Παρασκευή, Νοεμβρίου 18, 2011

Φοβερό 5χρονο παιδάκι ο νέος Ερίκ Καντονά!!! (vid)

O 5χρονος Τσάρλι Τζάκσον αποτελεί εδώ και ένα 24ωρο κορυφαίο θέμα συζήτησης στα ποδοσφαιρικά στέκια στο Νησί, για τον απλούστατο λόγο ότι είναι πλέον ο πιο μικρός σε ηλικία παίκτης που έχει υπογράψει για έναν τόσο μεγάλο σύλλογο.

Από την ηλικία των τριών ετών που τον είχαν πρωτοδεί, οι σκάουτς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχαν μείνει άφωνοι με την επιδεξιότητά του με τη μπάλα και δύο χρόνια αργότερα πέτυχαν να τον πάρουν στους πρωταθλητές Αγγλίας, κάτω μάλιστα από τη... μύτη των ομολόγων τους της Σίτι.

Και το γεγονός αυτό μάλιστα αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία από τη στιγμή που ο μικρός Τσάρλι είναι φανατικός οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι, με τον πατέρα του Άντι να είναι κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας και να τον παίρνει μαζί του κάθε φορά που πηγαίνει στο "Σίτι οφ Μάντσεστερ"!

Χαρτ και Μπαλοτέλι οι ήρωές του

"Είναι μικρός αλλά κάνει εκπληκτικά πράγματα με τη μπάλα", τόνισε με συνέντευξή του στη "Sun" ο 38χρονος πατέρας, Άντι Τζάκσον, ο οποίος αποκάλυψε πως ο γιος του δεν ήθελε να πάει για προπονήσεις με τη μεγάλη αντίπαλο της Σίτι...

"Τα είδωλά του είναι οι Τζο Χαρτ και Μάριο Μπαλοτέλι και στην αρχή τρόμαζε με την ιδέα να προπονείται με τη Γιουνάιτεντ. Δεν ήθελε να πάει.

Ώσπου κάποια στιγμή του είπα "Κοίτα, θα αφήσουμε τη Γιουνάιτεντ να σε προπονεί. Όταν θα γίνεις πολύ καλός, θα μπορείς να πας στη Σίτι".

Τώρα προπονείται κάθε Τετάρτη με τη Γιουνάιτεντ. Ξεκίνησε το Σεπτέμβριο σχολείο, όταν όμως παίζει ποδόσφαιρο είναι σαν να κολλάει στα πόδια του η μπάλα.

Ο μικρός μαγεύει αλλά ο πατέρας δεν πιέζει...

Λατρεύει να προπονείται με την ομάδα τώρα. Όπου και να πάμε, ο κόσμος κάθεται να χαζέψει. Δεν μπορούν να πιστέψουν πως είναι μόνο πέντε ετών.

Δεν έχουμε όμως βάλει μακρυπρόθεσμους στόχους με τον Τσάρλι. Τη στιγμή που θα σταματήσει να του αρέσει η μπάλα θα κοιτάξουμε να βρει κάποια άλλη ασχολία".

Υπενθυμίζεται ότι βάσει νομοθεσίας, θα πρέπει κάποιο παιδί να συμπληρώσει το 9ο έτος της ηλικίας του πριν υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με κάποιο σύλλογο.

Οπότε, μπορεί η Σίτι να κάνει ρελάνς σε τέσσερα χρόνια από τώρα και να ντύσει στα γαλάζια το μικρό παιδί, που έχει αυτή τη στιγμή την αφίσα του Μάριο Μπαλοτέλι στο δωμάτιό του.


Ο Τσάρλι Τζάκσον με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι (αριστερά) σε ηλικία 3 ετών

Ο... υπερήφανος μπαμπάς Άντι μαζί με τον γιο του

sport24.gr




1 comments:

Ανώνυμος είπε...

"Από την ηλικία των τριών ετών που τον είχαν πρωτοδεί οι σκάουτς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ..." pou na ta doume auta sto podosfairiko lamogistiko elladistan

Pantos fovero to pitsiriki!!!
Ki o titlos sou me gyrise polla xronia piso. Megalos paixtaras o typos me ton sikomeno giaka

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons