Δευτέρα, Φεβρουαρίου 28, 2011

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


ΠΑΡΑΣΧΟΣ: '' Δεχτήκαμε γκολ χωρίς ευκαιρία με μια σέντρα από το κέντρο. Δεν καταφέραμε να κατακτήσουμε τη νίκη για να ηρεμήσουμε κιόλας. Όσο περνούν τα παιχνίδια, θα γινόμαστε καλύτεροι και θα παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο".
Πότε ρε Παράσχο, σε 6 αγωνιστικές τελειώνει το Πρωτάθλημα!!!

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: ''Μας πικραίνει το αποτέλεσμα, παρότι είναι δίκαιο. Θέλω να ευχηθώ στον Τάσο Κατσαμπή και τον Ζοέλ Επαλέ να μην αντιμετωπίζουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού επειδή κοσμούν το ελληνικό πρωτάθλημα''.
Τι κάνουν αυτοί οι δύο;;;

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ: ''Είμαστε ριγμένοι από όλα τα Μέσα, ως μπάσκετ είμαστε υπό διωγμό. Στο ποδόσφαιρο αποκλείονται από τους 32 του Europa League και πανηγυρίζουν. Θα πάμε ταξίδια λένε και ξοδεύουν λεφτά. Αν πας με ταξιδιωτικό γραφείο, θα δεις και ωραιότερα μέρη απ' αυτά που βλέπουν. Δεν το λέω με παράπονο. Αξίζουμε καλύτερης μεταχείρισης στον χώρο του μπάσκετ''.
Απαιτούμε τη χρήση αλκοτέστ πριν από κάθε αγώνα του Αμαρουσίου...

ΛΕΜΟΝΗΣ: ''Ας αφήσουμε να περάσουν 2-3 αγωνιστικές ακόμα για να δούμε ποιες ομάδες θα μπουν στη ζώνη επικινδυνότητας. Όχι του υποβιβασμού, αλλά επικινδυνότητας. Θα μπουν κι άλλες ομάδες. Ίσως ο Πανιώνιος πάει την τελευταία αγωνιστική αδιάφορος στην Τρίπολη''.
Tι εννοείς, ότι θα είναι πεσμένος;;;


ΟΝΟΥΑΤΣΙ: ''Κάθε χρόνο γίνεται και καλύτερο το ελληνικό πρωτάθλημα. Είδατε τι έκαναν Άρης και ΠΑΟΚ στην Ευρώπη. Σε τρία-τέσσερα χρόνια αν συνεχίσει έτσι το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από τα μεγάλα πρωταθλήματα''.
Εγώ πιστεύω θα τα ξεπεράσει κιόλας....

2 comments:

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaaxa...wraios!!

Ανώνυμος είπε...

Nai peston ton Onouatsi ton trompa Primera Division tha ginoume xaxaa

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons