχει στα χέρια της είναι επαρκή ώστε να προχωρήσει στον αποκλεισμό της ομάδας του Βόλου...

Η επίσημη απόφαση της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας αναμένεται την Τετάρτη ή την Πέμπτη, ενώ είναι σημαντικό το γεγονός ότι αυτή δεν πρόκειται να αλλάξει ακόμα και αν ο Ολυμπιακός Βόλου δικαιωθεί στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ή σε πολιτικά δικαστήρια.

«Υπήρξαν πιέσεις» δήλωσε ο Αχιλλέας Μπέος.



Προσωρινή διοίκηση πρωτοδικείου


Σε προσωρινή διοίκηση πρωτοδικείου αποφασίστηκε από το ΔΣ του Ολυμπιακού Βόλου να οδηγηθεί η ΠΑΕ μέχρι να βρεθεί διάδοχη κατάσταση στο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Όπως διαβεβαιώνει η νυν διοίκηση, θα εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα στις τρέχουσες υποθέσεις που την αφορούν στα αθλητικά και ποινικά δικαστήρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συνεδρίασε σήμερα εκτάκτως το Δ. Σ. της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ και αποφασίστηκε όπως δρομολογηθούν όλες οι εξελίξεις με γνώμονα το καλό του Ολυμπιακού Βόλου.

Όπως αποφασίστηκε, θα οδηγηθούμε σε Προσωρινή Διοίκηση Πρωτοδικείου ώστε να υπάρξει διάδοχος κατάσταση-αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος σε εύλογο χρονικό διάστημα, αφού ήδη ο κ. Μπέος και οι επιχειρηματίες που εκπροσωπεί παρέδωσαν το 67,5% των μετοχών με συμβολαιογραφική πράξη σε γνωστό δικηγόρο της πόλης ως θεματοφύλακα, ώστε η μεταβίβαση να γίνει το συντομότερο δυνατόν, αν και εφόσον βρεθούν οι κατάλληλοι επιχειρηματίες.

Μέχρι να συμβεί αυτό, το σημερινό Δ.Σ. θα υπηρετεί τα συμφέροντα του Ολυμπιακού Βόλου και θα εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα στα εν εξελίξει αθλητικά και ποινικά δικαστήρια.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές θέλουμε όλο τον κόσμο του Βόλου δίπλα μας».

Newsroom.gr

Αναμενομένο...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons