Δευτέρα, Νοεμβρίου 21, 2011

21 Νοεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα Τηλεόρασης


Ναι λοιπόν υπάρχει αυτή η ημέρα φίλοι μου. Μία από τις πολλές σημαντικές μέρες που έχουμε την τιμή να γιορτάζουμε όπως η παγκόσμια ημέρα κολεοπτέρου ή η παγκόσμια ημέρα εξαφάνισης των δεινοσαύρων, η παγκόσμια ημέρα για τα ραπανάκια και άλλες τέτοιες σημαντικές εορτές του χρόνου!!!

Οι πηγές μου αναφέρουν ότι η σημερινή ημέρα μετά από απόφαση της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ (εργάζονται πολύ σκληρά και εκεί όπως όλοι μπορούμε να αντιληφθούμε…) ανακηρύχτηκε ως η ημέρα που θα τιμούμε αυτό το δώρο που απλόχερα μας δόθηκε από τα θεία (τουλάχιστον! γιατί ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν εξελιγμένους εξωγήινους πολιτισμούς, στην προσπάθεια τους να βοηθήσουν τον γήινο πληθυσμό, να στέλνουν τις γνώσεις τους μέσω υπερύθρων στους επιστήμονες του πλανήτη μας…)!

Σκοπός λοιπόν αυτής της ημέρας είναι η ανταλλαγή προγραμμάτων μεταξύ των λαών και ΚΥΡΙΩΣ αυτών που έχουν σχέση με την ειρήνη, τον πολιτισμό, την ασφάλεια και την κοινωνική και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ανάπτυξη!!!!!!!!!

Μάλιστα, μεγάλη η κίνηση που ξεκίνησε ο ΟΗΕ προ δεκαπενταετίας λοιπόν, αλλά το σημαντικό είναι το πόσο καλά τα κατάφερε μέσα σε αυτά τα χρόνια… Μην πάμε μακριά, σήμερα 21 Νοεμβρίου 2011 στην χώρα που λέγεται Ελλάδα βλέπουμε όντως προγράμματα που μας ενημερώνουν για την ειρήνη στον κόσμο όπως οι σχεδόν 20 νεκροί στην Αίγυπτο κατά την διάρκεια διαδηλώσεων, επίσης σήμερα πάλι έμαθα ότι ο καλλιτεχνικός κόσμος της Αμερικής είναι σε προβληματισμό αφού ο George Clooney ΔΕΝ έχει απαντήσει ακόμα για το αν θα δεχτεί να κάνει τον Steve Jobs στην μεγάλη οθόνη (άγχος, πολύ άγχος..), και τέλος νιώθω πολύ τυχερός που ενημερώνομαι από τον μαγικό κόσμο της tv καθημερινά για την κοινωνική φτώχια που επικρατεί παγκοσμίως (πως άλλωστε θα ένιωθα καλύτερα αν δεν έβλεπα τα χάλια των άλλων??) και εννοείτε την οικονομική ανάπτυξη που χαρακτηρίζει την εποχή μας!!!!

Ένα μεγάλο “MΠΡABO” στον ΟΗΕ λοιπόν που μετά από χρόνιες διαβουλεύσεις αποφάσισε σήμερα να γιορτάζουμε την ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ!!!

Και ένα μεγάλο “ΝΤΡΟΠΗ” στους αχάριστους Έλληνες που ακόμα δεν έχουν βγάλει τις σημαίες στα μπαλκόνια..

Τι περιμένετε λοιπόν??????

http://apolasos.wordpress.com/






















0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons